NCAA csevegő
34 feliratkozó
16 órája
Army-Navy uniformisok:
1775.football/
vs
www.navy250uniform.com/
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
19 órája
COLLEGE GAMEDAY 18:00 Prairie View A&M vs South Carolina State - CELEBRATION BOWL [Mercedes-Benz Stadium, NET4+]
18:00 Villanova @ Tarleton State [FCS negyeddöntő, ESPN]
21:00 ARMY vs NAVY [M&T Bank Stadium, CBS]
21:30 South Dakota @ Montana [FCS negyeddöntő, abc]
23:00 Illinois State @ UC Davis [FCS negyeddöntő, ESPN+]
02:00 Boise State vs Washington - LA BOWL [SoFi Stadium, abc]

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
És akkor még egy dominó eldőlt, bár erre lehetett számítaniMinden idők legjobb focimeccse a 2022-es Rose Bowl, kár, hogy az a trófea hiányozni fog Whittingham gyűjteményéből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
hlisten sose fogom megérteni ezeket az embereketwww.espn.com/college-football/story/_/id/47286996/fired-michigan-coach-sherrone-moore-charged-three-crimesÉvi 6 millió dollár helyett ez, ennél nagyobbat nehéz is zuhanni pár nap alatt, hihetetlen történet
Negritis, a vajda
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
www.espn.com/college-football/story/_/id/47286996/fired-michigan-coach-sherrone-moore-charged-three-crimesÉvi 6 millió dollár helyett ez, ennél nagyobbat nehéz is zuhanni pár nap alatt, hihetetlen történet
Negritis, a vajda

---
1 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
bowl.hu/forum/ncaa-altalanos-temak/ncaa-csevego/2940156Ebből újat kell amúgy is, szóval kérlek
zacknorb

---
1 napja
Az melyik?r.baggioBaggio, közben újra tudod aktiválni a bowlos confidence tippjáték tavalyi csoportját, vagy csináljak egy újat?
zacknorb
r.baggio
Poloska vagyok.
1 napja
Az melyik?r.baggioBaggio, közben újra tudod aktiválni a bowlos confidence tippjáték tavalyi csoportját, vagy csináljak egy újat?
zacknorb

---
1 napja
r.baggioBaggio, közben újra tudod aktiválni a bowlos confidence tippjáték tavalyi csoportját, vagy csináljak egy újat?
Poloska vagyok.
2 napja
Big Time Throw Rate - Turnover Worthy Play Rate
Playoff QBs
source: PFF
Trinidad Chambliss +4.1
Dante Moore +4.8
Fernando Mendoza +3.9
Julian Saying +3.7
Ty Simpson +3.0
Alonza Barnett +2.6
Behren Morton +2.2
Carson Beck +1.6
Gunner Stockton +0.9
Marcel Reed +0.4
Jake Retzlaff -1.2
John Mateer -1.4
Poloska vagyok.
2 napja
A bracket challenge csináltam csoportot, a bowlosnál ott a kérdés a formátumra.
Poloska vagyok.
3 napja
Elkuldesenek en orulok bar akkor nem az O# teljesitmeny miat megy...BasszusCsak a kirúgást olvastam ami eléggé hmm volt, de ez így elég komoly.
www.espn.com/college-football/story/_/id/47269785/sources-michigan-fires-coach-sherrone-moore-9-3-season
r.baggio
zacknorb
Ravensnel kezd Harbo bizonytalana valni, johetne 😊

3 napja
Egy jó hír is azért:The College Gameday crew will be doing two shows for the first round of the College Football Playoff next week 🔥
Friday evening (Dec. 19th), College Gameday will be live from Norman, OK, for #9 Alabama at #8 Oklahoma.
Saturday morning (Dec. 20th), College Gameday will be live from College Station, TX, ahead of #10 Miami at #7 Texas A&M.
Poloska vagyok.
3 napja
BasszusCsak a kirúgást olvastam ami eléggé hmm volt, de ez így elég komoly.
www.espn.com/college-football/story/_/id/47269785/sources-michigan-fires-coach-sherrone-moore-9-3-season
r.baggio
Poloska vagyok.
3 napja
Basszus
---
3 napja
Na ettől viszont tartottam ez fajni fog 🙂↕️Mèg ha èrthető is:
Report: DC Knowles expected to leave Penn State for Tennessee
thescore.com/ncaaf/news/3424168
Az OC vajh.marad-e?
3 napja
Hű, lemaradtam egy kissé.Bro, már napok óta van matchup.A kabaré amúgy jelenleg is tart.Itt tartunk most:
A Georgia Southernek keresnek ellenfelet a Birmingham Bowlra, de sorban nem vállalják el az 5-7es csapatok.
zacknorb
Notre Dame: Left out of CFP, chose not to play.
Kansas State & Iowa State: Both declined after coaching changes (Klieman to Kansas, Campbell to Penn State).
Auburn & Florida State: Declining bids despite being bowl-eligible 5-7 teams.
UCF, Baylor, Rutgers, Temple, Kansas: Other teams with 5-7 records also turning down invitations.
Dzsokijuing
zacknorbHát, ha nem is mi indulunk, kapunk Deeper than hate rivalry game-et az App State-el.A kabaré amúgy jelenleg is tart.a fórum indíthatna egy csapatot, én a GM leszek! úgy is rég volt már a KFL
A Georgia Southernek keresnek ellenfelet a Birmingham Bowlra, de sorban nem vállalják el az 5-7es csapatok.
zacknorb
Löfli
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 napja
Bro, már napok óta van matchup.A kabaré amúgy jelenleg is tart.Itt tartunk most:
zacknorb
Kansas State & Iowa State: Both declined after coaching changes (Klieman to Kansas, Campbell to Penn State).
UCF, Baylor, Rutgers, Temple, Kansas: Other teams with 5-7 records also turning down invitations.
Dzsokijuing
Hát, ha nem is mi indulunk, kapunk Deeper than hate rivalry game-et az App State-el.A kabaré amúgy jelenleg is tart.a fórum indíthatna egy csapatot, én a GM leszek! úgy is rég volt már a KFL
zacknorb
Löfli
zacknorb
Poloska vagyok.
3 napja
A kabaré amúgy jelenleg is tart.Itt tartunk most:
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 napja
Nálam ezek vannak...Mit basztam el, hogy bele kellett szeekeszteni?
r.baggio
Ez nekem fehér, én 16 színt látok csak 😀Még abban is van márványfehér 😛
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 napja
...Mit basztam el, hogy bele kellett szeekeszteni?
r.baggio
Ez nekem fehér, én 16 színt látok csak 😀Még abban is van márványfehér 😛
warr_b
4 napja
Ez nekem fehér, én 16 színt látok csak 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta