NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 12 éve
pontosan, mert ennek így nem sok értelme, különösen a Notre Dame-t, Stanfordot és hasonló csapatokat ekéző SEC-fanoktól szoktam kiakadniAzt hogy ki kéne válniuk az Ncaaből és félprofi ligaként folytatni 😀Hörivééégre valaki megírta a kinti szakírók közül is, hogy mit gondolok az SEC-rőlés személy szerint mit gondolsz a sec-ről? lehet már kifejtetted valahol valamelyik hozzászólásban, de érdekelne, hogy mit gondolsz rólaVentura
www.cbssports.com/collegefootball/story/21081960/doyel-sec-is-overrated
érdekes olvasmány, a rendszer legnagyobb hibájára mutat rájjncaa
2016 után lesz csak szép a helyzet, mikor jelentősen nehezednek a felvételi feltételek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azt hogy ki kéne válniuk az Ncaaből és félprofi ligaként folytatni 😀vééégre valaki megírta a kinti szakírók közül is, hogy mit gondolok az SEC-rőlés személy szerint mit gondolsz a sec-ről? lehet már kifejtetted valahol valamelyik hozzászólásban, de érdekelne, hogy mit gondolsz rólaVentura
több mint 12 éve
vééégre valaki megírta a kinti szakírók közül is, hogy mit gondolok az SEC-rőlés személy szerint mit gondolsz a sec-ről? lehet már kifejtetted valahol valamelyik hozzászólásban, de érdekelne, hogy mit gondolsz róla - népszerűsége ellenére mi a hibája (ettől függetlenül lesegetem a SEC csapatokat, akikből egyet követni fogok a tervek szerint).
több mint 12 éve
elkezdtem visszapakolni az NCAA-csapatismertetőket, az ACC már fenn is van---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vééégre valaki megírta a kinti szakírók közül is, hogy mit gondolok az SEC-rőlJó cikk 😀
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 12 éve
vééégre valaki megírta a kinti szakírók közül is, hogy mit gondolok az SEC-rőlwww.cbssports.com/collegefootball/story/21081960/doyel-sec-is-overrated
érdekes olvasmány, a rendszer legnagyobb hibájára mutat rá
---
több mint 12 éve
vassadi
15 617
After previously reaching multi-year agreements to televise the Orange, Rose and Sugar Bowls, ESPN announced Wednesday that they have acquired the rights to all of the so-called "BcS bowls," which will include the national championship game, the two playoff semifinal games and the three host bowls that are not a part of the playoff rotation that particular season.
több mint 12 éve
Lou Groza díj finalisták:Doak Walker Award (Running Back) Finalists:
Dustin Hopkins, Florida State
Cairo Santos, Tulane
Caleb Sturgis, Floridaempty taxi
Wisconsin's Montee Ball, Oregon's Kenjon Barner & UCLA's Johnathan Franklin
Outland Trophy (Best interior lineman) Finalists:
North Carolina's Jonathan Cooper, TAMU's Luke Joeckel & Bama's Barrett Jones
Biletnikoff Award (Receiver) Finalists:
West Virginia's Stedman Bailey, USC's Marqise Lee & Baylor's Terrance Williams
Ray Guy Award (Punter) Finalists:
La Tech's Ryan Allen, Florida's Kyle Christy & Ball State's Scott Kovanda
Bednarik Award (Best Defensive Player) Finalists:
SCar DE Jadeveon Clowney, Georgia LB Jarvis Jones & Notre Dame LB Manti Te'o
Davey O'Brien Award Finalists:
KState's Collin Klein, TAMU's Johnny Manziel & Ohio State's Braxton Miller
Mackey Award (Tight End) Finalists:
Notre Dame's Tyler Eifert, Stanford's Zach Ertz & Washington's Austin Seferian-Jenkins
Jim Thorpe Award (Def. Back) Finalists:
Miss State's Johnthan Banks, Bama's Dee Milliner & Fresno State's Phillip Thomas
---
több mint 12 éve
Lou Groza díj finalisták:Dustin Hopkins, Florida State
Cairo Santos, Tulane
Caleb Sturgis, Florida
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Az Oregon hogy játszana Rose Bowlt? A konfdöntőbe se jutnak be... (Ha meg a Stanford kikap a UCLA-től, akkor ők nem fognak 3 vereséggel bcs bowlozni)jjncaaakkor fordítva
több mint 12 éve
Az Oregon hogy játszana Rose Bowlt? A konfdöntőbe se jutnak be... (Ha meg a Stanford kikap a UCLA-től, akkor ők nem fognak 3 vereséggel bcs bowlozni)
---
több mint 12 éve
Milyen verziók vannak a nagydöntőre?tipp:
Gondolom most leginkább egy ND-Alabama van képben.Bazzani
BCS Nat Champ Game: Alabama - Notre Dame
Rose Bowl: Nebraska - Oregon
Orange Bowl: Florida State - Louisville
Fiesta: Stanford - Kansas State
Sugar Bowl: Florida - Clemson
Mondjuk azt nem tudom, hogy a SEC döntő vesztesét beelőzheti-e az 1 vereséges Florida. Ha verik a FSU-t akkor nagyon áll nekik az at-large.
