GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
@kristof Engem és talán másokat is érdekelne, hogy kit választott a Madden MVP-nek, OPoY-nak, stb.; lehetne kérni, hogy ezt nyilvánosságra hozod? 😊
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Josh Brown - Kai Forbath 1:5
Izgalmas meccs lehetett...

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Az a baj, megint egy évvel a játék után szavazunk és már a saját dolgaimra sem emlékszem, nem hogy mások produktumáról nyilatkozni tudjak... 😕
gabokocka
Yep
Emelett lehetne úgy is eljárni, hogy ne kelljen 40 topicba keresgélni mindig, hogy azokra lehet szavazni akik írnak egy offseason összesítő posztot.
Re-signek, cutok, TAG stb
FA
Összes trade
Draft + UDFA

Akár pár szavas indoklás de a lényeg a tények egy helyre való rögzítésén lenne.
Viszont a draft érékelése miatt jó így, hogy látjuk őket már élesbe egy szezonban.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 215 — Keep pounding
Az a baj, megint egy évvel a játék után szavazunk és már a saját dolgaimra sem emlékszem, nem hogy mások produktumáról nyilatkozni tudjak... 😕

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Heh, köszönöm a szavazatokat.. még a végén ez lesz a legjobb helyezésem valaha 😀 pedig szerintem a tavalyi évem viszonylag közepes volt, legalábbis se a tradelés, se a draft nem sikerült túl jól.. 😊

A kompenzációs pick lista pedig elvileg végleges, ezen már nem tervezek változtatni.
Igor
Egyébként én sem értem, semmi extrát nem csináltál idén. Viszont tavaly toronymagasan nyerned kellett volna már önmagában a draftod miatt is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Heh, köszönöm a szavazatokat.. még a végén ez lesz a legjobb helyezésem valaha 😀 pedig szerintem a tavalyi évem viszonylag közepes volt, legalábbis se a tradelés, se a draft nem sikerült túl jól.. 😊

A kompenzációs pick lista pedig elvileg végleges, ezen már nem tervezek változtatni.
Igor
Ne szerénykedj....😀
Klaci79
Arról vagyok híres 😀
(simán benne van, hogy a szavazataim felét kb. azért kaptam, mert én odakörmöltem egy-egy bekezdést.. 😛)

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880

Igor
Ne szerénykedj....😀
több mint 9 éve

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
igazából amíg a turnovereket visszafogjuk, bárki ellen van sanszunk.
Rajna
Igen, mondjuk a 40 regular season turnover után, nem gondoltam, hogy a Texans és Chiefs ellen is megnyered a TO-csatát 😊 És Peters 18 meccs után még mindig turnover nélkül.. 😕

No 2 vs No 3 rushing offense, a nézzük imádni fogják a meccset... 😀

több mint 9 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Na, nem gondoltam volna, hogy sikerül visszavágni a Chiefsnek, de odaraktuk a bountyt Flaccóra, és ahogy nézem, ez döntött 😊 mindenesetre az offense elég fasza, a defense is meg tudja állni a helyét (lásd WC kör), igazából amíg a turnovereket visszafogjuk, bárki ellen van sanszunk.

több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Az esélyesebb címvédő Vikingst is sikerült legyőzni 😊 A védelmem megint hozta magát futásnál (AP 64 yardon tartása), és a 3 Int is elég szép passz védelemnél.
Jöhet az NFC döntő, érdekes meccs lesz a 49ers ellen.

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Ez egy elég érdekes statisztikai adatsor
David Johnson 2 elkapás, 129 yard (69+60 yard), 1 TD, 4 YAC (!!!!)

Amúgy, who the hell is Jeff Adams?

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
Melyik csapatok GM nélküliek jelen állás szerint?
alatriste
Bills, Pats
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Melyik csapatok GM nélküliek jelen állás szerint?

Liverpool Fc
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 105 — Chiefs GM
Na, most már elégedetten esek ki, 49ers-Seahawks idén 3-0, pedig Alex megint 4 picket dobott.

Remélem, kristóf feltette a Falcons PO-choker patch-et a maddenhez, akkor talán lehet esélyem Atlantában is, de az már nagy bravúr lenne.

több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
1/1 eladó (pick, jövő évi pick, játékos) akár PO résztvevős draft pickről is fel lehet jönni

JT Daniels fan
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Kedvenc színem a keki:  bowl.one/forum/manager-jatek/keres-kinal/1027038

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
DeSean Philadelphia Eagles 423 — Drunk Goose
Bell kiesik = defense elfelejt játszani...madden logic
több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Hazai pályán reméltem a sikert, de ennyire fölényeset nem. Rodgerst levettük a pályáról, 2 Int...Brees 364 yardja, és A.Brown 174 y/3TD-je bomba formát mutat 😊
De a Vikings jön...a lehető legkeményebb ellenfél.

Minden esetre büszke vagyok, mert első évemben itt előre tudtam lépni a csapattal. Tavaly a WC körben megállt a Redskins. Megérte invesztálni az olyan igazolásokba, mint Zeitler, Grimes, Hyde, hosszabbítani Brees-zel, Mercilusszal, stb.

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nem tudom Romo hogy elt tul 9 sacket...
Igor
törött bordával, átszúrt tüdővel. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Papírforma eredmények. A Texans elfogyott a végére. Talán csak a Skins győzelme lepett meg a Packers ellen.
Soldados
Bell nelkul nem meglepo, a Packers teljesen szetesett nelkule a szezon masodik felere.

Remek, johet a harmadik Browns-Ravens meccs a szezonban (mondatok, amiket IRL soha nem fogunk kiejteni...), nem tudom Romo hogy elt tul 9 sacket...

Szerkesztette: Igor

több mint 9 éve
Papírforma eredmények. A Texans elfogyott a végére. Talán csak a Skins győzelme lepett meg a Packers ellen.

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Rogton frissitem Jets Keki-jet, de megfelelo ajanlat eseten 1/2-rol kb top12-ig lemennek megfelelo ajanlat eseten, akar jatekosok bevonasaval is.
több mint 9 éve
Chargers KeKí frissült ELIT játékosokkal eladó sorban. 😊
Soldados
Szolid kezdők nincsenek? 😊
somoskovig
Mindenkire meghallgatok ajánlatokat. Ismersz. 😉

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 105 — Chiefs GM
Chargers KeKí frissült ELIT játékosokkal eladó sorban. 😊
Soldados
Szolid kezdők nincsenek? 😊