NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 5 éve
Elkezdtem egy cikket a legjobb/legismertebb 32 egyetemi programról, hogy az új NCAA nézőknek is megkönnyítsem a csapatválasztást, de végül túl önismétlőnek éreztem, így csak önmagában a vázát beteszem ide. Ettől függetlenül várom az ötleteket, hogy miről olvasnátok szívesen college football témában.Georgia-Roma mi a hasonlóság?
ALABAMA CRIMSON TIDE (SEC)
Soccer-hasonmás: Bayern München
ARKANSAS RAZORBACKS (SEC)
Soccer-hasonmás: Schalke 04
AUBURN TIGERS (SEC)
Soccer-hasonmás: Dortmund
BYU COUGARS (Független)
Soccer-hasonmás: Ajax
CLEMSON TIGERS (ACC)
Soccer-hasonmás: Liverpool
FLORIDA GATORS (SEC)
Soccer-hasonmás: Internazionale
FLORIDA STATE SEMINOLES (ACC)
Soccer-hasonmás: AC Milan
GEORGIA BULLDOGS (SEC)
Soccer-hasonmás: AS Roma
GEORGIA TECH (ACC)
Soccer-hasonmás: SS Lazio
LSU TIGERS (SEC)
Soccer-hasonmás: Valencia
MIAMI HURRICANES (ACC)
Soccer-hasonmás: PSG
MICHIGAN WOLVERINES (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Arsenal
MICHIGAN STATE (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Tottenham
NEBRASKA CORNHUSKERS (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Newcastle
NOTRE DAME FIGHTING IRISH (Független)
Soccer-hasonmás: Ferencváros/Celtic
PENN STATE NITTANY LIONS (Big Ten)
Soccer-hasonmás: SSC Napoli
OHIO STATE BUCKEYES (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Juventus
OKLAHOMA SOONERS (Big XII)
Soccer-hasonmás: Barcelona
OKLAHOMA STATE COWBOYS (Big XII)
Soccer-hasonmás: RCD Espanyol
OLE MISS REBELS (SEC)
Soccer-hasonmás: Athletic Bilbao
OREGON DUCKS (Pac-12)
Soccer-hasonmás: Chelsea FC
SOUTH CAROLINA GAMECOCKS (SEC)
Soccer-hasonmás: Everton FC
STANFORD CARDINAL (Pac-12)
Soccer-hasonmás: SL Benfica
TENNESSEE VOLUNTEERS (SEC)
Soccer-hasonmás: Olympique Marseille
TEXAS LONGHORNS (Big XII)
Soccer-hasonmás: Real Madrid
TEXAS A&M AGGIES (SEC)
Soccer-hasonmás: Atlético Madrid
UCLA BRUINS (Pac-12)
Soccer-hasonmás: Manchester City
USC TROJANS (Pac-12)
Soccer-hasonmás: Manchester United
VIRGINIA TECH HOKIES (ACC)
Soccer-hasonmás: Parma
WASHINGTON HUSKIES (Pac-12)
Soccer-hasonmás: FC Porto
WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS (Big XII)
Soccer-hasonmás: AS Monaco
WISCONSIN BADGERS (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Sevilla FC
r.baggio
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Elkezdtem egy cikket a legjobb/legismertebb 32 egyetemi programról, hogy az új NCAA nézőknek is megkönnyítsem a csapatválasztást, de végül túl önismétlőnek éreztem, így csak önmagában a vázát beteszem ide. Ettől függetlenül várom az ötleteket, hogy miről olvasnátok szívesen college football témában.Kb. 2008 körül volt egy cikked, ahol a 32 NFL csapat szurkolóinak ajánlottál NCAA csapatokat, akiknek szurkolhatnak. Ott mondjuk indoklás is volt, hogy pl. egy Broncos drukker miért figyelje a Colorado State-et, de ez a soccer összehasonlítás is jó.
r.baggio
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
LSU azért Valencia hasonmás mert nem tudják átvenni azaz elkapni a labdát ? 😀 (aki nem érti nézze meg a hétvégi meccsen a szélsőinek teljesítményét...)nem éppen, inkább azért mert hiába a Barca és a Real mögött a harmadik legnépszerűbb spanyol klub a Valencia, hosszabb távon mégse tudnak kiemelkedően sikeresek lenni
Heisman Trophy
ugyanez van az LSU-nál is, a támogatói bázishoz képest a Bama árnyékában vannak csak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
LSU azért Valencia hasonmás mert nem tudják átvenni azaz elkapni a labdát ? 😀 (aki nem érti nézze meg a hétvégi meccsen a szélsőinek teljesítményét...)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Elkezdtem egy cikket a legjobb/legismertebb 32 egyetemi programról, hogy az új NCAA nézőknek is megkönnyítsem a csapatválasztást, de végül túl önismétlőnek éreztem, így csak önmagában a vázát beteszem ide. Ettől függetlenül várom az ötleteket, hogy miről olvasnátok szívesen college football témában.ALABAMA CRIMSON TIDE (SEC)
Soccer-hasonmás: Bayern München
ARKANSAS RAZORBACKS (SEC)
Soccer-hasonmás: Schalke 04
AUBURN TIGERS (SEC)
Soccer-hasonmás: Dortmund
BYU COUGARS (Független)
Soccer-hasonmás: Ajax
CLEMSON TIGERS (ACC)
Soccer-hasonmás: Liverpool
FLORIDA GATORS (SEC)
Soccer-hasonmás: Internazionale
FLORIDA STATE SEMINOLES (ACC)
Soccer-hasonmás: AC Milan
GEORGIA BULLDOGS (SEC)
Soccer-hasonmás: AS Roma
GEORGIA TECH (ACC)
Soccer-hasonmás: SS Lazio
LSU TIGERS (SEC)
Soccer-hasonmás: Valencia
MIAMI HURRICANES (ACC)
Soccer-hasonmás: PSG
MICHIGAN WOLVERINES (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Arsenal
MICHIGAN STATE (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Tottenham
NEBRASKA CORNHUSKERS (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Newcastle
NOTRE DAME FIGHTING IRISH (Független)
Soccer-hasonmás: Ferencváros/Celtic
PENN STATE NITTANY LIONS (Big Ten)
Soccer-hasonmás: SSC Napoli
OHIO STATE BUCKEYES (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Juventus
OKLAHOMA SOONERS (Big XII)
Soccer-hasonmás: Barcelona
OKLAHOMA STATE COWBOYS (Big XII)
Soccer-hasonmás: RCD Espanyol
OLE MISS REBELS (SEC)
Soccer-hasonmás: Athletic Bilbao
OREGON DUCKS (Pac-12)
Soccer-hasonmás: Chelsea FC
SOUTH CAROLINA GAMECOCKS (SEC)
Soccer-hasonmás: Everton FC
STANFORD CARDINAL (Pac-12)
Soccer-hasonmás: SL Benfica
TENNESSEE VOLUNTEERS (SEC)
Soccer-hasonmás: Olympique Marseille
TEXAS LONGHORNS (Big XII)
Soccer-hasonmás: Real Madrid
TEXAS A&M AGGIES (SEC)
Soccer-hasonmás: Atlético Madrid
UCLA BRUINS (Pac-12)
Soccer-hasonmás: Manchester City
USC TROJANS (Pac-12)
Soccer-hasonmás: Manchester United
VIRGINIA TECH HOKIES (ACC)
Soccer-hasonmás: Parma
WASHINGTON HUSKIES (Pac-12)
Soccer-hasonmás: FC Porto
WEST VIRGINIA MOUNTAINEERS (Big XII)
Soccer-hasonmás: AS Monaco
WISCONSIN BADGERS (Big Ten)
Soccer-hasonmás: Sevilla FC
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Péntek nekem is jó, de a fantasy-val kapcsolatos dolgokat inkább itt beszéljük meg---
több mint 5 éve
Felolem lehet masnap is, csak azert allitottam be gyorsan azt, mert az az uccso lehetoseg. Megszavaztatnam, csak most harom helyrol is lehetnek emberek, innen, JJ is meghirdette twitteren, es az en egyik FB csoportombol is van par ember, es nem tiszta meg pontosan ki honnan lehet.😊 De az ido rovidsege miatt szerintem max csut vagy pentek estere gondoljunk.pont azért kérdeztem mert a péntek pont a legrosszabb nap lenne nekem 😀 gondoltam hátha másnak se. de ha akkor lesz nyilván megoldom valahogymár 8 embernél tartunk, akkor már lesz nem ? 😊25-én kezdődik a szezon, sok opciónk nincs szerintem 😀 nekem a péntek pont jó lenne 😀
Valamint 1 draft időpontot majd rendesen megszavazunk?
Heisman Trophy
Löfli
Heisman Trophy
több mint 5 éve
pont azért kérdeztem mert a péntek pont a legrosszabb nap lenne nekem 😀 gondoltam hátha másnak se. de ha akkor lesz nyilván megoldom valahogymár 8 embernél tartunk, akkor már lesz nem ? 😊25-én kezdődik a szezon, sok opciónk nincs szerintem 😀 nekem a péntek pont jó lenne 😀
Heisman Trophy
Löfli
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
már 8 embernél tartunk, akkor már lesz nem ? 😊25-én kezdődik a szezon, sok opciónk nincs szerintem 😀 nekem a péntek pont jó lenne 😀
Heisman Trophy
több mint 5 éve
már 8 embernél tartunk, akkor már lesz nem ? 😊Valamint 1 draft időpontot majd rendesen megszavazunk?
