NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 14 éve
Ki az a Puskás Artúr?Magyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Shawn84Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27Az Oregon-LSU-t élőben eredeti hanggal adják, a vasárnap esti ismétlésnél (ami egy két órás összevágás) lesz magyar kommentár. A Baylor-TCU-t nem néztem, de gondolom ugyanez a helyzet ezzel a meccsel is.vassadi
több mint 14 éve
Én úgy tervezek, hogy éjjel Boise State@Georgia meccset nézek, holnap meg Digin az LSU meccset.
több mint 14 éve
a digi honlapján ugye ugy van kiirva h LSU-Oregon az élőhöz és vasárnap 18óráshoz, de ehez a reggilehez csak az h NCAA. és ugye a TCU meccshez is csak NCAA volt :/holnap reggel 8:25-kor melyiket ismétlik a TCU vagy LSU meccset?braxa88szerintem az LSU-Oregont, mert ma 20:50-ra is van írva egy ismétlés
vasárnap 18 órától leadják felvételről az Tigers-Ducks-t, ez biztosJJ
faszomért nem tudnak normálisat csinálni, most azért nem akarok éjszakázni, mikor reggel megtudnám nézni, de ha meg a másik meccs lenne akkor meg nem látom az Oregont :/
szerk: facebookon írtam nekik. ha válaszolnak írok, gondolom mást is érdekel
több mint 14 éve
holnap reggel 8:25-kor melyiket ismétlik a TCU vagy LSU meccset?braxa88szerintem az LSU-Oregont, mert ma 20:50-ra is van írva egy ismétlés
vasárnap 18 órától leadják felvételről az Tigers-Ducks-t, ez biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
holnap reggel 8:25-kor melyiket ismétlik a TCU vagy LSU meccset?
több mint 14 éve
ilyen balgaságot nem csinálnék a helyedben, mikor 18 órától reggel fél kilencig élő meccsek mennekazonnal pótold be, a közvetítéssel se volt különösebb baj, de maga a meccs olyan, amilyet alig látszJJTudom, hallottam hírét, este megnézem. 😉vassadi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Közvetítés közben mondták, hogy magyarul lesz.azonnal pótold be, a közvetítéssel se volt különösebb baj, de maga a meccs olyan, amilyet alig látszJJTudom, hallottam hírét, este megnézem. 😉
Magyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Shawn84Akkor bocs, Port.hu-n vagy a Digi Sport honlapján még azt olvastam, hogy eredeti hanggal megy az élő adás.vassadi
több mint 14 éve
azonnal pótold be, a közvetítéssel se volt különösebb baj, de maga a meccs olyan, amilyet alig látszJJTudom, hallottam hírét, este megnézem. 😉
Magyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Shawn84Akkor bocs, Port.hu-n vagy a Digi Sport honlapján még azt olvastam, hogy eredeti hanggal megy az élő adás.
több mint 14 éve
Magyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27Az Oregon-LSU-t élőben eredeti hanggal adják, a vasárnap esti ismétlésnél (ami egy két órás összevágás) lesz magyar kommentár. A Baylor-TCU-t nem néztem, de gondolom ugyanez a helyzet ezzel a meccsel is.vassadi
több mint 14 éve
A Baylor-TCU-t nem néztem, de gondolom ugyanez a helyzet ezzel a meccsel is.vassadiazonnal pótold be, a közvetítéssel se volt különösebb baj, de maga a meccs olyan, amilyet alig látsz

---
több mint 14 éve
Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27Az Oregon-LSU-t élőben eredeti hanggal adják, a vasárnap esti ismétlésnél (ami egy két órás összevágás) lesz magyar kommentár. A Baylor-TCU-t nem néztem, de gondolom ugyanez a helyzet ezzel a meccsel is.
több mint 14 éve
elméletileg hajnali kettőtől élőben adják a Baylor-TCU-t a Digisporton (nem a Plus-on), szóval összeszorult gyomorral várom a kezdést...Arra jutottam, hogy a Digisport be......ja. Hajnalban elutazom külföldre, nem állítom be a felvevőt, nehogy véletlenül a golf magazint vegye fel pár órán keresztül. Majd valaki legyen szíves írja meg, hogy mikor mi ment rajta, hátha segítség lesz az a későbbiekben a DIGItális kód megfejtésében.PalleonTovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!JJ

