NCAA csevegő
36 feliratkozó
6 órája
NCAA bowl.hu tippjáték 2026 (idén én viszem, mert dancogo nem ér rá)Beküldési határidő 2026.08.29. a mohácsi vész 500. évfordulójának napja 17:00!
Nem, nem lehet utólag jelentkezni, mert benne van a szezon első meccse a játékban!!
Módosítottam a pontozáson, mert tavaly én nyertem, én vagyok az idei adminja, és alig értünk el tavaly pontokat. 😀
Nyertesekre vonatkozó kérdéssor
1. Melyik csapat lesz a bajnok?
(5p, ha bejut a PO-ba 1p, minden nyertes PO meccs után +1p. A bye week nyertes meccsnek számít, tehát azok a csapatok is 2 pontról indulnak))
2. ACC győztes? (3p)
3. Big10 győztes? (3p)
4. Big12 győztes? (3p)
5. SEC győztes? (3p)
6. American győztes? (2p)
7. C-USA győztes? (2p)
8. MAC győztes? (2p)
9. MWC győztes? (2p)
10. Sunbelt győztes? (2p)
11. PAC-12 győztes? (2p)
1 pontos extra kérdések:
1. QB lesz a Heisman győztes?
2. Bejut a rájátszásba a Notre Dame?
3. Ad-e 25 bowl meccsen, illetve rájátszásban szereplő csapatot a Big10 és az SEC összesen?
4. Lesz SEC csapat a nagydöntőben?
5. A két új csapat közül (North Dakota State, Sacramento State) lesz konfdöntős?
6. Lesz működő passzjáték az Iowanál? (2000 passzolt yard ÉS 20 passzolt TD összejön nekik az alapszakaszban)
7. Ki nyeri a dublini szezonnyitót a 0. héten? (TCU-UNC)
8. Ki nyeri a londoni meccset? (Kansas-Arizona State)
9. Mennyire esik vissza a Vanderbilt, idén is meglesz a bowl eligible status?
10. Montanai egyetem nyeri az FCS-t?
ÚJ: KOMBIKÉRDÉSEK
1. Nagy csapatok: Tavaly lemaradt a bowl meccsről a Florida, a Florida State és a South Carolina is. Idén kinek jön össze a bowl meccs?
(3 pont, minden csapatra tippelni kell, ahány helyes, annyi pont.)
2. Nagy edzők: Tavaly Prime a Coloradoval 3, BB a UNC-vel 4 meccset nyert. Idén javulnak, több győzelmük lesz?
(2 pont, minden csapatra tippelni kell, ahány helyes, annyi pont.)
Szerkesztette: zacknorb
3 órája
Nyertesekre vonatkozó kérdéssor1. Melyik csapat lesz a bajnok?
(5p, ha bejut a PO-ba 1p, minden nyertes PO meccs után +1p. A bye week nyertes meccsnek számít, tehát azok a csapatok is 2 pontról indulnak) Ohio State
2. ACC győztes? (3p) Miami Hurricanes
3. Big10 győztes? (3p) Ohio State
4. Big12 győztes? (3p) BYU
5. SEC győztes? (3p) Alabama
6. American győztes? (2p) Tulane
7. C-USA győztes? (2p) Jacksonville
8. MAC győztes? (2p) Toledo
9. MWC győztes? (2p) North Dakota
10. Sunbelt győztes? (2p) James Madison
11. PAC-12 győztes? (2p) Boise
1 pontos extra kérdések:
1. QB lesz a Heisman győztes? Igen
2. Bejut a rájátszásba a Notre Dame? Igen
3. Ad-e 25 bowl meccsen, illetve rájátszásban szereplő csapatot a Big10 és az SEC összesen? Igen
4. Lesz SEC csapat a nagydöntőben? Igen
5. A két új csapat közül (North Dakota State, Sacramento State) lesz konfdöntős? Igen
6. Lesz működő passzjáték az Iowanál? (2000 passzolt yard ÉS 20 passzolt TD összejön nekik az alapszakaszban) Nem
7. Ki nyeri a dublini szezonnyitót a 0. héten? (TCU-UNC) TCU
8. Ki nyeri a londoni meccset? (Kansas-Arizona State) Kansas
9. Mennyire esik vissza a Vanderbilt, idén is meglesz a bowl eligible status? Igen
10. Montanai egyetem nyeri az FCS-t? Igen
1. Nagy csapatok: Tavaly lemaradt a bowl meccsről a Florida, a Florida State és a South Carolina is. Idén kinek jön össze a bowl meccs? Mindháromnak
2. Nagy edzők: Tavaly Prime a Coloradoval 3, BB a UNC-vel 4 meccset nyert. Idén javulnak, több győzelmük lesz? Igen
6 órája
Priviben küldjük a tippeket, vagy nyilvánosan itt a topikban?Egész szezonos tavaly itt volt nyilvánosban.
