GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Nah, az uccsó fordulóra visszatér már A.Brown, rá is megyünk a 2. kiemelésre 😊 Elég szoros lesz, de jók az esélyek, mert kemény meccsek várnak a vetélytársakra...bár nekem se lesz egy sétagalopp a Dallas

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
Mindenki úgy készüljön, hogy ha menetrend szerint lemegy a sim, akkor jövő szerda 20:00-kor indul az új szezon.

Más: Eddig ugyebár úgy volt, hogy franchise tagelt játékost rögtön a tagelés után el lehetett tradelni, anélkül, hogy a másik 30 csapatnak esélye lett volna bejelentkezni a játékosért, ami igazából nem probléma, mivel a nagy szerződés + két 1. körös pick jelentette kompenzáció miatt igen csekély annak a valószínűsége, hogy bárki ilyen ajánlatra vetemedjen, nem tudom volt-e egyáltalán erre példa a korábbi években (az utóbbi néhányban biztosan nem). Transition tagnél viszont nincs ugye kompenzáció, ilyenkor csak egy offer sheetet kell ajánlani, ha valaki elvinne egy ilyen játékost, így talán érdemes lehet megszabni, hogy transition tagelt játékost csak X idővel (pár nap nyilván) a tagelés után lehet eltradelni, így a többi csapatnak lehetősége lenne offer sheetet küldeni. Erről mi a véleményetek?
vassadi
Egyetértek. Annyi apró kiegészítéssel, hogy ha érkezik tagelt játékosra offer sheet, akkor azt a playát is be kell áraznia a Rózi bizottságnak, ahogy az RFA-kat!
Soldados
Egyértelmű, de ezt bele is írtam a szabálykönyvbe.
több mint 9 éve
most nézem, a legutóbbi Packers - Bears 26-2 volt XD Az a safety csak sikerült

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Ma mikorra várható eredmény?
gabokocka
kristóf nem tudom mikor sim-el, de madcatet csak este 10 körül tudom frissíteni, mert hamarabb nem kerülök gép elé.
Farky
Köszönöm, akkor várazhatunk lerágott körmökkel 😊
gabokocka
hacsak kristóf nem ír valami beszámolót a fordulóról addig 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 215 — Keep pounding
gabokocka
kristóf nem tudom mikor sim-el, de madcatet csak este 10 körül tudom frissíteni, mert hamarabb nem kerülök gép elé.
Farky
Köszönöm, akkor várazhatunk lerágott körmökkel 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
gabokocka

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Az is érdekes, hogy Matthew Stafford az egyetlen a ligában aki min. 210 passz kisérlet után 100+ QBR-rel rendelkezik (104,6)
Ráadásul a Cowboys olyan jó, hogy jelenlegi 8 vereség alkalmával átlagosan 3,875 ponttal kaptunk ki 😀 (7 pontos volt a legnagyobb vereség)

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mindenki úgy készüljön, hogy ha menetrend szerint lemegy a sim, akkor jövő szerda 20:00-kor indul az új szezon.

Más: Eddig ugyebár úgy volt, hogy franchise tagelt játékost rögtön a tagelés után el lehetett tradelni, anélkül, hogy a másik 30 csapatnak esélye lett volna bejelentkezni a játékosért, ami igazából nem probléma, mivel a nagy szerződés + két 1. körös pick jelentette kompenzáció miatt igen csekély annak a valószínűsége, hogy bárki ilyen ajánlatra vetemedjen, nem tudom volt-e egyáltalán erre példa a korábbi években (az utóbbi néhányban biztosan nem). Transition tagnél viszont nincs ugye kompenzáció, ilyenkor csak egy offer sheetet kell ajánlani, ha valaki elvinne egy ilyen játékost, így talán érdemes lehet megszabni, hogy transition tagelt játékost csak X idővel (pár nap nyilván) a tagelés után lehet eltradelni, így a többi csapatnak lehetősége lenne offer sheetet küldeni. Erről mi a véleményetek?
vassadi
Egyetértek. Annyi apró kiegészítéssel, hogy ha érkezik tagelt játékosra offer sheet, akkor azt a playát is be kell áraznia a Rózi bizottságnak, ahogy az RFA-kat!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
#1 pick megvan, X van már, utolsó fordulóban egy csodálatos Baltimór verés még beleférne az idei Steelers Super Bowlon 😊

JT Daniels fan
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797

több mint 9 éve
Nálam Thomas Davis és Kirksey együtt áll 15 sackkel, Jerry Hughes meg két tackle null sack 😀

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
nekem Maualuga is tetszik 😀
118tackle, 11sack, 3int
sima DPOY 😊
braxa88
Még jó hogy kigyűjtöttem Kentrell Brotherst, meg Ware-t is 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Nálam a G Dakota Doziernek volt egy 4 elkapás, 17 yardos meccse 😀 Úgy látszik sok trükkös játékot tolt Gruden 😀

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én azt vártam, hogy lesz két 10+ sackes játékosom, de nem pont rájuk gondoltam: Bowman 10 sack, Perry Riley 13 sack. 😊 Úgy érzem, kicsit sokat blitzelnek az ILB-k a Chargers rendszerében. 😊 Ezzel szemben a kifejezetten erős OLB-párosom: Ingram és Wake 4-4 sack.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
nekem Maualuga is tetszik 😀
118tackle, 11sack, 3int
sima DPOY 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Most nézem h DeMarcus Ware holtversenyben a 4. legtöbb INT-et szerezte a ligában, szám szerint 5-öt 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Azt számolom, ha a Falcons meccs nem x, bennvagyok, mert mindenkit megvertem, akivek holtversenybejn lehetek, a Bucsnál meg jobb a csoporton belüli mutató.

Viszont ha nyerek, no2 seed.

Szerk.: Ja nem, pont a Bucs jobb holtversenyben. tehát még ki tudok zúgni 😀

Szerkesztette: gabokocka

több mint 9 éve
Viszont ha jol szamolom a PIT elleni W-vel meg igy is meg kene lennie az elso helynek, mert jobb a divizios merlegem, mint a Chiefsnek (koszi Soldi 😀)

Igor
Ja, és van egy rossz hírem Igor. A divmérleg csak azonos divben számít, azaz köztetek nem döntő.

Egymás ellenitek nincs, a confmérleg jelenleg ugyanaz, utána asszem strength of schedule, vagy victory jön.
Soldados
Igazad van, a WC tiebreakert kell hasznalni, ezt mindig elrontom/nem scrollolok le.. akkor viszont cseszhetem, mert a Chiefs leverte a Texanst es a Vikingst... remek, Arrowhead.
Igor
Ha a Colts beenged, akkor szétcsapok köztetek! :p Előbb Ádi kórházcsapata jönne, majd mennék Arrowheadbe. Egyszer már legyőztem, igaz otthon, de miért ne sikerülhetne még egyszer. Aztán Te vagy a Browns. Miért ne sikerülhetne még egyszer? 😊 A SB-n pedig mindegy ki jön, Newton kidőlésével bárki ellen van esély.

több mint 9 éve
Mi a balhere történt 😀...kikaptam a Giantstól, pedig Kaep hozta a formát a 0 TD/1 Int mellett. Nagyon szoros volt, de kb 200 futott yardot szerzett Empty csapata, így megérdemelték a győzelmet.

Az, hogy kikaptam a Vikingstől, jobban fáj, mert Newtont 12!!!, AP-t meg 78 futott yardon tartottam, Brees meg 300+ passzolt megint, de nem jöttek a TD-k mégse, túl sok volt a turnover :S 4-1...
Nagy kár érte, de majd a SB-on visszavágok 😀
Chargers LT
Öööööö... Leléptetik az egész AFC-t, hogy 2 NFC-s játssza az SB-t? :p
Soldados
Bazz tényleg... látszik, hogy megzavarta a nyugalmamat ez a két vereség XD Na akkor hamarabb...

több mint 9 éve
Viszont ha jol szamolom a PIT elleni W-vel meg igy is meg kene lennie az elso helynek, mert jobb a divizios merlegem, mint a Chiefsnek (koszi Soldi 😀)

Igor
Ja, és van egy rossz hírem Igor. A divmérleg csak azonos divben számít, azaz köztetek nem döntő.

Egymás ellenitek nincs, a confmérleg jelenleg ugyanaz, utána asszem strength of schedule, vagy victory jön.
Soldados
Igazad van, a WC tiebreakert kell hasznalni, ezt mindig elrontom/nem scrollolok le.. akkor viszont cseszhetem, mert a Chiefs leverte a Texanst es a Vikingst... remek, Arrowhead.

szerk: bar ugy szamolom jelenleg csak 85-83-ra vezet a Chiefs.. de mivel az utolso korben PIT vs NYJ, az meg -2W, ergo 4 W-t kene ledolgozni, nem hiszem hogy az meglesz.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Mi a balhere történt 😀...kikaptam a Giantstól, pedig Kaep hozta a formát a 0 TD/1 Int mellett. Nagyon szoros volt, de kb 200 futott yardot szerzett Empty csapata, így megérdemelték a győzelmet.

Az, hogy kikaptam a Vikingstől, jobban fáj, mert Newtont 12!!!, AP-t meg 78 futott yardon tartottam, Brees meg 300+ passzolt megint, de nem jöttek a TD-k mégse, túl sok volt a turnover :S 4-1...
Chargers LT
Öööööö... Leléptetik az egész AFC-t, hogy 2 NFC-s játssza az SB-t? :p

több mint 9 éve

több mint 9 éve

Igor

több mint 9 éve
és úgy néz ki a playoff is izgalmas lehet, mert Cam Newton eltörte a kezét és 9 hétre kiesett,
kristof
Ez miben akadalyozza meg hogy jatsszon?
Azt ne mondd, hogy kezenjarva csinalta ezt az atlagot...

Ezennel megszavazom Lamarr Houstont (ha a sackbe serult bele Cam) idei MVP-nek!