GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
| jinx - igy, 10 percen belul felkerul! |4 mp volt 😀
Igor
több mint 9 éve
Szerintem ma mar nem lesz fordulo felteve...Jó eséllyel most dől el a PO az AFC-ben: megyek a Titans-hez idegenbe. Amelyik csapat nyer az hatalmasat lép a PO felé, a másik helyzete kb lehetetlenné válik.Kicsit izgulok, kb tényleg ez az első PO-meccsem. 😊
Soldados
Soldados
| jinx - igy, 10 percen belul felkerul! |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Jó eséllyel most dől el a PO az AFC-ben: megyek a Titans-hez idegenbe. Amelyik csapat nyer az hatalmasat lép a PO felé, a másik helyzete kb lehetetlenné válik.Kicsit izgulok, kb tényleg ez az első PO-meccsem. 😊
Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Nalam volt 4 evig, es asszem 750 yard volt a legtobb amit egy szezonban csinalt nalam....abszolút érthetetlen számomra a madden Newton mániája..humoros egy kissé...rendesen felszopják 😊madcat csak 10-11 fele lesz, de annyit elárulhatok, hogy négy csapat már bejutott az utószezonbaRavens, Vikings, Chiefs, Redskins?
kristof
Mondjuk ha Newton nem hal meg, kb. mindenki csak asszisztálni fog a Vikings címvédéséhez 😕
Igor
Klaci79
Ez az utolso 6 meccses sorozata brutalis.. NCAA jellegu szamok 😊
19/143, 2 TD
14/143
12/110, 1 TD
12/117, 2 TD
11/120, 1 TD
15/149, 1 TD
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
abszolút érthetetlen számomra a madden Newton mániája..humoros egy kissé...rendesen felszopják 😊madcat csak 10-11 fele lesz, de annyit elárulhatok, hogy négy csapat már bejutott az utószezonba
kristofmadcat csak 10-11 fele lesz, de annyit elárulhatok, hogy négy csapat már bejutott az utószezonbaRavens, Vikings, Chiefs, Redskins?
kristof
Mondjuk ha Newton nem hal meg, kb. mindenki csak asszisztálni fog a Vikings címvédéséhez 😕
Igor
több mint 9 éve
madcat csak 10-11 fele lesz, de annyit elárulhatok, hogy négy csapat már bejutott az utószezonba
kristof
madcat csak 10-11 fele lesz, de annyit elárulhatok, hogy négy csapat már bejutott az utószezonbaRavens, Vikings, Chiefs, Redskins?
kristof
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
madcat csak 10-11 fele lesz, de annyit elárulhatok, hogy négy csapat már bejutott az utószezonba
több mint 9 éve
Megsérült Le'Veon Bell és 7-1ről 7-5 kapásból...ez kicsit erős azért.Mi már csak tudjuk, hogy ebben semmi meglepő nincs. Innen is látszik, hogy a Madden reális. 😊
DeSean

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Megsérült Le'Veon Bell és 7-1ről 7-5 kapásból...ez kicsit erős azért.
több mint 9 éve
az kemény, hogy Cam Newton 1385 futott yarddal vezeti a ligátEz is sokat elmond a maddenről 😕
Habi
több mint 9 éve
Jó eséllyel most dől el a PO az AFC-ben: megyek a Titans-hez idegenbe. Amelyik csapat nyer az hatalmasat lép a PO felé, a másik helyzete kb lehetetlenné válik.

több mint 9 éve
Nem neked szegezve írtam ezt inkább csak trashtalk jelleggel elégedetlenkedtem az univerzum felé. 😊 A ratingek állítására ha még plusz időt kellett volna szánni végleg elcsúsztunk volna. Talán jövőre ha hamarabb összeáll erre pár ember (ha tudok segítek szívesen én is) és akkor még a ratingek állítására is jutna idő. Idén örülünk, hogy egyáltalán lett SIM.Honnan lett végül leszedve a roster? Amari Cooper 84es ratingje azért óriási bullshit.alatristefootballidioton volt, de jeleztem is, hogy sajnos tele van anomáliákkal.
ettől függetlenül Cooper talán a legjobb elkapó az említettek közül, és mivel a madden amúgy is csak randomgenerátor, nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani ennek szerintem.
lásd pl Bucs, ahol Carr közelében sincs az IRL teljesítményének, ezzel erősen lehúzva az elit támadósorát
csak A.Brown botlott el és sérült meg, hogy csessze meg :/ remélem nem hetekre dőlt kiChargers LTa playoffra kb visszatérhet
kristof
Jövőre Carr is magasabb ratinget kap majd mert igazán bomba éve idén 16ban volt, de az ért a 8-4 azért nem rossz mérleg. Bár tény, hogy az egész keretet nézve talán jobb is lehetne.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ma lesz még egy forduló, Ugye?igen, 5 körül
Soldados
több mint 9 éve
Ma lesz még egy forduló, Ugye?

