NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 5 éve
Tudsz te ultizni?És mivel ezen a héten is lesz pár FCS vs FBS párosítás(és remélem pár másodvonalbeli siker is a múlt heti terített betli után), ezekről azért majd lehet olvasni valamikor vasárnap az FCS topikban.Kicsit lehetne bővebb.Ezt úgy értem hogy az àltalad kiemeltenk tartott merkozesekrol irhatnal pár sort. (Ezt csak azért jegyzem meg mert csak azokat figyeltem egyelőre mivel egyszerre túl sok az infó😊)Írásos beszámolónak sose láttam értelmét, a videók alapján mindenki le tudja vonni a maga következtetéseit, az öf-et pedig direkt úgy írom, hogy minden fontos történés benne legyen. Mikor jobban belefolyunk az alapszakaszba, akkor persze nagyobb hangsúlyt helyezek majd a playoff-helyekért zajló csatára.
De különben jó cikk lényegre törő és egyben szépen összefoglalja a hét torteneseit.
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem a második forduló most nyaralás miatt kimarad, legközelebb a harmadik héten jelentkezem! A galaxy4 mondjuk jól kifogta a két legérdekesebb mérkőzést (Clemson vs Texas a&m és Texas vs LSU), mindkettőt élőben adják hétvégén
r.baggio
iktriad
több mint 5 éve
És mivel ezen a héten is lesz pár FCS vs FBS párosítás(és remélem pár másodvonalbeli siker is a múlt heti terített betli után), ezekről azért majd lehet olvasni valamikor vasárnap az FCS topikban.Kicsit lehetne bővebb.Ezt úgy értem hogy az àltalad kiemeltenk tartott merkozesekrol irhatnal pár sort. (Ezt csak azért jegyzem meg mert csak azokat figyeltem egyelőre mivel egyszerre túl sok az infó😊)Írásos beszámolónak sose láttam értelmét, a videók alapján mindenki le tudja vonni a maga következtetéseit, az öf-et pedig direkt úgy írom, hogy minden fontos történés benne legyen. Mikor jobban belefolyunk az alapszakaszba, akkor persze nagyobb hangsúlyt helyezek majd a playoff-helyekért zajló csatára.
De különben jó cikk lényegre törő és egyben szépen összefoglalja a hét torteneseit.
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem a második forduló most nyaralás miatt kimarad, legközelebb a harmadik héten jelentkezem! A galaxy4 mondjuk jól kifogta a két legérdekesebb mérkőzést (Clemson vs Texas a&m és Texas vs LSU), mindkettőt élőben adják hétvégén
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
hol lehet visszanézni a meccset/meccseket?Youtube-on rengeteg meccs fent van teljes egészében, de a legjobb az ACC, mely az összes érintett csapatának találkozójáról maga tesz fel a hivatalos csatornára 25-30 perces condensed összefoglalókat
Ventura
Írásos beszámolónak sose láttam értelmét, a videók alapján mindenki le tudja vonni a maga következtetéseit, az öf-et pedig direkt úgy írom, hogy minden fontos történés benne legyen. Mikor jobban belefolyunk az alapszakaszba, akkor persze nagyobb hangsúlyt helyezek majd a playoff-helyekért zajló csatára.Vége az első fordulónak, itt a mindent felölelő összefoglaló!Kicsit lehetne bővebb.Ezt úgy értem hogy az àltalad kiemeltenk tartott merkozesekrol irhatnal pár sort. (Ezt csak azért jegyzem meg mert csak azokat figyeltem egyelőre mivel egyszerre túl sok az infó😊)
fuzovelkifele.com/2019/09/college-football-az-1-het-legjei/
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=nhWkJd6tHqg
több mint 5 éve
Vége az első fordulónak, itt a mindent felölelő összefoglaló!Juhéjj, újra van college összefoglaló! Nagy köszönet a régi hagyományod felélesztéséért.
r.baggio
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Vége az első fordulónak, itt a mindent felölelő összefoglaló!Kicsit lehetne bővebb.Ezt úgy értem hogy az àltalad kiemeltenk tartott merkozesekrol irhatnal pár sort. (Ezt csak azért jegyzem meg mert csak azokat figyeltem egyelőre mivel egyszerre túl sok az infó😊)
r.baggio
több mint 5 éve
Vége az első fordulónak, itt a mindent felölelő összefoglaló!fuzovelkifele.com/2019/09/college-football-az-1-het-legjei/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ma mi is bemutatkozunk! Màr nem is tudom, hogy hány napja szimpatizálok a csapattal, talán 30-40 😁
Tavalyról láttam az
Meg pár Hype videót! 😃
youtu.be/-F0K2FgLDIw
több mint 5 éve
hol lehet visszanézni a meccset/meccseket?
