NCAA csevegő

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 852
The New York Post wants the Jets to hire Nick SabanKlaci79

Kérdezték is erről a mai sajtótájékoztatóján: "First of all, let's start with the fact that I'm really not interested in any situation in the NFL."vassadi
az jutott elsőre eszembe, hogy hülye lenne menni 😀
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
The New York Post wants the Jets to hire Nick SabanKlaci79

Kérdezték is erről a mai sajtótájékoztatóján: "First of all, let's start with the fact that I'm really not interested in any situation in the NFL."
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 852
The New York Post wants the Jets to hire Nick Saban
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 698 — no es importante
az espn tervei a nagydöntőre, a super bowl megint elbújhat mögötte:
 www.si.com/college-football/2014/12/29/espn-college-football-playoff-broadcast

a tavalyi Film Room:
 www.youtube.com/watch?v=U-Js6gMlc-U

+ az “Off the Ball”, “DataCenter”, “Command Center” vagy a kommentátor nélküli közvetítés (bár a Fowler-Herbstreit páros is remek) mind óriási lesz 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
noonkicken az összes eddig lejátszott bowl fenn van, ha valakit érdekel és elfelejtette volna
 noonkick.se/category/2014-2015-bowl-games/

ezeket ajánlom:
1., Miami Beach Bowl
2., Sun Bowl
3., Holiday Bowl
4., St. Petersburg Bowl
5., Pintstripe Bowl második félidő
6., Bahamas Bowl negyedik negyed

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
15 főedző irodája:
 espn.go.com/college-football/story/_/id/12010676/one-last-look-offices-fifteen-well-known-head-coaches
+Helfrich:

Nálam Stoopsé a nyerő

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Éljen soká a bowl-rendszer!

+
 espn.go.com/video/clip?id=12078048

---
több mint 11 éve
college football, ennyi
 espn.go.com/video/clip?id=espn:12077132

---
több mint 11 éve
Karl Josephhel mi lett?
 www.youtube.com/watch?v=RPTFREp8mUA
Jön a draftra?Sobri Jóska
még csak junior, majd január közepéig eldől

---
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 725 — #NoStress
Karl Josephhel mi lett?
 www.youtube.com/watch?v=RPTFREp8mUA
Jön a draftra?

több mint 11 éve

espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11984389/college-football-championship-drive

---
több mint 11 éve

---
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 592 — Dolphins fan
Én először játszok ilyet, de nem értek valamit.

Ahogy néztem a többieknél sok helyen meg sincs jelölve a mérkőzés (magyarán nem látszik). A csúszkát tologatom és akkor magasabb pontszám érhető el. Ez stimm. De hogy tudom úgy a mérkőzésekre tippelni, hogy több pont legyen? Oké feljebb húzom (de akkor meg a többi meccs megy lejjebb, ergó kevesebb pontot ér), de akkor az aktuális meccs napon kell tippelne? Vagy mi a trükk? Vagy csak egyszerűen én nem fogom fel? o_odanyly
39 meccs van, amiben a legbiztosabb vagy, arra pakolhatsz 39 pontot, a többire ennél csak kevesebbet. Mivel rossz tippnél nincs levonás, ezért amúgy miért ne mindenki mindegyikre 39 pontot tenne, ha lehetne? A többiek tippjeit pedig nyilván csak akkor láthatod, ha az adott találkozó már elkezdődött, valaki mondjuk simán elfelejtett tippelni.baggio
Értem. Akkor valaki az elején "belehúzott" (mert biztos volt a tippben), valaki pedig a végén lesz jobb.
Köszi a választ. Csak érdeklődtem, de akkor megnyugodtam hogy nem vagyok teljesen reménytelen eset. 😛

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve

Ahogy néztem a többieknél sok helyen meg sincs jelölve a mérkőzés (magyarán nem látszik). A csúszkát tologatom és akkor magasabb pontszám érhető el. Ez stimm. De hogy tudom úgy a mérkőzésekre tippelni, hogy több pont legyen? Oké feljebb húzom (de akkor meg a többi meccs megy lejjebb, ergó kevesebb pontot ér), de akkor az aktuális meccs napon kell tippelne? Vagy mi a trükk? Vagy csak egyszerűen én nem fogom fel? o_odanyly
39 meccs van, amiben a legbiztosabb vagy, arra pakolhatsz 39 pontot, a többire ennél csak kevesebbet. Mivel rossz tippnél nincs levonás, ezért amúgy miért ne mindenki mindegyikre 39 pontot tenne, ha lehetne? A többiek tippjeit pedig nyilván csak akkor láthatod, ha az adott találkozó már elkezdődött, valaki mondjuk simán elfelejtett tippelni.

---
több mint 11 éve

Ahogy néztem a többieknél sok helyen meg sincs jelölve a mérkőzés (magyarán nem látszik). A csúszkát tologatom és akkor magasabb pontszám érhető el. Ez stimm. De hogy tudom úgy a mérkőzésekre tippelni, hogy több pont legyen? Oké feljebb húzom (de akkor meg a többi meccs megy lejjebb, ergó kevesebb pontot ér), de akkor az aktuális meccs napon kell tippelne? Vagy mi a trükk? Vagy csak egyszerűen én nem fogom fel? o_o

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Utolsó felhívás a bowl-tippjátékra! Részletek a kiemelt kommentben.
 football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/17351/invitation?key=b0a69b096ed4db93

Az épp aktuális bowlokról pár érdekesség minden játéknap az eredménykövetőben! A mai menü:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Bowl-szezon 2014/15 - NCAA eredménykövetés | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
több mint 11 éve
Ehhh:
You are not a member of this group. (Error #113)
😕danyly
 football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/17351/invitation?key=b0a69b096ed4db93baggio
Így már más a leányzó fekvése. Köszi.

több mint 11 éve
Ehhh:
😕danyly
 football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/17351/invitation?key=b0a69b096ed4db93

---
több mint 11 éve
Ehhh:
😕

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 885 — Így remélem megfelelek nektek.....
Napi cukiság 😀:

index.hu/mindekozben/poszt/2014/12/18/egy_5_eves_kisfiu_lett_a_megszuno_amerikaifoci-csapat_hose/
több mint 11 éve
Bowl.hu bowl-tippjáték:
 football.fantasysports.yahoo.com/bowl/group/17351
(jelszó: bowlhu)

Nem csak a győztesre kell tippelni, hanem a pontokat elosztani (39 amiben a legbiztosabb vagy és így tovább)

Az első helyezettnek stílusosan ezt a rövid könyvet ajánlom fel:

---
több mint 11 éve
A 128 csapatos playoff

---
több mint 11 éve
A bowl-evolúció 2014-ig bezárólag (a karikákra kattintva előjön az adott meccs adatlapja)
 www.sportsunlimitedinc.com/college-bowl-games.html

interaktív bowl-kalendár
 www.sbnation.com/a/college-football-playoff-2014-bowl-schedule

---
több mint 11 éve
"Auburn freshman football player Jakell Mitchell was shot & killed early Sunday morning at apartment complex near campus."Sixo67
megint az Auburnnél, bő 2 éve, hogy a kampuszon megöltek 3 embert, közte két korábbi játékost...
 edition.cnn.com/2012/06/10/us/alabama-university-shooting/

---
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 598 — LIGHTS OUT!
"Auburn freshman football player Jakell Mitchell was shot & killed early Sunday morning at apartment complex near campus."