több mint 9 éve
Verjük a Packerst és a 49erst, kikapunk a Coltstól, kömény 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Honnan lett végül leszedve a roster? Amari Cooper 84es ratingje azért óriási bullshit.alatristefootballidioton volt, de jeleztem is, hogy sajnos tele van anomáliákkal.
ettől függetlenül Cooper talán a legjobb elkapó az említettek közül, és mivel a madden amúgy is csak randomgenerátor, nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani ennek szerintem.
lásd pl Bucs, ahol Carr közelében sincs az IRL teljesítményének, ezzel erősen lehúzva az elit támadósorát
csak A.Brown botlott el és sérült meg, hogy csessze meg :/ remélem nem hetekre dőlt kiChargers LTa playoffra kb visszatérhet
több mint 9 éve
Újabb W, de a Redskins csak nem akar botlani :/csak A.Brown botlott el és sérült meg, hogy csessze meg :/ remélem nem hetekre dőlt ki
Farky
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
McCourty, J Houston, A Norwell, Forte Itt is elfogyott a csapat :S
Egy 2-2es mérleg az utolsó 4 meccsre már kifejezetten jó eredménynek számítana. 😕

Liverpool Fc
több mint 9 éve
az kemény, hogy Cam Newton 1385 futott yarddal vezeti a ligát

JT Daniels fan
több mint 9 éve
Újabb W, de a Redskins csak nem akar botlani :/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Honnan lett végül leszedve a roster? Amari Cooper 84es ratingje azért óriási bullshit.Devante Parker 85öt kapot?????
Tavon Austin 90?!?!?!
Martavis Bryant 88??
Nyilván újoncként volt pár dropja és nem volt rögtön top10 a posztján, de egy 89-90 környéke azért indokolt lett volna. Főleg Parker és Austin ratingjéhez viszonyítva elég WTF.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
koszonom a jatekot mindenkinek akivel 9 ev alatt osszesodort a ligaban az elet.valoszinuleg van meg par beiratlan tradem a tavalyi draftrol, ezeket meg ma potolni fogom ha leellenoriztem.
az eletem ugy alakult, hogy tobbet nem all modomban annyit foglalkozni a jatekkal es magaval a ligaval, mint amennyit kene, hogy elvezzem, nehez dontes volt, ezert huztam az idot, amiert remelem nem teszem nehezebbe a kovetkezo szezon elinditasat, mert meg mondhatni kolyokkent kezdtem neki a bills epitgetesenek es nehezen lattam be, hogy lejart az idom.
sajnalom, mert szerintem mindig is jol draftoltam es a Bills kovetkezo evi pickjeivel rohogve ki lehet alakitani egy elcsapatot, mivel a magja mar megvan. es ettol volt igazan nehez a dontes, mert tudom, hogy a nehezen atlathato penzugyi terveimet mas meg sem probalja szinkronizalni es szelnek lesz eresztve majd az osszes jatekos, aki ebben az univerzumban lifetime Bill volt.
nagyon fognak hianyozni a draftok, az arra valo felkeszules nagyjabol igazi scoutokra hasonlito munkaja es az amikor fa-n minden masnap furcsa erzessel neztem meg a topikot h ki kire ajanlott ra 😊 ha esetleg kell majd helyettes draftra, par embernek fent vagyok fbn, rajtuk keresztul szoljatok batran, ha raerek, akkor szivesen megcsinalom barkinek, de a fentiek miatt en a gmkedestol visszavonulok.
tovabbi jo jatekot nektek, sziasztok.
Szerkesztette: MMMS
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
A madden nem hazudik JULIO az IstenÉs Amendola? 😕
Farky
több mint 9 éve
A madden nem hazudik JULIO az Isten
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning