NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA csevegő

33 feliratkozó

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?
RA7RA7
Visszamehet, ha mást sportol amerikai foci helyett...
empty taxi
Csak 1 év alatt nagy sikereket nem érsz el más sportban..
RA7RA7
A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).
empty taxi
Újabb 4 év.. Nagyon nagyot kell mutatni a másik sportban ha nem akar draftolatlan maradni.
RA7RA7
Btw rengeteg olyan NFL player van, akit draftoltak az MLB-ben is: Tom Brady, Russell Wilson, Golden Tate, Shaq Thompson, Jameis Winston, Pat Mahomes, Kyler Murray,...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
RA7RA7 San Francisco 49ers 74
Sejtem a választ, de megkérdezem a hozzá értőket. Tegyük fel egy játékos jelentkezik a draftra 3 év után, kiválasztják vagy nem, és meggondolja magát hogy vissza megy mégiscsak az egyetemre utolsó évére, ilyen előfordulhat?
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7
A focis karrier elvileg nem számít bele ha más sportban kap egyetemi ösztöndíjat, újraindul a 4 év (legalábbis ha másik egyetemre iratkozik be, biztosan).
empty taxi
Újabb 4 év.. Nagyon nagyot kell mutatni a másik sportban ha nem akar draftolatlan maradni.
több mint 4 éve
RA7RA7
empty taxi
RA7RA7

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve
RA7RA7
empty taxi
több mint 4 éve
Ha nem lesz szezon attól függetlenül Trevorék jöhetnek a draftra/lesz draft?
steelwolf
Elvileg szabály szerint 3 egyetemi idény kell hozzá.
Ha elmarad a college szezon elvileg Fields és Lawrence sem draft eligible.
Persze ilyen vis maiornál lehet h lesz vmi kivételes szabály.

Madden hates me.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 413 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ha nem lesz szezon attól függetlenül Trevorék jöhetnek a draftra/lesz draft?
több mint 4 éve
RA7RA7

Madden hates me.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Egy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.
empty taxi
van aki maradhat a 6. évre is. most pl. Rodney Smith a Minnesotából volt ilyen.
d3Y
igen, de ahhoz engedély kell az NCAA-től tudtommal

Madden hates me.
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Egy redshirted sophomore pl. 3 évet töltött college-ban, egy redshirted senior 5-öt.
empty taxi
van aki maradhat a 6. évre is. most pl. Rodney Smith a Minnesotából volt ilyen.

choose life
több mint 4 éve
blackswan07 San Francisco 49ers Florida State Seminoles 45
empty taxi
Akkor a freshman, sophomore, junior, senior-1 redshirt ha valaki oda jut. Értem már, köszi. 😊
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
blackswan07 San Francisco 49ers Florida State Seminoles 45
Ezzel a redshirt dologgal kapcsolatban lenne kérdésem.
Tegyük fel első év pipa mint freshman, 2. évben redshirt, jön ugye a 3. év akkor az lesz sophomore éve, ugye? és akkor vagy 3. sophomore év vagy 4. junior év után megy a draftra?
vagy a 2. verzió: 1 év freshman, 2.év redshirt és 3. év junior így is hogy előző RS volt?
Ha redshirt akkor 1 évet tolódik lényegében, nem?
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 292
Az SEC egyedül is készen áll a szezonra!
Végre lehet 4 SEC csapat a playoffban!

sports.yahoo.com/video/could-sec-alone-shake-college-220657829.html
több mint 4 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 199 — Deion Sanders for president!
Ezen nem kicsit nevettem. 😊
 twitter.com/ORLGators/status/1255925575929266184
iktriad
Legalább van ízlése!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezen nem kicsit nevettem. 😊
 twitter.com/ORLGators/status/1255925575929266184
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 413 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
2021-es draftra készülve kitől várható ,kiugró' teljesítmény?
steelwolf
egyetlen nevet kellene írni az FBS 130 csapatából? vagy olyanra gondolsz, aki jelenleg nincs a radaron?
ha utóbbi, akkor én Jamie Newman nevét jegyezném meg/fel, a Wake Forest Georgiához transzferelő irányítójáét, aki ha jól játszik, Lawrence és Fields után könnyen a harmadik QB lehet a drafton

közben az NCAA-n is egyre nagyobb a nyomás:
 www.espn.com/college-sports/story/_/id/29112263/ncaa-group-oks-conditional-player-endorsements
r.baggio
Is-is! Igazából azt tudom h óriási a hype Lawrence körül! Fields van mögötte és jön (fel) Newman.
De mi van edge-kel? WR-RB front milyennek tűnik?
Làttam h Trey Sermon transzferelt a Buckeyeshoz, azt sajnálom őt nagyon kedveltem!
steelwolf
 twitter.com/LedyardNFLDraft/status/1255641293696499714

az elkapó class jövőre is brutál lesz
Löfli
Köszi, utánuk nézek!
több mint 4 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 120 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
steelwolf
egyetlen nevet kellene írni az FBS 130 csapatából? vagy olyanra gondolsz, aki jelenleg nincs a radaron?
ha utóbbi, akkor én Jamie Newman nevét jegyezném meg/fel, a Wake Forest Georgiához transzferelő irányítójáét, aki ha jól játszik, Lawrence és Fields után könnyen a harmadik QB lehet a drafton

