GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Chargers KeKí frissült ELIT játékosokkal eladó sorban. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Látom eddig csak Soldi ért hozzá, a többiek csak a hozzánemértésüket bizonyítják 😛
több mint 9 éve
Szép, szép Laci, hogy szavaztál rám, de hogy Igort elém raktad, ez inkább sértés. :p

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Látom, azért változott a draftsorrend, de sajna a Bengals pickjét pont nem érinti. :/ Az enyémet - ami a Lionsé az 1. körben - viszont igen, enyém volt a PO-ról lemaradó 10-6-os csapatok között a legkeményebb schedule. :p

több mint 9 éve
Más: Eddig ugyebár úgy volt, hogy franchise tagelt játékost rögtön a tagelés után el lehetett tradelni, anélkül, hogy a másik 30 csapatnak esélye lett volna bejelentkezni a játékosért, ami igazából nem probléma, mivel a nagy szerződés + két 1. körös pick jelentette kompenzáció miatt igen csekély annak a valószínűsége, hogy bárki ilyen ajánlatra vetemedjen, nem tudom volt-e egyáltalán erre példa a korábbi években (az utóbbi néhányban biztosan nem). Transition tagnél viszont nincs ugye kompenzáció, ilyenkor csak egy offer sheetet kell ajánlani, ha valaki elvinne egy ilyen játékost, így talán érdemes lehet megszabni, hogy transition tagelt játékost csak X idővel (pár nap nyilván) a tagelés után lehet eltradelni, így a többi csapatnak lehetősége lenne offer sheetet küldeni. Erről mi a véleményetek?Akkor ez megy a szabálykönyvbe. 96 órát írok, ha valakinek más javaslata van, ezt még lehet módosítani.
vassadi
több mint 9 éve
Hali, köszi hogy szóltál!IgorNem tudom most beleásni magam a kiosztási rendszerbe, és nem is kötekedek, csak az első esetben volt azt hiszem valami komp pickem a mostaniba meg nincs.
Tőlem lejáró szerződéssel távozó srácok tavaly:
Punci 6.5M / 5év szerződést kapott
Gyerekgyártó Cromartie pedig 3.6M/ 3 év
Marcus Cannon 0.8M / 1 év
Bradley Sowell - 0.6M / 1 év
44,7M elköltött money
Hoztam:
Bethelt 3.1M / 3év
Joe Berger 2.3M / 2 év
Matt Forte 2.6M / 3 év
Johnny Hekker 2.2M / 5 év
Nick Perry - 1M / 2 év
34,7M elköltött money
- Azt, hogy a hozottakból ki volt cutolva és kinek járt le a szerződése nem tudom.
Ha nem jár nem jár nem ver falhoz, csak Pouncey nagy szerződéséhez hasonló pénzt én nem kötöttem azt hittem az számít, pár több kisebbet igen.
alatriste
Szombatra véglegesítem a dolgot,és felkerül a file is, amit mindenki átböngészhet... (azokat a csapatokat, ahol több az érkező, mint a távozó, de nettó összegben pozitívak, még nem képleteztem be, csak szemmel néztem meg, és persze ott lehet hiba, te is ezek közé tartozol ugye)
Amúgy az érkező oldalon még látom Josh Harrist vetmin-nel 3 évre, akit én szintén beleszámoltam, és így "csak" 8.1 millióval vagy pluszban, szóval lehet hogy egy 7. kör végét kapsz (és akkor így iktriadé lesz Mr. Irrelevant 😀)
A "nagy szerződéseket" nem vettem külön faktorként bele, ha van 2-3 érkező aki offseteli, akkor sajnos nem nagyon jár érte pick szerintem IRL se.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Nyugdíjazásra mi a szabály - 1 szezon?Lesz néhány szaftos bünti ígyis-úgyis sajna, a kedvencem így első blikkre Dan Connolly 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Egész éjjel ezt számolgattam 😉1/1 SteelersEzt hogy számoltad ki? Hol találtál stregth of schedule táblázatot?
