NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 4 éve
A Cotton a 21:30-as meccs amivel átfocizhatjuk magunkat 2022-be, majd 01:30-kor kezdődik az Orange BowlCOLLEGE FOOTBALL ELŐDÖNTŐK:
— Alföldi-Horváth Róbert (@AlfoldiHorvath) December 5, 2021
Cotton Bowl - #1 Alabama vs #4 Cincinnati
Orange Bowl - #2 Michigan vs #3 Georgia
Természetesen mindkettőt közvetítjük az Arena4-en Szilveszter éjszaka! #ncaahu
r.baggio
+
Rose Bowl: Utah vs Ohio State /// Sugar Bowl: Ole Miss vs Baylor - mindkét meccs január 1-jén, szintén az Arena4-en!
a többi párosítás mostanában fog kiderülni, twitteren beírom mind

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Végre group of five csapatnak is van esélye.Hörbi pedig ironikusan mondta a selection sunday alatt, hogy "nem úgy volt, hogy a group of 5 csapatok nem juthatnak be? úgy tűnik a committee nem kapta meg a memot..." fú de felbasz az ilyen 😀
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
COLLEGE FOOTBALL ELŐDÖNTŐK:
Cotton Bowl - #1 Alabama vs #4 Cincinnati
Orange Bowl - #2 Michigan vs #3 Georgia
Természetesen mindkettőt közvetítjük az Arena4-en Szilveszter éjszaka! #ncaahu

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Azèrt ez a fake slide felèrt a mi Philly Specielünkkel. Mondjuk csoda, hogy nem tört, húzódott meg Pickett bokája. Nekem tetszik a srác, esèlyünk nehezen lenne rá, mèg 3 első körrel is. Már ha akarunk QBt egyáltalán.
több mint 4 éve
twitter.com/RedditCFB/status/1467535548457828356/photo/1Egyszerűen zseni
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Ja igen51 éves, a Kansas State-re járt, rögtön el is kezdett ott edzősködni, majd eltöltött 10+ évet az Oklahománál és közel 10 évet a Clemsonnál, nyilvánvaló volt, ha tényleg akar még HC lenni akkor ebből a trióból lesz valamelyiknél. OC-nak érkezik az Ole Miss OC Jeff Lebby, aki hazatér, mert Sooners alumnus.
Még valami: az OC Tony Elliott a Duke vagy a Virginia új főedzője lesz, az AD pedig megy a Miamihoz, úgyhogy felkötheti Dabo a nadrágját
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 4 éve
Venables (Clemson HC) -> Sooners HCmármint DC 😕 kár érte, bár az idei szezon után nem meglepő annyira
r.baggio

Don't blink!
több mint 4 éve
Elég telített lesz azért az első, kör, lesz tehetséges elkapó bőven, szerintem benne van hogy köröket is essen ígyMetchie III (Alabama WR) ACL-szakadásÍgy azért egyszerűbb az ellenfelek védelmének, Williams instant duplázást fog kapni.
r.baggio
Metchie draftpozícióján mennyit ronthat ez?
zacknorb

több mint 4 éve
Metchie III (Alabama WR) ACL-szakadásÍgy azért egyszerűbb az ellenfelek védelmének, Williams instant duplázást fog kapni.
r.baggio
Metchie draftpozícióján mennyit ronthat ez?
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Plusz érkezik egy top recruit a 2022-es classban ismost olvastam, hogy a szintán tehetségnek tartott quinn ewers (80's hair) - aki kihagyta a végzős évét, hogy az ohio state-en edződhessen, máris transzferel: texas tech, texas a&m, texas.Nemcsak, hogy tehetségesnek tartották, hanem konkrétan a második qb vince young után aki tökéletes 1.000-es értékelést kapott high schoolban. Mondjuk ahogy Stroud játszott idén, és jövőre is ő lesz a kezdő, gondolom nem tetszett neki, hogy legalább 2 évig padoznia kell
van sok lehetőség a transfer portálon. akár az FA piac...
Ventura
kapitnono

---
több mint 4 éve
A két polccal mindenki felett álló Georgia defense, aha.Young Heisman nem kérdés, Bama-t már nagyon unom de ez van. Michigan meg lesimázta, várható volt.Ilyen az ha végig közepes ellenfelek ellen játszol, és az első komolyabb O beáraz 😀
zavi27
Ami nekem nagyon szembetűnő volt még, hogy Jordan Davist már a második drive-ban úgy kifárasztották, hogy utána menni nem bírt, és alig volt a pályán utána. Ha pályán is volt csak sétált, vagy egyhelyben állt, mutatta sokszor a kamera. Gondolom eddig ahhoz volt szokva, hogy max engednek 1,2 first downt, aztán, ennyi és lehet pihenni

