Bowl-szezon 2016/17
3 feliratkozó
több mint 7 éve
Banyek a bíró csinált fumble-t Trubin szabáloys ez.................
több mint 7 éve
go vols
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
és most nyomott egy fumble-t is az INT mellé 😀 hát ebből nem lesz 1. kör ugy nezem
több mint 7 éve
Nem tudom engem a bowl szezon sose kötött le, lényegében eldőlt már h ki jut PO-ba, ki nyeri a csoportot.Nem értelek. Attól függetlenül is nézhető egy college meccs, hogy szurkolok-e valakinek, vagy nem. Illetve attól függetlenül is, hogy mi alapján nézem.ha csak nem vagy Nebraska vagy Vols szurker 😀Ez most komoly?Jöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.inkább a halál xD mi az érdekes azon ? 😀
Az is jónak ígérkezik.
danyly
Adirotor
danyly
Komolyan kerdem
Adirotor
Kérlek szépen engem a Vols OL, illetve a Nebraska futójátéka érdekel per pillanat.
danyly
Most csak Trubi miatt nézem a UNC meccsét, de eddig nem nyűgözött le :/
több mint 7 éve
Nem értelek. Attól függetlenül is nézhető egy college meccs, hogy szurkolok-e valakinek, vagy nem. Illetve attól függetlenül is, hogy mi alapján nézem.ha csak nem vagy Nebraska vagy Vols szurker 😀Ez most komoly?Jöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.inkább a halál xD mi az érdekes azon ? 😀
Az is jónak ígérkezik.
danyly
Adirotor
danyly
Komolyan kerdem
Adirotor
Kérlek szépen engem a Vols OL, illetve a Nebraska futójátéka érdekel per pillanat.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Koviakos
95
már találtam, de köszi 😊live2all.me/ncaa-football/1846392/nebraska-vs-tennessee-live/Jöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.Sziasztok, valaki tud egy jó streamet? 😊
Az is jónak ígérkezik.
danyly
Koviakos
danyly
több mint 7 éve
ha csak nem vagy Nebraska vagy Vols szurker 😀Ez most komoly?Jöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.inkább a halál xD mi az érdekes azon ? 😀
Az is jónak ígérkezik.
danyly
Adirotor
danyly
Komolyan kerdem
több mint 7 éve
live2all.me/ncaa-football/1846392/nebraska-vs-tennessee-live/Jöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.Sziasztok, valaki tud egy jó streamet? 😊
Az is jónak ígérkezik.
danyly
Koviakos
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Ez most komoly?Jöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.inkább a halál xD mi az érdekes azon ? 😀
Az is jónak ígérkezik.
danyly
Adirotor
több mint 7 éve
Koviakos
95
Kösz szépen, GO BIG RED! 😊www.vipbox.bz/football/441210/1/music-city-bowl:-tennessee-vs-nebraska.htmlJöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.Sziasztok, valaki tud egy jó streamet? 😊
Az is jónak ígérkezik.
danyly
Koviakos
Adirotor
több mint 7 éve
www.vipbox.bz/football/441210/1/music-city-bowl:-tennessee-vs-nebraska.htmlJöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.Sziasztok, valaki tud egy jó streamet? 😊
Az is jónak ígérkezik.
danyly
Koviakos
több mint 7 éve
Sajna nem tudom nézni , de hajrá Vols !!
több mint 7 éve
Koviakos
95
Jöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.Sziasztok, valaki tud egy jó streamet? 😊
Az is jónak ígérkezik.
danyly
több mint 7 éve
Jöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.inkább a halál xD mi az érdekes azon ? 😀
Az is jónak ígérkezik.
danyly
több mint 7 éve
Jöhet a Nebraska vs #21 Tennessee meccs.Az is jónak ígérkezik.
több mint 7 éve
Ez megvan. Gratula a Georgia-nak. Jövőre többet. 😊
több mint 7 éve
Ez az: Chubb 100 futott y felett + most egy TD. 8 pont a különbség, most már a TD mellé egy 2 pontos jó kísérlet is kell a TCU-nak az egyenlítéshez.
több mint 7 éve
Mondjuk Hill szépen osztogat.
több mint 7 éve
Szépen elk... ezt a jó lehetőséget. De vezetünk.
több mint 7 éve
Chubb mit tolt megint. Szépek voltak a blokkok.
több mint 7 éve
Jó meccs a Georgia, de én most váltottam a Stanford-NC-re, már 0-77-7 😀
Volford
több mint 7 éve
Jó meccs a Georgia, de én most váltottam a Stanford-NC-re, már 0-7Ne válts, nem éri meg. 😊
Volford
több mint 7 éve
Nagyon szép TCU elkapás. A francba.
több mint 7 éve
Jó meccs a Georgia, de én most váltottam a Stanford-NC-re, már 0-7
több mint 7 éve
hat egy TD-t kurt most el Tru egybolna megvan most .D
Adirotor