1/2 Jets
1/3 Eagles
1/4 Colts
1/5 Rams
1/6 Raiders
1/7 Saints
1/8 Broncos
1/9 Giants
1/10 Chargers (Bengals)
1/11 Steelers (Lions)
1/12 Redskins (Bears)
1/13 Jaguars
1/14 Bills
1/15 Cardinals
1/16 Cowboys
1/17 Lions (Chargers)
1/18 Dolphins
1/19 Buccaneers
1/20 Panthers
Klaci79
Soldados
Amúgy nem, megfordítottam a táblázatot és megnéztem a cseréket...simán lehet benne hiba, ha az eredeti táblázat nem a megfelelő sorrendet mutatja. Én kíváncsi voltam az enyémre, gondoltam kiszámolom, hogy hol végezhettél. És ha már úgyis végigírtam, hát kitettem ide is, hátha mást is érdekel. Nagyjából jó az biztos, 1-1 hiba lehet benne, de túl nagy mozgás már nem várható.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek, én elhiszem inkább. 😀El ne áruld neki, így is azt hallgatjuk folyamatosan, hogy mennyire brutális volt a Chargers sorsolása, ha még véletlenül valami számszerű adat is akadna erről, akkor végünk... 😀1/1 SteelersEzt hogy számoltad ki? Hol találtál stregth of schedule táblázatot?
1/2 Jets
1/3 Eagles
1/4 Colts
1/5 Rams
1/6 Raiders
1/7 Saints
1/8 Broncos
1/9 Giants
1/10 Chargers (Bengals)
1/11 Steelers (Lions)
1/12 Redskins (Bears)
1/13 Jaguars
1/14 Bills
1/15 Cardinals
1/16 Cowboys
1/17 Lions (Chargers)
1/18 Dolphins
1/19 Buccaneers
1/20 Panthers
Klaci79
Soldados
somoskovig
több mint 9 éve
El ne áruld neki, így is azt hallgatjuk folyamatosan, hogy mennyire brutális volt a Chargers sorsolása, ha még véletlenül valami számszerű adat is akadna erről, akkor végünk... 😀1/1 SteelersEzt hogy számoltad ki? Hol találtál stregth of schedule táblázatot?
1/2 Jets
1/3 Eagles
1/4 Colts
1/5 Rams
1/6 Raiders
1/7 Saints
1/8 Broncos
1/9 Giants
1/10 Chargers (Bengals)
1/11 Steelers (Lions)
1/12 Redskins (Bears)
1/13 Jaguars
1/14 Bills
1/15 Cardinals
1/16 Cowboys
1/17 Lions (Chargers)
1/18 Dolphins
1/19 Buccaneers
1/20 Panthers
Klaci79
Soldados
több mint 9 éve
1/1 SteelersEzt hogy számoltad ki? Hol találtál stregth of schedule táblázatot?
1/2 Jets
1/3 Eagles
1/4 Colts
1/5 Rams
1/6 Raiders
1/7 Saints
1/8 Broncos
1/9 Giants
1/10 Chargers (Bengals)
1/11 Steelers (Lions)
1/12 Redskins (Bears)
1/13 Jaguars
1/14 Bills
1/15 Cardinals
1/16 Cowboys
1/17 Lions (Chargers)
1/18 Dolphins
1/19 Buccaneers
1/20 Panthers
Klaci79
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Sajnos a Colts nem tudott csodát tenni, így most először nem jutottam PO-ba. Ez persze önmagában kudarc, de összességében mégis szép szezon volt. Egyrészt a 10 W minden esetben vállalható szereplés, főleg úgy, hogy a 6 legjobb csapattal összesen 6 meccset játszottam, és azokon nem is vallottam szégyent a 2-4-es mérlegemmel. Szóval a legnehezebb schedule túl erősnek bizonyult még, otthon a legjobbakkal is versenyképes vagyok, de idegenben még nem. További pozitívum, hogy Igor túlértékelt csapatát sikerült helyretenni. Szóval a PO elmaradása ellenére nem volt ez rossz szezon.Amin elment a PO az 3 meccs: a Broncostól elszenvedett idegenbeli vereség még a szezon elején, illetve a Houstontól elszenvedett hazai vereség, vagy a titans elleni idegenbeli. Ebből kellett volna egyet hozni.