warr_b
Hetikre meg idén csinálok Google Formot minden héten.
6 órája
Priviben küldjük a tippeket, vagy nyilvánosan itt a topikban?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 órája
Tedd kiemeltbe plz, mert tuti elfelejtem 😊 és írjál beküldési határidőt!Löfli, Heisman vagy valamelyik admin pls help us
Dzsokijuing
6 órája
Tedd kiemeltbe plz, mert tuti elfelejtem 😊 és írjál beküldési határidőt!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 órája
NCAA bowl.hu tippjáték 2026 (idén én viszem, mert dancogo nem ér rá)Beküldési határidő 2026.08.29. a mohácsi vész 500. évfordulójának napja 17:00!
Nem, nem lehet utólag jelentkezni, mert benne van a szezon első meccse a játékban!!
Módosítottam a pontozáson, mert tavaly én nyertem, én vagyok az idei adminja, és alig értünk el tavaly pontokat. 😀
Nyertesekre vonatkozó kérdéssor
1. Melyik csapat lesz a bajnok?
(5p, ha bejut a PO-ba 1p, minden nyertes PO meccs után +1p. A bye week nyertes meccsnek számít, tehát azok a csapatok is 2 pontról indulnak))
2. ACC győztes? (3p)
3. Big10 győztes? (3p)
4. Big12 győztes? (3p)
5. SEC győztes? (3p)
6. American győztes? (2p)
7. C-USA győztes? (2p)
8. MAC győztes? (2p)
9. MWC győztes? (2p)
10. Sunbelt győztes? (2p)
11. PAC-12 győztes? (2p)
1 pontos extra kérdések:
1. QB lesz a Heisman győztes?
2. Bejut a rájátszásba a Notre Dame?
3. Ad-e 25 bowl meccsen, illetve rájátszásban szereplő csapatot a Big10 és az SEC összesen?
4. Lesz SEC csapat a nagydöntőben?
5. A két új csapat közül (North Dakota State, Sacramento State) lesz konfdöntős?
6. Lesz működő passzjáték az Iowanál? (2000 passzolt yard ÉS 20 passzolt TD összejön nekik az alapszakaszban)
7. Ki nyeri a dublini szezonnyitót a 0. héten? (TCU-UNC)
8. Ki nyeri a londoni meccset? (Kansas-Arizona State)
9. Mennyire esik vissza a Vanderbilt, idén is meglesz a bowl eligible status?
10. Montanai egyetem nyeri az FCS-t?
1. Nagy csapatok: Tavaly lemaradt a bowl meccsről a Florida, a Florida State és a South Carolina is. Idén kinek jön össze a bowl meccs?
2. Nagy edzők: Tavaly Prime a Coloradoval 3, BB a UNC-vel 4 meccset nyert. Idén javulnak, több győzelmük lesz?
(2 pont, minden csapatra tippelni kell, ahány helyes, annyi pont.)
