GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Kosz mindenkinek, eljen a random es a Madden-mazli! 😀
(Cam-serules, Mariota-serules, Rajna kipucolta az utbol a ket elit AFC gardat, es a 49ers ellen is mi nyertuk a passzhaborut 😊)

A szezon erdemi resze szerdatol jon 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Gratulálok Igor!

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Az a baj, megint egy évvel a játék után szavazunk és már a saját dolgaimra sem emlékszem, nem hogy mások produktumáról nyilatkozni tudjak... 😕
gabokocka
Most miért, sztem én ennek köszönhetem a szavazataimat 😀

Btw grat Igor!

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jets KeKi:  bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1610617

Továbbra is fél OL-nyi embert, 4-3 védelemhez DL és LB tagokat és sec playereket keresek. 😀
Minden pick mozdítható adott esetben (köztük 2 db 3. körös komp pick is), átlagos kezdők is érdekelnek, csak ne csillagos ég legyen a fizu, jöhetnek a PM-ek. 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Grat Igornak és külön köszönet azoknak, akiknek köszönhetően a sim és a szezon simán lemegy/lement. 😊
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 105 — Chiefs GM
Grat Igor, izgalmasnak tűnt a döntő, de sajnos nem tudtam egyáltalán limitálni Palmert, így nehézkes. 😊

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
azért a Bills 22 pickje elég kemény 😊

ill. grat Igor!
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Gratulálok Igor!
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
Teljes 7 körös draftsorrend:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1qJQFKQCI9KXzfc4SznGPH2rdQ7jrQd6KLrqfNSkoF8M/edit?usp=sharing

Waiver sorrend:
 docs.google.com/spreadsheets/d/17ZcMLbIUb34DEmZXgsJCB8zJKWR5MiEiR1E5PoyJNho/edit?usp=sharing

FA-lista:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1-qjIVvS-yZo7B2VC3xZHB38BuDUrzI78KqW4Lta_0DU/edit?usp=sharing

Az FA-lista frissítése Igor érdeme, Löfli pedig elvileg a napokban megtisztítja majd valamelyest azoktól a nevektől, akiknek már semmi közük az NFL-hez.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gratula a bajnoki címhez Igor és a Superbowlhoz Somos. Valamint mindenkinek aki segítette lebonyolítani a szezont.
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Grat a győztesnek, jöhet a többi móka napokon belül 😊

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
IRL és itt is az nyert, akit a legkevésbé akartam. 😊

Grat Igor! 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Draft order strength of schedule alapján

1/1 Steelers (1-14-1)
1/2 Jets (2-13-1)
1/3 Eagles (3-13) (.498)
1/4 Colts (3-13) (.586)
1/5 Rams (4-12) (.553)
1/6 Raiders (4-13) (.579)
1/7 Giants (5-11) (.510)
1/8 Broncos (5-11) (.521)
1/9 Saints (5-11) (.527)
1/10 Bengals (5-11) (.533)
1/11 Bears (6-10) (.531)
1/12 Lions (6-10) (.540)
1/13 Bills (7-9) (.443)
1/14 Jaguars (7-9) (.498)
1/15 Cardinals (7-9) (.518)
1/16 Cowboys (8-8)
1/17 Dolphins (10-6) (.436)
1/18 Buccaneers (10-6) (.516)
1/19 Panthers (10-6) (.527)
1/20 Chargers (10-6) (.539)
----
1/21 Patriots (10-6) (.424)
1/22 Seahawks (10-6) (.467)
1/23 Packers (11-5)
1/24 Texans (12-4)
1/25 Browns (11-5) (.455)
1/26 Falcons (11-5) (.520)
1/27 Chiefs (14-2) (.447)
1/28 Vikings (14-2) (.496)
1/29 Redskins (10-6) (.451)
1/30 Titans (10-6) (.471)
1/31 49ers (11-5)
1/32 Ravens (13-3)

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Hát igen, a turnoverek döntöttek, azért durva, hogy a védelem meccsben tartott minket, miközben 0-5 volt a turnoverarány.

Grat Igor, ráadásul Peters is kapott egy picket neked 😛

több mint 9 éve
Idei komp pick listat tekinthetjuk akkor veglegesnek? Csak h mennyire merjem belevonni oket meg esetleges ajanlatokba? 😀
Beki
Végleges (a 3-5. kör pláne)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Idei komp pick listat tekinthetjuk akkor veglegesnek? Csak h mennyire merjem belevonni oket meg esetleges ajanlatokba? 😀
több mint 9 éve
Komolyan nem hiszem el... majd mindenben jobb volt a csapat, mint a Frisco, erre 1 ponttal kikapok...pont most :S A 49ers még a red zoneba sem járt 😀
Na de ez egy remek idény volt így elsőre, soha rosszabbat 😊 Sikerült erősíteni egy amúgy is PO csapaton.
Chargers LT
A rövid TD a gyávák fegyvere, Alex átment gunslingerbe, hosszú passzból vagy TD, vagy pick.