több mint 9 éve
1/1 Steelers 1/2 Jets
1/3 Eagles
1/4 Colts
1/5 Rams
1/6 Raiders
1/7 Saints
1/8 Broncos
1/9 Giants
1/10 Chargers (Bengals)
1/11 Steelers (Lions)
1/12 Redskins (Bears)
1/13 Jaguars
1/14 Bills
1/15 Cardinals
1/16 Cowboys
1/17 Lions (Chargers)
1/18 Dolphins
1/19 Buccaneers
1/20 Panthers
több mint 9 éve
TOP 3-as defensem van, viszont az offensem a TOP 10 alja 😊 de amugy sok helyen valoban kozel jartal hozza, grat. Mondjuk az NFC erdekesebb lett volna szvsz, mert az AFC-ben elegge szetnyilt az ollo a 3-4 inaktiv/kibelezett csapat miatt, igy nem volt annyira nehez megjosolni azert..PO-kiemelés és menetrend:Hat csapatból 5-öt eltaláltam, a Miami-Pats a szimuláció alapján kb holtverseny, és a Chargers-t is, mind 7. számú versenyzőt az AFC-ben, A Houston/Baltimore és a Tennessee/Cleveland sorrend lett fordítva. 😊
1. Kansas
2. Houston
3. Baltimore
4. Miami
5. Tennessee
6. Cleveland
somoskovig
Szerkesztette: Igor
több mint 9 éve
PO-kiemelés és menetrend:Hat csapatból 5-öt eltaláltam, a Miami-Pats a szimuláció alapján kb holtverseny, és a Chargers-t is, mind 7. számú versenyzőt az AFC-ben, A Houston/Baltimore és a Tennessee/Cleveland sorrend lett fordítva. 😊
1. Kansas
2. Houston
3. Baltimore
4. Miami
5. Tennessee
6. Cleveland
több mint 9 éve
Nekünk mi közünk van ehhez? 😊Ja, arra gondoltam, hogy legyozted a Texanst, s igy megmaradt a bye weekem.. szoval ironia nelkul gondoltam, csak latom a mondtabol nem egyertelmu (sot)
iktriad
több mint 9 éve
én meg a retek védősorommal vertem valahogy a picsaerős Vikingst, 9 meccses vereségszéria után 😀 igaz, hogy newton lesérült, de vicket imádja a madden08, szóval így is csoda a győzelem 😀A Vikings kezdők lélekben már a playoffra készültek. 😊
Löfli
Alapszakasz 17. hét - EredményekNekünk mi közünk van ehhez? 😊
Steelers (1-14-1) @ Ravens (13-3) 28-24
??????
A vereseg oke (idezojelben termszetesen bar gondolom ehhez is kellett vagy 3.5 kvadrillio szimulacio, es koszi Jags),
Igor
több mint 9 éve
én meg a retek védősorommal vertem valahogy a picsaerős Vikingst, 9 meccses vereségszéria után 😀 igaz, hogy newton lesérült, de vicket imádja a madden08, szóval így is csoda a győzelem 😀
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Alapszakasz 17. hét - EredményekSteelers (1-14-1) @ Ravens (13-3) 28-24
??????
A vereseg oke (idezojelben termszetesen bar gondolom ehhez is kellett vagy 3.5 kvadrillio szimulacio, es koszi Jags), de ez hogy tortent hogy 28 pont (a legtobb, amit barki ellenem szerzett?) Crosby 7 FG-t rugott? vagy 14 safety??
Jo latni, hogy a D-m teljesen szetesett szezon vegere...
Mert az hogy, a PIT 4 TD csinaljon, ugy hogy a korabbi meccsek egyiken se csinalt 1 TD-nel tobbet... ez meg a Maddentol is hihetetlensegeskedes.
Max erre tudok tippelni...
www.youtube.com/watch?v=nCf53ses22w
több mint 9 éve
Nálam is van pár WTF stat. Lavonte David 9 INT( 5 év alatt hozott össze 10-et). Ezt Scholes 27(!) pickkel próbálta kiegyenlíteni, aki IRL 32-t dobott az elmúlt 3 szezonban összesen. Minden meccs este volt? Telvin Smith 9 sackeje(3 év alatt jött neki össze 5.5), és Anthony Fasano 800 elkapott yardja is muris. Utóbbi 526 yardos carrier besttel rendelkezik - 2010-ből. Aki akarja, őt viheti az offseasonban, a Madden szerint elit játékos, nem hiába keres annyit nálam, amennyit 😊
több mint 9 éve
Epic battle, de a vereség is belefért volna, mondjuk azzal, hogy Wis kiesett a 30 engedett sackjével, lehet, hogy előrébb vagyok.Braxa ellen söprés a cél, nem is kérdés. 😊
több mint 9 éve
Baszki az kemény, hogy mindkét WC csapatot elvertem, mégis bukom a tiebreakert....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
ha jól emlékszem 3.jára találkozunk somossal a WC körben, mindkétszer ő nyert úgy hogy az alapszakaszban mindkétszer én nyertem a odavissza. Idén az alapszakaszban ő nyert kétszer... 😊
több mint 9 éve
És hiába a 30 feltett pont, megint megtréfált a Dallas...szinte sejtettem 😊 Kiszámíthatatlan az NFC East, tisztára életszerű 😀Na de visszavághatunk a Green Baynek, ezúttal viszont hazai pályán!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nah Habi kérése teljesült és nyert egyet végül, Pats PO, nyert a Philly, így a Jetsnek 1/2, nem is rossz forduló. 😀