8 órája
College meccsek lesznek a Disneyn akit érdekel, én már látom naptárba.DAZNon is lesz idén is. Az 1 évig visszanézhető. GamePassal simán ment.
KeyG
9 órája
pont ugyanez 😊 egyedül kislányom Bluey újrázása tartott még ott, az Andort is meguntam három rész utánEddig is agyaltam, de szerintem így megint durran a Disney+ előfizetésLol, én pont a napokban agyaltam rajta hogy lemondom a faszba, mert sose nézünk rajta semmit, már a gyerekek se...
zacknorb
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 órája
Mondjuk én csak 1 hónapra gondoltam (arra pár havonta befizetek)Eddig is agyaltam, de szerintem így megint durran a Disney+ előfizetésLol, én pont a napokban agyaltam rajta hogy lemondom a faszba, mert sose nézünk rajta semmit, már a gyerekek se...
zacknorb
warr_b
11 órája
Eddig is agyaltam, de szerintem így megint durran a Disney+ előfizetésLol, én pont a napokban agyaltam rajta hogy lemondom a faszba, mert sose nézünk rajta semmit, már a gyerekek se...
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 órája
Eddig is agyaltam, de szerintem így megint durran a Disney+ előfizetés
12 órája
Nem tudom, csak az élő közvetítés időpontját látomCollege meccsek lesznek a Disneyn akit érdekel, én már látom naptárba.Vissza is nézhetőek valameddig esetleg?
KeyG
zavi27
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
13 órája
Annyit találtam, hogy regionális ESPN jogoktól függ, de mivel a March Madness-t is vissza lehetett nézni egy ideig, ezért valószínűleg ezeket is lehet majd.College meccsek lesznek a Disneyn akit érdekel, én már látom naptárba.Vissza is nézhetőek valameddig esetleg?
KeyG
zavi27
Jövőhét végén kiderül.
13 órája
College meccsek lesznek a Disneyn akit érdekel, én már látom naptárba.Vissza is nézhetőek valameddig esetleg?
KeyG
14 órája
College meccsek lesznek a Disneyn akit érdekel, én már látom naptárba.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
3 napja
NEW: AP Poll Voters’ Most Overrated Preseason College Football Teams since 2014😬
— On3 (@On3) August 18, 2026
(via @Brett_McMurphyhttps://t.co/PMVgGk5im3 pic.twitter.com/B7ARASvgP2
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
5 napja
apnews.com/hub/ap-top-25-college-football-poll
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 napja
hopefuls.heisman.com/
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
10 napja
collegefootballnews.com/college-football/10-best-college-football-win-total-predictions-2026
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
16 napja
Őt már én valamelyik szezomban a BC topicban megénekeltem, ő régi találat.Az én way too early watchlistemben tuti benne volt és Bazza kedvence lett egyből 😀 Amúgy a Boston College-ből ment át az IndianábaSzembejött valami Turbó Richárd is a múltkor, talán Ole Miss.ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
www.espn.com/college-football/player/_/id/5225220/tommy-running-rabbit
fake.id
Előbbit a héten mutattam neki A Grundon.
zacknorb
Dzsokijuing
dancogo
16 napja
Az én way too early watchlistemben tuti benne volt és Bazza kedvence lett egyből 😀 Amúgy a Boston College-ből ment át az IndianábaSzembejött valami Turbó Richárd is a múltkor, talán Ole Miss.ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id
zacknorb
Dzsokijuing
16 napja
Szembejött valami Turbó Richárd is a múltkor, talán Ole Miss.ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
16 napja
Gondolom büszke őslakos család gyereke.de mégha intézetis gyerek is vagy volt valami felmenője, ki a rák ad egy ilyen vezetéknevet bárkinek? 🙄😆ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id
zacknorb
fake.id
16 napja
de mégha intézetis gyerek is vagy volt valami felmenője, ki a rák ad egy ilyen vezetéknevet bárkinek? 🙄😆ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id
zacknorb
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
16 napja
ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id