GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
| jinx - igy, 10 percen belul felkerul! |
Igor
4 mp volt 😀
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Jó eséllyel most dől el a PO az AFC-ben: megyek a Titans-hez idegenbe. Amelyik csapat nyer az hatalmasat lép a PO felé, a másik helyzete kb lehetetlenné válik.
Soldados
Kicsit izgulok, kb tényleg ez az első PO-meccsem. 😊
Soldados
Szerintem ma mar nem lesz fordulo felteve...

| jinx - igy, 10 percen belul felkerul! |

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jó eséllyel most dől el a PO az AFC-ben: megyek a Titans-hez idegenbe. Amelyik csapat nyer az hatalmasat lép a PO felé, a másik helyzete kb lehetetlenné válik.
Soldados
Kicsit izgulok, kb tényleg ez az első PO-meccsem. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
madcat csak 10-11 fele lesz, de annyit elárulhatok, hogy négy csapat már bejutott az utószezonba
kristof
Ravens, Vikings, Chiefs, Redskins?

Mondjuk ha Newton nem hal meg, kb. mindenki csak asszisztálni fog a Vikings címvédéséhez 😕
Igor
abszolút érthetetlen számomra a madden Newton mániája..humoros egy kissé...rendesen felszopják 😊
Klaci79
Nalam volt 4 evig, es asszem 750 yard volt a legtobb amit egy szezonban csinalt nalam....

Ez az utolso 6 meccses sorozata brutalis.. NCAA jellegu szamok 😊
19/143, 2 TD
14/143
12/110, 1 TD
12/117, 2 TD
11/120, 1 TD
15/149, 1 TD

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
madcat csak 10-11 fele lesz, de annyit elárulhatok, hogy négy csapat már bejutott az utószezonba
kristof
kristof

Mondjuk ha Newton nem hal meg, kb. mindenki csak asszisztálni fog a Vikings címvédéséhez 😕
Igor
abszolút érthetetlen számomra a madden Newton mániája..humoros egy kissé...rendesen felszopják 😊
több mint 9 éve
kristof
kristof

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megsérült Le'Veon Bell és 7-1ről 7-5 kapásból...ez kicsit erős azért.
DeSean
Mi már csak tudjuk, hogy ebben semmi meglepő nincs. Innen is látszik, hogy a Madden reális. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Megsérült Le'Veon Bell és 7-1ről 7-5 kapásból...ez kicsit erős azért.
több mint 9 éve
az kemény, hogy Cam Newton 1385 futott yarddal vezeti a ligát
Habi
Ez is sokat elmond a maddenről 😕
több mint 9 éve

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Honnan lett végül leszedve a roster? Amari Cooper 84es ratingje azért óriási bullshit.alatriste
footballidioton volt, de jeleztem is, hogy sajnos tele van anomáliákkal.
ettől függetlenül Cooper talán a legjobb elkapó az említettek közül, és mivel a madden amúgy is csak randomgenerátor, nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani ennek szerintem.
lásd pl Bucs, ahol Carr közelében sincs az IRL teljesítményének, ezzel erősen lehúzva az elit támadósorát

csak A.Brown botlott el és sérült meg, hogy csessze meg :/ remélem nem hetekre dőlt kiChargers LT
a playoffra kb visszatérhet
kristof
Nem neked szegezve írtam ezt inkább csak trashtalk jelleggel elégedetlenkedtem az univerzum felé. 😊 A ratingek állítására ha még plusz időt kellett volna szánni végleg elcsúsztunk volna. Talán jövőre ha hamarabb összeáll erre pár ember (ha tudok segítek szívesen én is) és akkor még a ratingek állítására is jutna idő. Idén örülünk, hogy egyáltalán lett SIM.
Jövőre Carr is magasabb ratinget kap majd mert igazán bomba éve idén 16ban volt, de az ért a 8-4 azért nem rossz mérleg. Bár tény, hogy az egész keretet nézve talán jobb is lehetne.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ma lesz még egy forduló, Ugye?
Soldados
igen, 5 körül
több mint 9 éve
Ma lesz még egy forduló, Ugye?