több mint 5 éve
csatlakoztam én is 😊
több mint 5 éve
Korábban volt szó, hogy páran kipróbálnák a college fantasyt, egyik FB Fantasy oldalunkon. Kreáltam a Yahoon egy privát ligát, nézzük meg összejön-e.🏈 Megosztom it a bowl.hu-n és magunknál is, hátha összejön a 10 fő mondjuk.Jelen 😀
Akit érdekelne itt lehet csatlakozni elvileg:
college.fantasysports.yahoo.com/cfb/22399/invitation?key=7751f09376f0c377&soc_trk=lnk&ikey=e2030b8cbf114072
zavi27
" class="embed">
több mint 5 éve
Korábban volt szó, hogy páran kipróbálnák a college fantasyt, egyik FB Fantasy oldalunkon. Kreáltam a Yahoon egy privát ligát, nézzük meg összejön-e.🏈 Megosztom itt a bowl.hu-n és magunknál is, hátha összejön a 10 fő mondjuk.Akit érdekelne itt lehet csatlakozni elvileg:
college.fantasysports.yahoo.com/cfb/22399/invitation?key=7751f09376f0c377&soc_trk=lnk&ikey=e2030b8cbf114072
Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
Fantasztikus hír! Már csak a fantasy hiányzik akkor, ami az évek alatt sajnos elsorvadt itt, hiába próbálkoztam vele két szezon előtt is.fantasy college liga fantasztikus lenne. hajrá ducks 😊
zavi27
bowl meccseket amúgy már lehet tudni mi merre hogy lesz ?
több mint 5 éve
Fantasztikus hír! Már csak a fantasy hiányzik akkor, ami az évek alatt sajnos elsorvadt itt, hiába próbálkoztam vele két szezon előtt is.
több mint 5 éve
Örömteli hírt hoztam.Remélem lesz Michigan State Spartans meccs is!!
www.facebook.com/makamazsom/posts/451272985425053
Maka
🙂
" class="embed">
több mint 5 éve
Örömteli hírt hoztam.Hát hajrá, ha segítség kell a felkészülésben szólj
www.facebook.com/makamazsom/posts/451272985425053
Maka
---
több mint 5 éve
twitter.com/ESPNCFB/status/1159241034402074625
---
több mint 5 éve
twitter.com/NCAA/status/1157742941269647362a parádés Every day should be saturday blog nincs többé, helyette lesz a Banner Society:
afootballwebsite.com
---
több mint 5 éve
Kedvenc cfb cikkíróm első cikke az ESPN-nél:elkészültek az előzetesei mindegyik Power 5 konferenciához is, érdemes őket végigpörgetni
www.espn.com/college-football/story/_/id/27046211/how-top-cfb-contender-win-national-title
r.baggio
remélhetően a college football jubilleumi 150. szezonját az fk+bowl.hu is kellő minőségben és mennyiségben tudja majd lekövetni
---
több mint 5 éve
Az SI-s Andy Staples pedig átszerződött a the athletic-hez, elő is kellett fizetnem rá újratheathletic.com/college-football/
brutális a felhozataluk, ha kell valakinek cikk a paywall mögül, jelezzen
a Freak listről a no.1.-t bemásolom
1. Tristan Wirfs, Iowa, offensive tackle
Last year, the Hawkeyes had one of the biggest freaks in college football in tight end Noah Fant. This year they have the biggest, most powerful Freak of them all. The 6-5, 320-pound Wirfs smashed Brandon Scherff’s (Freaks Class of 2014) school record in the power clean by pumping out four reps at 450 pounds. And keep in mind Wirfs only turned 20 in January. As colleague Scott Dochterman pointed out in this excellent piece on Wirfs’ Herculean effort, Scherff was entering his fifth year in the Iowa program. Two seasons ago, in 2017, Wirfs became the first true freshman to start at tackle in Kirk Ferentz’s Iowa tenure.
twitter.com/ESPNCFB/status/1106685320106557440
The former state champion wrestler also vertical jumped 35 inches this offseason, which would be the second-highest jump by an O-lineman at the NFL Scouting Combine in the past seven years. On top of that, earlier this week, Wirfs set a personal record in the broad jump, going 9-5 feet.
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 5 éve
Kedvenc cfb cikkíróm első cikke az ESPN-nél: ---
több mint 5 éve
a legrosszabb döntés mindkét oldalrólAz egyenlő a purgatóriummal, a Umass meg a New Mexico State is jól megszívtaA UConn visszatér a Big Eastbe! Ez kosárban óriási hír, a futballt meg annyiban érinti, hogy a konf nem szponzorálja ezt a sportágat, football-onlyként pedig az Americanben sem maradhatnak. Marad számukra a MAC vagy a másodosztály. A program feloszlatása nincs a tervek között.Az hogy függetlenek lesznek footballban nem merült fel?
r.baggio
empty taxi
r.baggio
twitter.com/ralphDrussoAP/status/1143662971035496448
---
több mint 5 éve
Az egyenlő a purgatóriummal, a Umass meg a New Mexico State is jól megszívtaA UConn visszatér a Big Eastbe! Ez kosárban óriási hír, a futballt meg annyiban érinti, hogy a konf nem szponzorálja ezt a sportágat, football-onlyként pedig az Americanben sem maradhatnak. Marad számukra a MAC vagy a másodosztály. A program feloszlatása nincs a tervek között.Az hogy függetlenek lesznek footballban nem merült fel?
r.baggio
empty taxi
---