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Arra jutottam, hogy a Digisport be......ja. Hajnalban elutazom külföldre, nem állítom be a felvevőt, nehogy véletlenül a golf magazint vegye fel pár órán keresztül. Majd valaki legyen szíves írja meg, hogy mikor mi ment rajta, hátha segítség lesz az a későbbiekben a DIGItális kód megfejtésében.Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!JJ
több mint 14 éve
Bruce Feldman aláírt a CBS-hez. Éppen most tárgyalja ki/alázza porig az ESPN-t állítólag valami rádióműsorban.gsnaz nagyon durva, le is mondom akkor az Insideres előfizetésemet...
itt a rádióműsor: http://danpatrick.directv.com.edgesuite.net/Podcast/DP-Bruce_Feldman-09-01-11_Interview.mp3

---
több mint 14 éve
😊 Remélem Olivér lesz! 😊Csak azért kérdezném, hogy akkor maradok a letöltésnél, vagy felvennék abból párat tvből, még a kisebb meccsekből is valamennyit ha maga a közvetítés is érdemleges lenne, meg a kommentár.zavi27Akkor tutira te leszel a szakértő.A Bowl.hu és szerkesztői egyelőre nem érintettek a DigiSport projektben.gsn
Vagy visszatér Tácsdáááááááán barátunk André. 😀Shawn84
több mint 14 éve
Csak azért kérdezném, hogy akkor maradok a letöltésnél, vagy felvennék abból párat tvből, még a kisebb meccsekből is valamennyit ha maga a közvetítés is érdemleges lenne, meg a kommentár.A Bowl.hu és szerkesztői egyelőre nem érintettek a DigiSport projektben.gsnmeglepetéés!JJAkkor tutira te leszel a szakértő.
több mint 14 éve
gsn
3 548
Bruce Feldman aláírt a CBS-hez. Éppen most tárgyalja ki/alázza porig az ESPN-t állítólag valami rádióműsorban.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
gsn
3 548
A Bowl.hu és szerkesztői egyelőre nem érintettek a DigiSport projektben.Akkor tutira te leszel a szakértő.Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!JJ
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Akkor tutira te leszel a szakértő.Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!JJ
Vagy visszatér Tácsdáááááááán barátunk André. 😀
több mint 14 éve
Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!

---
több mint 14 éve
Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?
több mint 14 éve

---
több mint 14 éve
Egy másik játékosnak néztem utána a Sooners honlapján és láttam h Roy Finch csak 5-7, 166! Szal kisebb, mint az ilyen szempontból etalon McCluster. Ugyanakkor sokkal erősebbnek tűnik!Én 5-8, 173-nak olvastam, mikor a cikket írtam. MJD 5-7 mellé 208, szóval Finch-nek csak pakolnia kell a súlyokat és mehet Jaguárnak 😊
Kár hogy az ilyen játékosoknak a college az utolsó állomás, érdemlegesen mindenképpen.valaki2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Egy másik játékosnak néztem utána a Sooners honlapján és láttam h Roy Finch csak 5-7, 166! Szal kisebb, mint az ilyen szempontból etalon McCluster. Ugyanakkor sokkal erősebbnek tűnik!Kár hogy az ilyen játékosoknak a college az utolsó állomás, érdemlegesen mindenképpen.

több mint 14 éve
sztem is Herbstreit a legjobb college szakibraxa88akkor az éves Herbie-díjkiosztóra különösen figyeljetek
http://espn.go.com/college-football/preview11/story/_/id/6891742/top-players-coaches-team-fans-honored-herbie-awards

---