több mint 12 éve
Kliff Kingsbury, nálam ő a befutówww.footballscoop.com/coaching-awards/2012-coaches-of-the-year/offensive-coordinatorJAXTe kire szavaznál? 😊 mert én nem tudnék dönteni, mind a 4 simán megérdemli a Broyles awardot isjjncaa
több mint 12 éve
Milyen verziók vannak a nagydöntőre?Az ND szinte biztos, ha megverik szombaton a Barkley nélküli USC-t, kihívójuk pedig minden bizonnyal a jövő heti SEC-döntő, az Alabama vs. Georgia győztese lesz, mert egyiknek se okozhat gondot épp aktuális ellenfelük, az Auburn és a Georgia Tech
Gondolom most leginkább egy ND-Alabama van képben.Bazzani
www.footballscoop.com/coaching-awards/2012-coaches-of-the-year/offensive-coordinatorJAXTe kire szavaznál? 😊 mert én nem tudnék dönteni, mind a 4 simán megérdemli a Broyles awardot is
---
több mint 12 éve
Milyen verziók vannak a nagydöntőre?Gondolom most leginkább egy ND-Alabama van képben.
több mint 12 éve
www.footballscoop.com/coaching-awards/2012-coaches-of-the-year/offensive-coordinator
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
+ Tyler Bray (bár ő remélem még marad egy évet, igaz, erre max 40% esélyt látok)
több mint 12 éve
Geno nem lett rosszabb, sőt, csak nehéz meccset nyerni, mikor a védelmed 9 yardot nyel be kísérletenként...
---
több mint 12 éve
Szerintetek Barkley lehet még 1/1? Azért kérdem, mert a USC idén eléggé gyengén szerepelt, és Barkley sem hozta élete formáját! A csapat szereplése mennyire hat ki a játékos sorsára(draft)?BéczkóMég mindig van esélye rá. Nem azért mert ő a legjobb játékos, hanem mert a többi QB is problémás.
több mint 12 éve
Mintha alakulna a négy megakonferencia (Pac-12, B1G, Big 12, SEC), kiüresítik az ACC-t és a Big Eastet. Ha a Florida State, a Miami vagy a Clemson is megmozdul, eldől ez a kérdés.A Maryland és a Rutgers is tárgyal a B1G-nel a csatlakozásról.empty taxinemhogy tárgyalnak, a Marylandnél már csak a BoT jóváhagyása kell (az ACC-s exit fee mondjuk 50 millió dollár)
engem sokkolt ez a hír, semmi előzményét nem láttam, jöhet a következő csapatvándorlási hullám...jjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Szerintetek Barkley lehet még 1/1? Azért kérdem, mert a USC idén eléggé gyengén szerepelt, és Barkley sem hozta élete formáját! A csapat szereplése mennyire hat ki a játékos sorsára(draft)?
több mint 12 éve
sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/pete_thamel/11/18/big-ten-expansion-tv-money/index.html?mobile=nNem olvastam még, de most pótolom.
a hírcsokorban jeleztem, hogy ki menne a Terps helyett az ACC-bejjncaa
Play like a champion today
több mint 12 éve
sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/pete_thamel/11/18/big-ten-expansion-tv-money/index.html?mobile=nNem csak téged.A Maryland és a Rutgers is tárgyal a B1G-nel a csatlakozásról.empty taxinemhogy tárgyalnak, a Marylandnél már csak a BoT jóváhagyása kell (az ACC-s exit fee mondjuk 50 millió dollár)
engem sokkolt ez a hír, semmi előzményét nem láttam, jöhet a következő csapatvándorlási hullám...jjncaa
Nem is igazán értem. Ennyivel több pénzt jelent a Big10, mint az ACC? Nem tudom elképzelni. Ráadásul az újak főleg kosárban számítanak jelentős csapatnak.
De, ha gonosz lennék, akkor azt mondanám, tovább gyengítik az amúgy sem legszebb napjait élő Big10-t.
Csak nehogy a mi függetlenségünk feladása legyen a vége. Bár szerintem ennek a még ki sem alakult új Big East lesz a legnagyobb vesztese, mert az ACC onnan fog csapatot csábítani.
S egyre közelebb a négy szuper konferencia. A kérdés mi lesz a Big12 és a Big East sorsa? Vajon a végén ők egyesülnek, és a Big East, mint olyan megszűnik?
Persze ebben nincs logika, mert a médiapiac mást diktálna, de nekik nem nagyon maradt számottevő csapatuk. Nem lennék meglepve, ha a Louisville lépne az ACC irányába a Maryland helyére.Fighting
a hírcsokorban jeleztem, hogy ki menne a Terps helyett az ACC-be
---
több mint 12 éve
Nem csak téged.A Maryland és a Rutgers is tárgyal a B1G-nel a csatlakozásról.empty taxinemhogy tárgyalnak, a Marylandnél már csak a BoT jóváhagyása kell (az ACC-s exit fee mondjuk 50 millió dollár)
Nem is igazán értem. Ennyivel több pénzt jelent a Big10, mint az ACC? Nem tudom elképzelni. Ráadásul az újak főleg kosárban számítanak jelentős csapatnak.
De, ha gonosz lennék, akkor azt mondanám, tovább gyengítik az amúgy sem legszebb napjait élő Big10-t.
Csak nehogy a mi függetlenségünk feladása legyen a vége. Bár szerintem ennek a még ki sem alakult új Big East lesz a legnagyobb vesztese, mert az ACC onnan fog csapatot csábítani.
S egyre közelebb a négy szuper konferencia. A kérdés mi lesz a Big12 és a Big East sorsa? Vajon a végén ők egyesülnek, és a Big East, mint olyan megszűnik?
Persze ebben nincs logika, mert a médiapiac mást diktálna, de nekik nem nagyon maradt számottevő csapatuk. Nem lennék meglepve, ha a Louisville lépne az ACC irányába a Maryland helyére.
Play like a champion today