NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 5 éve
youtu.be/xHidfFUJPBgmár fenn van itt is
steelwolf
sport.mindigo.hu/kereses?q=ncaa
csak regisztrálni kell hozzá, fb fiókkal 2 másodperc
nem tudom ki kurálja a tartalmat, de valahogy a 2017-es szezon nagydöntőjének másfél perces összefoglalója is megnézhető rajta 😊
félve jegyzem meg, mert biztos le lesz szedve ezért is a fejem, de a Grand Valley State vs Ashland meccs div2, tehát harmadosztály
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Maka
2 760
youtu.be/xHidfFUJPBgKirályság, osztottam az NCAA a Galaxy-n facebook csoportban is. Köszi!
steelwolf
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=CMpGZRNWroo🙈🙉🙊
r.baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=CMpGZRNWroo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
írtam egy ilyen kis szösszenetet is közbenfuzovelkifele.com/2019/10/college-football-tradiciok-i-death-valley/
---
több mint 5 éve
Mindig variálok a cikkek formátumánfuzovelkifele.com/2019/10/college-football-a-6-het/
---
több mint 5 éve
Így elfáradt a "Bajnok csapat" hogy már két vereségük is van 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
írtam egy ilyetfuzovelkifele.com/2019/10/college-football-2019-az-elso-honap-utan/
van benne egy jó összefoglaló videó az elfogadott törvényről is
---
több mint 5 éve
Vagyis lassan legalizálódik a valóság.Ez miért gond?
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
ez úgy lenne pontos hogy nem tiszta és csak hivatalosan nem kapnak mellékest 😉Hivatalosan nem.Mert most tiszta a toborzás és nem kapnak mellékest??? 😮twitter.com/SportsCenter/status/1178683162135797760De amíg az NCAA nem engedi, nem változik semmi.
r.baggio
Amíg mondjuk szponzori szerződéseket kaphatnának nem is lenne baj, de ha már a toborzást befolyásolhatnák ezzel, az nem tenne jót...
bmg
🤘gaben🤘
bmg
több mint 5 éve
bmg
2 681
Hivatalosan nem.Mert most tiszta a toborzás és nem kapnak mellékest??? 😮twitter.com/SportsCenter/status/1178683162135797760De amíg az NCAA nem engedi, nem változik semmi.
r.baggio
Amíg mondjuk szponzori szerződéseket kaphatnának nem is lenne baj, de ha már a toborzást befolyásolhatnák ezzel, az nem tenne jót...
bmg
🤘gaben🤘
több mint 5 éve
Mert most tiszta a toborzás és nem kapnak mellékest??? 😮twitter.com/SportsCenter/status/1178683162135797760De amíg az NCAA nem engedi, nem változik semmi.
r.baggio
bmg
több mint 5 éve
Baj ha megfizetik az egyetemi sportolókat?
több mint 5 éve
Ja és ez a legfontosabb:This bill does not “allow” college athletes to profit off of their names, images and likenesses. They are already legally permitted to do that. What it does is forbid California schools from punishing them for doing so — in other words, from enforcing NCAA bylaws. That is an important distinction as we frame this discussion.
Eddig tartott az az időszak, hogy az ncaa nem engedte... persze ki lehet rakni a szervezetből a USC-t, UCLA-t, Stanfordot és a többieket, aztán utána meg a floridai egyetemeket és így tovább
---
több mint 5 éve
Florida lehet a következő állam, onnantól meg tényleg nincs megállástwitter.com/SportsCenter/status/1178683162135797760De amíg az NCAA nem engedi, nem változik semmi.
r.baggio
bmg
---
több mint 5 éve
Eheti NCAA menetrend a Galaxy4-en:Ezaaz, végre mi is képernyőn!!
21:30 - West Virginia - Texas
01:30 - Ohio St. - Michigan St.
Maka
Go GREEEN, GO WHITE!
" class="embed">
több mint 5 éve
Eheti NCAA menetrend a Galaxy4-en:Helyes!
21:30 - West Virginia - Texas
Maka
több mint 5 éve
bmg
2 681
twitter.com/SportsCenter/status/1178683162135797760De amíg az NCAA nem engedi, nem változik semmi.
r.baggio
több mint 5 éve
Maka
2 760
Eheti NCAA menetrend a Galaxy4-en:21:30 - West Virginia - Texas
több mint 5 éve
twitter.com/SportsCenter/status/1178683162135797760
---
több mint 5 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/1178250787853684736Januárban lesz-e veretlen...?
r.baggio
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
több mint 5 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/1178250787853684736
---
több mint 5 éve
Itt is az összefoglaló, legalább olyan jó lett, mint maga a hét voltfuzovelkifele.com/2019/09/college-football-a-4-het-legjei/
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 5 éve
Maka
2 760
Az ESPN-es highlightokat kaptuk meg, azt kellett 26 percre vagdosni, szkriptelni és alámondani. Nagyjából 15-20 meccsből került bele jelenet, top playek, meg blooper reel. Nyilván nem kell nagy dolgokra számítani, de egy alapvető körbetekintésnek elég fasza.Happy College Gameday!Te csináltad? Miből válogathattál?
Ma este 19:35-től megnézhetitek a Galaxy4-en az NCAA harmadik hetének összefoglalóját. Nagyon sok meló volt vele, de nagyon örülök, hogy elkészült. Nem kell sokat várni az összefoglaló után, 21:30-tól Kovács Bálinttal közvetítjük a Florida St. - Louisville mérkőzést. Hajnali egytől jön “Pac12 Marci”, azaz Czirók Márton, aki kielemzi majd a top QB prospect Justin Herbert játékát, miközben egymásnak feszül az Oregon és a Stanford. Tartsatok velünk ma este is!🏈🐵
Maka
Meg írtam pm-et is
r.baggio