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 217 — Keep pounding
Verjük a Packerst és a 49erst, kikapunk a Coltstól, kömény 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Honnan lett végül leszedve a roster? Amari Cooper 84es ratingje azért óriási bullshit.alatriste
footballidioton volt, de jeleztem is, hogy sajnos tele van anomáliákkal.
ettől függetlenül Cooper talán a legjobb elkapó az említettek közül, és mivel a madden amúgy is csak randomgenerátor, nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani ennek szerintem.
lásd pl Bucs, ahol Carr közelében sincs az IRL teljesítményének, ezzel erősen lehúzva az elit támadósorát

csak A.Brown botlott el és sérült meg, hogy csessze meg :/ remélem nem hetekre dőlt kiChargers LT
a playoffra kb visszatérhet
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Újabb W, de a Redskins csak nem akar botlani :/
Farky
csak A.Brown botlott el és sérült meg, hogy csessze meg :/ remélem nem hetekre dőlt ki

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
McCourty, J Houston, A Norwell, Forte
Itt is elfogyott a csapat :S
Egy 2-2es mérleg az utolsó 4 meccsre már kifejezetten jó eredménynek számítana. 😕

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
az kemény, hogy Cam Newton 1385 futott yarddal vezeti a ligát

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Újabb W, de a Redskins csak nem akar botlani :/

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Honnan lett végül leszedve a roster? Amari Cooper 84es ratingje azért óriási bullshit.
Devante Parker 85öt kapot?????
Tavon Austin 90?!?!?!
Martavis Bryant 88??
Nyilván újoncként volt pár dropja és nem volt rögtön top10 a posztján, de egy 89-90 környéke azért indokolt lett volna. Főleg Parker és Austin ratingjéhez viszonyítva elég WTF.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Göbi Indianapolis Colts 775 — Retired WR
RG3 színre lépése óta szárnyalok 😊 8-3 baby 😀

több mint 9 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
koszonom a jatekot mindenkinek akivel 9 ev alatt osszesodort a ligaban az elet.
valoszinuleg van meg par beiratlan tradem a tavalyi draftrol, ezeket meg ma potolni fogom ha leellenoriztem.
az eletem ugy alakult, hogy tobbet nem all modomban annyit foglalkozni a jatekkal es magaval a ligaval, mint amennyit kene, hogy elvezzem, nehez dontes volt, ezert huztam az idot, amiert remelem nem teszem nehezebbe a kovetkezo szezon elinditasat, mert meg mondhatni kolyokkent kezdtem neki a bills epitgetesenek es nehezen lattam be, hogy lejart az idom.
sajnalom, mert szerintem mindig is jol draftoltam es a Bills kovetkezo evi pickjeivel rohogve ki lehet alakitani egy elcsapatot, mivel a magja mar megvan. es ettol volt igazan nehez a dontes, mert tudom, hogy a nehezen atlathato penzugyi terveimet mas meg sem probalja szinkronizalni es szelnek lesz eresztve majd az osszes jatekos, aki ebben az univerzumban lifetime Bill volt.
nagyon fognak hianyozni a draftok, az arra valo felkeszules nagyjabol igazi scoutokra hasonlito munkaja es az amikor fa-n minden masnap furcsa erzessel neztem meg a topikot h ki kire ajanlott ra 😊 ha esetleg kell majd helyettes draftra, par embernek fent vagyok fbn, rajtuk keresztul szoljatok batran, ha raerek, akkor szivesen megcsinalom barkinek, de a fentiek miatt en a gmkedestol visszavonulok.
tovabbi jo jatekot nektek, sziasztok.

Szerkesztette: MMMS

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
A madden nem hazudik JULIO az Isten
Farky
És Amendola? 😕

több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
A madden nem hazudik JULIO az Isten

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning