NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 4 éve
Btw rengeteg olyan NFL player van, akit draftoltak az MLB-ben is: Tom Brady, Russell Wilson, Golden Tate, Shaq Thompson, Jameis Winston, Pat Mahomes, Kyler Murray,...Újabb 4 év.. Nagyon nagyot kell mutatni a másik sportban ha nem akar draftolatlan maradni.A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Újabb 4 év.. Nagyon nagyot kell mutatni a másik sportban ha nem akar draftolatlan maradni.A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
empty taxi
több mint 4 éve
A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
empty taxi
több mint 4 éve
Ha nem lesz szezon attól függetlenül Trevorék jöhetnek a draftra/lesz draft?Elvileg szabály szerint 3 egyetemi idény kell hozzá.
steelwolf
Ha elmarad a college szezon elvileg Fields és Lawrence sem draft eligible.
Persze ilyen vis maiornál lehet h lesz vmi kivételes szabály.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Ha nem lesz szezon attól függetlenül Trevorék jöhetnek a draftra/lesz draft?
több mint 4 éve
Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
RA7RA7
Madden hates me.
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?
több mint 4 éve
igen, de ahhoz engedély kell az NCAA-től tudtommalEgy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.van aki maradhat a 6. évre is. most pl. Rodney Smith a Minnesotából volt ilyen.
empty taxi
d3Y
Madden hates me.
több mint 4 éve
deyell
11 702
Egy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.van aki maradhat a 6. évre is. most pl. Rodney Smith a Minnesotából volt ilyen.
empty taxi
choose life
több mint 4 éve
blackswan07
45
Egy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.Akkor a freshman, sophomore, junior, senior-1 redshirt ha valaki oda jut. Értem már, köszi. 😊
empty taxi
több mint 4 éve
Egy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.
Madden hates me.
több mint 4 éve
blackswan07
45
Ezzel a redshirt dologgal kapcsolatban lenne kérdésem.Tegyük fel első év pipa mint freshman, 2. évben redshirt, jön ugye a 3. év akkor az lesz sophomore éve, ugye? és akkor vagy 3. sophomore év vagy 4. junior év után megy a draftra?
vagy a 2. verzió: 1 év freshman, 2.év redshirt és 3. év junior így is hogy előző RS volt?
Ha redshirt akkor 1 évet tolódik lényegében, nem?
több mint 4 éve
Kampman
28 292
Az SEC egyedül is készen áll a szezonra!Végre lehet 4 SEC csapat a playoffban!
sports.yahoo.com/video/could-sec-alone-shake-college-220657829.html
több mint 4 éve
Ezen nem kicsit nevettem. 😊Legalább van ízlése!
twitter.com/ORLGators/status/1255925575929266184
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
Köszi, utánuk nézek!twitter.com/LedyardNFLDraft/status/1255641293696499714Is-is! Igazából azt tudom h óriási a hype Lawrence körül! Fields van mögötte és jön (fel) Newman.2021-es draftra készülve kitől várható ,kiugró' teljesítmény?egyetlen nevet kellene írni az FBS 130 csapatából? vagy olyanra gondolsz, aki jelenleg nincs a radaron?
steelwolf
ha utóbbi, akkor én Jamie Newman nevét jegyezném meg/fel, a Wake Forest Georgiához transzferelő irányítójáét, aki ha jól játszik, Lawrence és Fields után könnyen a harmadik QB lehet a drafton
közben az NCAA-n is egyre nagyobb a nyomás:
www.espn.com/college-sports/story/_/id/29112263/ncaa-group-oks-conditional-player-endorsements
r.baggio
De mi van edge-kel? WR-RB front milyennek tűnik?
Làttam h Trey Sermon transzferelt a Buckeyeshoz, azt sajnálom őt nagyon kedveltem!
steelwolf
az elkapó class jövőre is brutál lesz
Löfli
több mint 4 éve
twitter.com/LedyardNFLDraft/status/1255641293696499714Is-is! Igazából azt tudom h óriási a hype Lawrence körül! Fields van mögötte és jön (fel) Newman.2021-es draftra készülve kitől várható ,kiugró' teljesítmény?egyetlen nevet kellene írni az FBS 130 csapatából? vagy olyanra gondolsz, aki jelenleg nincs a radaron?
steelwolf
ha utóbbi, akkor én Jamie Newman nevét jegyezném meg/fel, a Wake Forest Georgiához transzferelő irányítójáét, aki ha jól játszik, Lawrence és Fields után könnyen a harmadik QB lehet a drafton
www.espn.com/college-sports/story/_/id/29112263/ncaa-group-oks-conditional-player-endorsements
r.baggio
Làttam h Trey Sermon transzferelt a Buckeyeshoz, azt sajnálom őt nagyon kedveltem!
steelwolf
az elkapó class jövőre is brutál lesz
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Steven Parker jelenleg az egyetlen aktív Sooners NFL-DB, plusz center sincs (mondjuk Creed Humphrey szvsz ezt a problémát 1-2 éven belül megoldja).Clemson:Sooners?