www.espn.com/college-sports/story/_/id/29112263/ncaa-group-oks-conditional-player-endorsements
r.baggio
Is-is! Igazából azt tudom h óriási a hype Lawrence körül! Fields van mögötte és jön (fel) Newman.
Làttam h Trey Sermon transzferelt a Buckeyeshoz, azt sajnálom őt nagyon kedveltem!
steelwolf
 twitter.com/LedyardNFLDraft/status/1255641293696499714

az elkapó class jövőre is brutál lesz

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 4 éve
Clemson:
QB: Deshaun Watson
RB: Wayne Gallman
WR: DeAndre Hopkins, Mike Williams, Sammy Watkins
TE: Jordan Leggett
OT: Mitch Hyatt, Tremayne Anchrum
OG: John Simpson, Brandon Thomas
C: Tyler Shatley

DE: Grady Jarrett, Dexter Lawrence
NT: D.J. Reader
OLB: Vic Beasley Jr., Shaq Lawson
ILB: B.J. Goodson, Dorian O'Daniel
S: Isaiah Simmons, Jayron Kearse
CB: A.J. Terrell, Mackensie Alexander, Trayvon Mullen
empty taxi
Sooners?
steelwolf
Steven Parker jelenleg az egyetlen aktív Sooners NFL-DB, plusz center sincs (mondjuk Creed Humphrey szvsz ezt a problémát 1-2 éven belül megoldja).

Madden hates me.
több mint 4 éve
Clemson:
QB: Deshaun Watson
RB: Wayne Gallman
WR: DeAndre Hopkins, Mike Williams, Sammy Watkins
TE: Jordan Leggett
OT: Mitch Hyatt, Tremayne Anchrum
OG: John Simpson, Brandon Thomas
C: Tyler Shatley

DE: Grady Jarrett, Dexter Lawrence
NT: D.J. Reader
OLB: Vic Beasley Jr., Shaq Lawson
ILB: B.J. Goodson, Dorian O'Daniel
S: Isaiah Simmons, Jayron Kearse
CB: A.J. Terrell, Mackensie Alexander, Trayvon Mullen
empty taxi
Sooners?
több mint 4 éve
steelwolf

r.baggio
több mint 4 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
steelwolf

https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F0428%2Fr693685_1296x729_16-9.jpg
NCAA group supports player endorsement plan
An NCAA working group supports athlete endorsement deals with certain conditions, such as not using school logos.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Nem elsőosztály válogatott? Másod, harmad...
Sobri Jóska
Ne szarozzunk, ez legyen 53-as roster.
Small-School All-Stars:
...
empty taxi
Eddig ez adná a legerősebb csapatot, igaz, ez nem egy egyetem, de akkoris. 😊

több mint 4 éve
Nem elsőosztály válogatott? Másod, harmad...
Sobri Jóska
Ne szarozzunk, ez legyen 53-as roster.
Small-School All-Stars:
QB: Carson Wentz (North Dakota State), Jimmy Garoppolo (Eastern Illinois), Ryan Fitzpatrick (Harvard) (3)
RB: David Johnson (Northern Iowa), Austin Ekeler (Western State Colorado), Tarik Cohen (North Carolina A&T) (6)
FB: Patrick Ricard (Maine) (7)
WR: Tyreek Hill (West Alabama), Adam Thielen (Minnesota State), Cooper Kupp (Eastern Washington), John Brown (Pittsburg State), Kendrick Bourne (Eastern Washington) (12)
TE: Dallas Goedert (South Dakota State), Nick Boyle (Delaware), Cameron Brate (Harvard), Josh Hill (Idaho State) (16)
OT: Terron Armstead (Arkansas-Pine Bluff), Matt Feiler (Bloomsburg), Tytus Howard (Alabama State) (19)
OG: Ali Marpet (Hobart), Billy Turner (North Dakota State), Alex Cappa (Humboldt State), Denzelle Good (Mars Hill) (23)
C: Ryan Jensen (Colorado State-Pueblo), J.C. Tretter (Cornell) (25)

LE: Javon Hargrave (South Carolina State), P.J. Hall (Sam Houston State) (27)
RE: Shelby Harris (Illinois State), Nick Williams (Samford) (29)
NT: Michael Pierce (Samford), Zach Kerr (Delaware), Grover Stewart (Albany State (GA)) (32)
LOLB: Matt Judon (Grand Valley State), Efe Obada (-) (34)
ROLB: Samson Ebukam (Eastern Washington), Tanoh Kpassagnon (Villanova) (36)
ILB: Darius Leonard (South Carolina State), Foyesade Oluokun (Yale), Kamu Grugier-Hill (Eastern Illinois), Todd Davis (Sacramento State), Patrick Onwuasor (Portland State) (41)
SS: Jaquiski Tartt (Samford), Jeff Heath (Saginaw Valley State) (43)
FS: Erik Harris (California (PA)), Jordan Dangerfield (Towson) (45)
CB: Janoris Jenkins (North Alabama), Malcolm Butler (West Alabama), James Bradberry (Samford), Taron Johnson (Weber State), Kenny Moore II (Valdosta State) (50)

K: Greg Zuerlein (Missouri Western State) (51)
P: Jamie Gillan (Arkansas-Pine Bluff) (52)
LS: Kameron Canaday (Portland State) (53)

Madden hates me.