több mint 5 éve
Először írok ide és az anyag is jó egy éves, de talán még tud néhány új dolgot mondani:www.youtube.com/watch?v=_Qm-P2foSE4
www.youtube.com/watch?v=3ozvgPVSKPY
www.youtube.com/watch?v=3-sXA9lWlus
www.youtube.com/watch?v=JKGStxRyvhI
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
A hét legjobban várt meccse nem okozott csalódástyoutu.be/DpzTOd-iHFk
---
több mint 5 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/1167386311407390723
---
több mint 5 éve
vassadi
15 617
Én is írtam egy előzetesfélét, draft szempontból közelítve az idei college szezont:https://bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/nfl-draft-2020/1944730
több mint 5 éve
COLLEGE GAMEDAY!fuzovelkifele.com/2019/08/college-football-beharangozo-2019/
---
több mint 5 éve
Tud valaki olyan oldalt ahol online visszatudom nézni az egyetemi meccseket? Lehetőleg ingyenes, ha fizetős meggondolom. Gondolok itt akár egy Gamepass szerűségre vagy egy egyszerű online visszanézős oldalra. Előre is köszi!Az ncaa-s gamepass az ESPN Player, erősen tudom ajánlani, a nagy kínálatba már az új ACC network csatorna is bekerült, és a meccsek szinte a lefújás után azonnal visszanézhetők
the12thman
Ingyenes opció a youtube, sok esetben condensed verzió is megtalálható ott, elég csak most a Florida-Miamira rákeresni
---
több mint 5 éve
the12thman
70
Tud valaki olyan oldalt ahol online visszatudom nézni az egyetemi meccseket? Lehetőleg ingyenes, ha fizetős meggondolom. Gondolok itt akár egy Gamepass szerűségre vagy egy egyszerű online visszanézős oldalra. Előre is köszi!
több mint 5 éve
Ha nem is színvonalas, de izgalmas meccs volt a Florida-Miami, érdemes visszanézniEz meg hihetetlen
twitter.com/CBSSportsNet/status/1165510523716128768
---
több mint 5 éve
me kezdem el nézni az egyetemi meccseket, (a boise-t leszámítva) ezzel eldőlt, hogy az oregonnak fogok szurkolni 😀Nálam is talált az Oregon - Chelsea duó.Elég egyértelmű, nagyon népszerű csapat kevés kiemelkedő sikerrel, mégis az állami/városi riválisnál jobb eredményekkelfélelmetes, hogy az Auburnhöz a BVB-t írtad, ők a kedvenc soccer csapatom is 😀
r.baggio
shawnka
A tudományos módszer confirmed 😀
Hanni
több mint 5 éve
twitter.com/espn/status/1165232413687070722?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Maka
2 760
Maholnap hajnali 01:00 órától kezdetét veszi az NCAA idény!🏈 Ahogy a teljes egyetemi amerikai foci bajnokságot, úgy a nyitómérkőzést is élőben közvetítjük majd a Galaxy4-en, így tanúi lehettek a Florida Gators és a Miami Hurricanes összecsapásának.🐊🌪
Várunk mindenkit hajnalban!🏈🐵
több mint 5 éve
Nálam is talált az Oregon - Chelsea duó.Elég egyértelmű, nagyon népszerű csapat kevés kiemelkedő sikerrel, mégis az állami/városi riválisnál jobb eredményekkelfélelmetes, hogy az Auburnhöz a BVB-t írtad, ők a kedvenc soccer csapatom is 😀
r.baggio
shawnka
A tudományos módszer confirmed 😀
több mint 5 éve
Elég egyértelmű, nagyon népszerű csapat kevés kiemelkedő sikerrel, mégis az állami/városi riválisnál jobb eredményekkelfélelmetes, hogy az Auburnhöz a BVB-t írtad, ők a kedvenc soccer csapatom is 😀
r.baggio
shawnka
---
több mint 5 éve
Elég egyértelmű, nagyon népszerű csapat kevés kiemelkedő sikerrel, mégis az állami/városi riválisnál jobb eredményekkelfélelmetes, hogy az Auburnhöz a BVB-t írtad, ők a kedvenc soccer csapatom is 😀
r.baggio
több mint 5 éve
Elég egyértelmű, nagyon népszerű csapat kevés kiemelkedő sikerrel, mégis az állami/városi riválisnál jobb eredményekkel
---