több mint 4 éve
most olvastam, hogy a szintán tehetségnek tartott quinn ewers (80's hair) - aki kihagyta a végzős évét, hogy az ohio state-en edződhessen, máris transzferel: texas tech, texas a&m, texas.Nemcsak, hogy tehetségesnek tartották, hanem konkrétan a második qb vince young után aki tökéletes 1.000-es értékelést kapott high schoolban. Mondjuk ahogy Stroud játszott idén, és jövőre is ő lesz a kezdő, gondolom nem tetszett neki, hogy legalább 2 évig padoznia kell
van sok lehetőség a transfer portálon. akár az FA piac...
Ventura

több mint 4 éve
A két polccal mindenki felett álló Georgia defense, aha.Young Heisman nem kérdés, Bama-t már nagyon unom de ez van. Michigan meg lesimázta, várható volt.
több mint 4 éve
SELECTION SUNDAY 18 órától!Kiderül, hogy az Alabama, Michigan, Cincinnati, Georgia négyes közül ki kivel játszik majd a szilveszteri elődöntőkön (és az sem tiszta, hogy az Orange vagy a Cotton Bowl lesz előbb), illetve a másik 4 access és a többi kisebb bowl párosítása is konkretizálódik. Annyi már most bizonyos, hogy a kontraktusok értelmében a Sugar Bowl csak az Ole Misst és a Baylort invitálhatja meg, a Rose Bowlon pedig a Utah az Ohio State-tel találkozik.
A két arena4+-os mérkőzést hétfőn a tv-ben is megismétlik, különösen a big12 döntőt ajánlom mindenki figyelmébe. És gratula 2021 Heisman-díjasának, az Alabama qb Bryce Youngnak, aki a papírforma alapján hivatalosan jövő szombaton veheti át a trófeát.

---
több mint 4 éve
most olvastam, hogy a szintán tehetségnek tartott quinn ewers (80's hair) - aki kihagyta a végzős évét, hogy az ohio state-en edződhessen, máris transzferel: texas tech, texas a&m, texas.van sok lehetőség a transfer portálon. akár az FA piac...
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Jimmy Kimmel LA bowl miafasz 😀😀😀Én már az Unnamed Texas Bowlt várom, ez a név tökre megmaradhatna, semmivel sem hangzik hülyébben mint a Famous Idaho Potato vagy micsoda.A Barstool Arizona Bowl vagy a Jimmy Kimmel LA Bowl azért szponzorral együtt is vicces szerintem 😊
Kampman
Ja jut eszembe a Potato Bowl közvetítése is a tervben van, a Boise pályája korábban még nem került az arena4 képernyőjére
r.baggio

Don't blink!
több mint 4 éve
Valamelyik baseball stadionosat nagyon adnám.arena TVben adja a két elődöntőt és döntőt?Azok fixen tévés meccsek szerencsére.
braxa88
Emellett további 8 bowl lesz még a programban (a 4 további kiemelt - Rose, Orange, Peach, Fiesta - és a legelső, a december 17-i Bahamas Bowl a biztos), de a teljes menü a holnaputáni selection sundayt követően tisztázódik le. A maradék háromnál főképp az a cél a jó párosítás mellett, hogy a magyar néző számára is emberi időpontban legyen, azaz semmiképp se éjszaka.
r.baggio
Magyar idő szerint is jó sávban vannak.
Plusz lehet érdekes párosítás is a konferenciák alapján.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Én már az Unnamed Texas Bowlt várom, ez a név tökre megmaradhatna, semmivel sem hangzik hülyébben mint a Famous Idaho Potato vagy micsoda.A Barstool Arizona Bowl vagy a Jimmy Kimmel LA Bowl azért szponzorral együtt is vicces szerintem 😊
Kampman
Ja jut eszembe a Potato Bowl közvetítése is a tervben van, a Boise pályája korábban még nem került az arena4 képernyőjére

---
több mint 4 éve
Én már az Unnamed Texas Bowlt várom, ez a név tökre megmaradhatna, semmivel sem hangzik hülyébben mint a Famous Idaho Potato vagy micsoda.
több mint 4 éve
arena TVben adja a két elődöntőt és döntőt?Azok fixen tévés meccsek szerencsére.
braxa88
Emellett további 8 bowl lesz még a programban (a 4 további kiemelt - Rose, Orange, Peach, Fiesta - és a legelső, a december 17-i Bahamas Bowl a biztos), de a teljes menü a holnaputáni selection sundayt követően tisztázódik le. A maradék háromnál főképp az a cél a jó párosítás mellett, hogy a magyar néző számára is emberi időpontban legyen, azaz semmiképp se éjszaka.

---
több mint 4 éve
arena TVben adja a két elődöntőt és döntőt?
több mint 4 éve
Az NCAA idénre tervez egy 42. bowl meccset, valahol Texasban, ESPN közvetítés.Ez megnyithatja a Hawaii előtt az utat a Hawaii Bowlra a Memphis ellen.
Poloska vagyok.
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...