QB: Deshaun Watson
RB: Wayne Gallman
WR: DeAndre Hopkins, Mike Williams, Sammy Watkins
TE: Jordan Leggett
OT: Mitch Hyatt, Tremayne Anchrum
OG: John Simpson, Brandon Thomas
C: Tyler Shatley
DE: Grady Jarrett, Dexter Lawrence
NT: D.J. Reader
OLB: Vic Beasley Jr., Shaq Lawson
ILB: B.J. Goodson, Dorian O'Daniel
S: Isaiah Simmons, Jayron Kearse
CB: A.J. Terrell, Mackensie Alexander, Trayvon Mullen
empty taxi
steelwolf
Madden hates me.
több mint 4 éve
Clemson:Sooners?
QB: Deshaun Watson
RB: Wayne Gallman
WR: DeAndre Hopkins, Mike Williams, Sammy Watkins
TE: Jordan Leggett
OT: Mitch Hyatt, Tremayne Anchrum
OG: John Simpson, Brandon Thomas
C: Tyler Shatley
DE: Grady Jarrett, Dexter Lawrence
NT: D.J. Reader
OLB: Vic Beasley Jr., Shaq Lawson
ILB: B.J. Goodson, Dorian O'Daniel
S: Isaiah Simmons, Jayron Kearse
CB: A.J. Terrell, Mackensie Alexander, Trayvon Mullen
empty taxi
több mint 4 éve
Is-is! Igazából azt tudom h óriási a hype Lawrence körül! Fields van mögötte és jön (fel) Newman.2021-es draftra készülve kitől várható ,kiugró' teljesítmény?egyetlen nevet kellene írni az FBS 130 csapatából? vagy olyanra gondolsz, aki jelenleg nincs a radaron?
steelwolf
r.baggio
több mint 4 éve
2021-es draftra készülve kitől várható ,kiugró' teljesítmény?egyetlen nevet kellene írni az FBS 130 csapatából? vagy olyanra gondolsz, aki jelenleg nincs a radaron?
steelwolf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
2021-es draftra készülve kitől várható ,kiugró' teljesítmény?
több mint 4 éve
Eddig ez adná a legerősebb csapatot, igaz, ez nem egy egyetem, de akkoris. 😊Nem elsőosztály válogatott? Másod, harmad...Ne szarozzunk, ez legyen 53-as roster.
Sobri Jóska
Small-School All-Stars:
...
empty taxi
több mint 4 éve
Nem elsőosztály válogatott? Másod, harmad...Ne szarozzunk, ez legyen 53-as roster.
Sobri Jóska
Small-School All-Stars:
QB: Carson Wentz (North Dakota State), Jimmy Garoppolo (Eastern Illinois), Ryan Fitzpatrick (Harvard) (3)
RB: David Johnson (Northern Iowa), Austin Ekeler (Western State Colorado), Tarik Cohen (North Carolina A&T) (6)
FB: Patrick Ricard (Maine) (7)
WR: Tyreek Hill (West Alabama), Adam Thielen (Minnesota State), Cooper Kupp (Eastern Washington), John Brown (Pittsburg State), Kendrick Bourne (Eastern Washington) (12)
TE: Dallas Goedert (South Dakota State), Nick Boyle (Delaware), Cameron Brate (Harvard), Josh Hill (Idaho State) (16)
OT: Terron Armstead (Arkansas-Pine Bluff), Matt Feiler (Bloomsburg), Tytus Howard (Alabama State) (19)
OG: Ali Marpet (Hobart), Billy Turner (North Dakota State), Alex Cappa (Humboldt State), Denzelle Good (Mars Hill) (23)
C: Ryan Jensen (Colorado State-Pueblo), J.C. Tretter (Cornell) (25)
LE: Javon Hargrave (South Carolina State), P.J. Hall (Sam Houston State) (27)
RE: Shelby Harris (Illinois State), Nick Williams (Samford) (29)
NT: Michael Pierce (Samford), Zach Kerr (Delaware), Grover Stewart (Albany State (GA)) (32)
LOLB: Matt Judon (Grand Valley State), Efe Obada (-) (34)
ROLB: Samson Ebukam (Eastern Washington), Tanoh Kpassagnon (Villanova) (36)
ILB: Darius Leonard (South Carolina State), Foyesade Oluokun (Yale), Kamu Grugier-Hill (Eastern Illinois), Todd Davis (Sacramento State), Patrick Onwuasor (Portland State) (41)
SS: Jaquiski Tartt (Samford), Jeff Heath (Saginaw Valley State) (43)
FS: Erik Harris (California (PA)), Jordan Dangerfield (Towson) (45)
CB: Janoris Jenkins (North Alabama), Malcolm Butler (West Alabama), James Bradberry (Samford), Taron Johnson (Weber State), Kenny Moore II (Valdosta State) (50)
K: Greg Zuerlein (Missouri Western State) (51)
P: Jamie Gillan (Arkansas-Pine Bluff) (52)
LS: Kameron Canaday (Portland State) (53)
Madden hates me.