Janoris Jenkins 7 PD se gyenge. 😊

Super Bowl Igor ellen, ezt nem gondoltam volna, főleg, hogy a Madden ennyire felültolja a futkosós QB-kat... 😊
somoskovig
Akkor mi volt az a 3 v 4 yardos TD passz Ingramnek? 😛

Fitz nélkül elég félkarú óriás a csapat, de talán meg tudjuk ismételni a Harbowlt... mondjuk 5 pick/15 deflectionös meccsem valszeg nem lesz újra, hacsak nem áll be Gabbert is dobálni egy keveset 😊 ((bár az eddig két PO meccs mindegyikén kiütöttük/leültették a kezdő QB-t ellenünk..)
Igor
Nem tudom, akkor nem hozza red zone tripnek. 😊

Az alapszakasz meccsünk is elég izgalmas lett, szóval egy ilyet nyomhatunk a SB-ban is. 😊

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Josh Brown - Kai Forbath 1:5
Izgalmas meccs lehetett...
Farky
Csodálkozom, hogy Soldi nem likeolta... 😀

Amúgy meg
 www.pro-football-reference.com/boxscores/200701130rav.htm
Igor
Nem tudom lájkolni, hogy nyertél. :p Amúgy maga a meccs nekem biztos tetszett volna, ha nem ez a végeredmény. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Josh Brown - Kai Forbath 1:5
Izgalmas meccs lehetett...
Farky
Csodálkozom, hogy Soldi nem likeolta... 😀

Amúgy meg
 www.pro-football-reference.com/boxscores/200701130rav.htm

több mint 9 éve
Komolyan nem hiszem el... majd mindenben jobb volt a csapat, mint a Frisco, erre 1 ponttal kikapok...pont most :S A 49ers még a red zoneba sem járt 😀
Na de ez egy remek idény volt így elsőre, soha rosszabbat 😊 Sikerült erősíteni egy amúgy is PO csapaton.
Chargers LT
A rövid TD a gyávák fegyvere, Alex átment gunslingerbe, hosszú passzból vagy TD, vagy pick.

Super Bowl Igor ellen, ezt nem gondoltam volna, főleg, hogy a Madden ennyire felültolja a futkosós QB-kat... 😊
somoskovig
Akkor mi volt az a 3 v 4 yardos TD passz Ingramnek? 😛

Fitz nélkül elég félkarú óriás a csapat, de talán meg tudjuk ismételni a Harbowlt... mondjuk 5 pick/15 deflectionös meccsem valszeg nem lesz újra, hacsak nem áll be Gabbert is dobálni egy keveset 😊 ((bár az eddig két PO meccs mindegyikén kiütöttük/leültették a kezdő QB-t ellenünk..)

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wow.,Lavonte David egy DPOY díjat, megérte vele hosszabbítani. Kb. a legnagyobb sikerem, mióta GM vagyok 😊
több mint 9 éve
Chargers LT

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
@kristof Engem és talán másokat is érdekelne, hogy kit választott a Madden MVP-nek, OPoY-nak, stb.; lehetne kérni, hogy ezt nyilvánosságra hozod? 😊
vassadi
mindjárt kiteszem

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
Heh, köszönöm a szavazatokat.. még a végén ez lesz a legjobb helyezésem valaha 😀 pedig szerintem a tavalyi évem viszonylag közepes volt, legalábbis se a tradelés, se a draft nem sikerült túl jól.. 😊

A kompenzációs pick lista pedig elvileg végleges, ezen már nem tervezek változtatni.
Igor
Egyébként én sem értem, semmi extrát nem csináltál idén. Viszont tavaly toronymagasan nyerned kellett volna már önmagában a draftod miatt is.
Soldados
Én speciel nem csak azt szoktam figyelembe venni, hogy ki hogyan teljesít csapatépítés terén. Igor vezette tavaly a draft trackert, segített a free agency adminisztrálásánál, az új FA-rendszert és a szerződésátstrukturálás szisztémáját ő dolgozta ki, nálam ezek a dolgok is sokat számítottak, ahogy például a kristofra leadott voksomnál is sokat nyomott a latba a Madden sim lebonyolítása, és ezzel aligha vagyok egyedül.
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