NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem sikerült helyet szorítani az Aggiesnek. 😛 Talán az ötödik kiválasztása volt a legnehezebb; a South Carolina megítélése talány számomra. A kettes pont kivételével bárhova beírhattam volna őket.1. National Champion: Alabama
2. Future Team: Ole Miss
3. Hype Team: Texas AM
4. Overrated Big-Name Team: Michigan
5. Underrated Team: Oregon State
több mint 11 éve
huhh, ez jó, most csak csapatnevek, aztán valamelyik bowl-beszélőben bővebben kifejtjük1. Ohio State
2. Louisville/UCLA
3. Texas/Nebraska
4. LSU/Florida
5. Miami
a Texas A&M-et nem tudom hova beírni, de van egy olyan érzésem, hogy idén még pont nem jön össze nekik a döntő, a holtszezonban meg elmegy Manziel és Sumlin és visszacsúsznak a középmezőnybe
a hármas és a négyes pont szinte ugyanaz, a Clemson egy érdekes történet még szerintem, na meg a Stanford
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
footballsfuture topikjából. nektek? jj? (ha van kedv akkor megjegyzéssel)
www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=524708&postdays=0&postorder=asc&start=0
1. National Champion: your preseason favorite to win it all
2. Future Team: a team that may not be great right now but is full of young talent, heading in the right direction, and could be a NCG contender soon
3. Hype Team: a team receiving a ton of positive press and chatter, but that you believe will fall flat this year
4. Overrated Big-Name Team: a perennial big CFB name that is coasting on their name alone; they really aren't that good!
5. Underrated Team: a team not many are talking about but is really trending upward and could even compete this year for a major bowl game
több mint 11 éve
egy apró újítás 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
aha, nagyon kemény lett...2 év próbaidő, 2-2 ösztöndíj elvesztése
---
több mint 11 éve
Erről van vmi bővebb infó? (twitteren futottam bele)ez tuti kamu, de komoly büntetés várható, az tény
NCAA considering "Death Penalty" for Miss State (house arrest no one allowed to leave Starkville)Habi
@schadjoe: Mississippi State infractions considered major in nature, involving former WR coach Angelo Mirando & DB Will Redmond
ítélet pénteken
---
több mint 11 éve
Erről van vmi bővebb infó? (twitteren futottam bele)NCAA considering "Death Penalty" for Miss State (house arrest no one allowed to leave Starkville)
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Charles Sims a WVU-Cal duóból választ majd csapatot, a lényeg hogy egyből beállhasson.
több mint 11 éve
ez igen. néhol majdnem hanyatt dobtam magam a röhögéstőlDriphol? az RB1 és a CB1 max a gázos, a TE-sor so-so
---
több mint 11 éve
ez igen. néhol majdnem hanyatt dobtam magam a röhögéstől
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Phil Steele's 2013 Preseason All-American Team:www.philsteele.com/Blogs/2013/JUN13/DBJune05.html
több mint 11 éve
nem áll jól a Houston szénája, Sims után DeWayne Peace is távozik (tanulmányi gondok) így a #1 RB után a tavalyi #1 WR sincs már náluk.Höriolyannyira nem, hogy mivel a stadionjukat már ledózerolták, hogy 2014-re felhúzzanak a helyére egy újat, 2 hazai meccsüknek sincs még mindig helye 😊
---
több mint 11 éve
nem áll jól a Houston szénája, Sims után DeWayne Peace is távozik (tanulmányi gondok) így a #1 RB után a tavalyi #1 WR sincs már náluk.
több mint 11 éve
Top 200 College Football Recruits for 2014: Interactive Map(nem kell rá biblia-ként nézni - és elvileg nem is teljes, de azért ötletes)
bleacherreport.com/articles/1659569-top-200-college-football-recruits-for-2014-interactive-map
több mint 11 éve
www.origo.hu/tudomany/20130523-buzz-aldrin-a-marsutazasrol.htmlAtyaisten, az Origo, ami mértékadó hírportálnak akarja eladni magát... És a tudomány rovatban 😀
Buzz Aldrin: "De mindez csak a kikapcsolódás egyik formája, éppen olyan, mint az én időmben a Notre Dame és a Lone Ranger közötti focimeccsek voltak"
rögtön sejtettem, hogy ilyet a jó öreg Buzz nem mondhatott, rá is kerestem gyorsan az eredeti szövegre: "But it obviously is a distraction, just like the Notre Dame football team and the Lone Ranger were for me growing up."
hadd ne kommentáljam ezt bővebben...jjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
www.origo.hu/tudomany/20130523-buzz-aldrin-a-marsutazasrol.htmlBuzz Aldrin: "De mindez csak a kikapcsolódás egyik formája, éppen olyan, mint az én időmben a Notre Dame és a Lone Ranger közötti focimeccsek voltak"
rögtön sejtettem, hogy ilyet a jó öreg Buzz nem mondhatott, rá is kerestem gyorsan az eredeti szövegre: "But it obviously is a distraction, just like the Notre Dame football team and the Lone Ranger were for me growing up."
hadd ne kommentáljam ezt bővebben...
---
több mint 11 éve
még szebb lett a visszaszámolós főoldal 😊www.usatoday.com/topic/980e11db-b6b3-49f3-9ccf-ed0fe5ea7193/college-football-countdown/
---
több mint 11 éve
Nick Harwell pedig Kansasbe tart! Őt letartóztatás miatt tette ki a Miami OH, pedig a legjobb játékosuk.tavaly 9 meccs alatt 870 yard, előtte teljes szezonban 1425
több mint 11 éve
vassadi
15 617
jobban jár ha talál magának egy bajnokesélyes gárdát, remélhetőleg nagyobb sikerrel mint Silas Redd 😀HöriMondanám, hogy mehet Sumlin után az A&M-hez, de RB-ből elég jól el van látva az Aggies.
több mint 11 éve
szerintem nincs, a 2. körhöz azért kurva jónak kell lenni és ez nem 1200 net yardot jelent a C-Usában...Charles Sims elhagyta a Houstont... elvileg akárhová aláírhat mivel diplomásHöriazt írják több helyen is, hogy első körös prospect, hááát...
van RB-hiányos NFL csapat, akit a Supplemental Drafton érdekelhet egy 2. körösért?jjncaa
jobban jár ha talál magának egy bajnokesélyes gárdát, remélhetőleg nagyobb sikerrel mint Silas Redd 😀
több mint 11 éve
Charles Sims elhagyta a Houstont... elvileg akárhová aláírhat mivel diplomásHöriazt írják több helyen is, hogy első körös prospect, hááát...
van RB-hiányos NFL csapat, akit a Supplemental Drafton érdekelhet egy 2. körösért?
---
több mint 11 éve
Charles Sims elhagyta a Houstont... elvileg akárhová aláírhat mivel diplomás
több mint 11 éve
a teljes 2013-14-es bowl-menetrendfootballbowlassociation.com/media/news/130522fbaschedule.pdf
---
több mint 11 éve
Freaks List: The 20 craziest athletes in college footballwww.cbssports.com/collegefootball/story/22278381/freaks-list-the-20-craziest-athletes-in-college-football
minden évben kötelező olvasmány, tavaly Hunt volt az első
---