Bowl-szezon 2016/17
3 feliratkozó
több mint 7 éve
hat egy TD-t kurt most el Tru egybol
több mint 7 éve
Változatos játékot látunk most a Georgia-tól. Tetszik.Fake FG kísérlet, szép drive és TD a vége.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Na nem tudom hányan vagyunk, de kiváncsi vagyok Trubiskyre nagyon.Most eldől mennyit tud
több mint 7 éve
Jó a meccs.Sony-it nem sikerült szerelni (csak amikor már késő volt), előtte 3 missed tackle ellene. 😊
Most meg egy jó visszahordást annullált azzal a TCU, hogy elvesztette a lasztit. 😊
Jó lesz a 2. félidő.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Jó a mai felhozatal is, szép estét mindenkinek 😀
több mint 7 éve
Az Alamo Bowlon elmaradt a nagy feltámadás, míg ma jön a két elődöntő előestéjén az első access bowl!Georgia Bulldogs (7-5, SEC) vs TCU Horned Frogs (6-6, Big 12) - Liberty Bowl Memorial Stadium, Memphis
#18 Stanford Cardinal (9-3, Pac12) vs North Carolina Tar Heels (8-4, ACC) - Sun Bowl, El Paso
Nebraska Cornhuskers (9-3, Big Ten) vs #21 Tennessee Volunteers (8-4, SEC) - Nissan Stadium, Nashville
South Alabama Jaguars (6-6, Sun Belt) vs Air Force Falcons (9-3, MWC) - Arizona Stadium, Tucson
#6 Michigan Wolverines (10-2, Big Ten) vs #11 Florida State Seminoles (9-3, ACC) - Hard Rock Stadium, Miami
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
szünetben 24-0 az Arkansas javára, 11 játékperccel később már csak 24-21 😊 három órája megy a meccs és még van 19 perc, mondjuk ez se semmi...35-0-ra nyerte a második félidőt a Virginia Tech, szép volt Bret! Ennél nagyobb leolvadásra csak a tavalyi Alamo Bowlról emlékszem, ott idén hajrá Buffs
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
szünetben 24-0 az Arkansas javára, 11 játékperccel később már csak 24-21 😊 három órája megy a meccs és még van 19 perc, mondjuk ez se semmi...
---
több mint 7 éve
nyert a BULLS
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
DRÁMAmégsem, OT
Heisman Trophy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
DRÁMA
több mint 7 éve
közben igazi dráma van Birminghamben, 39-39 a vége előtt egy perccel!
---
több mint 7 éve
egyenlít a Gamecocks
több mint 7 éve
otthon melyik számadat az, ami publikus? 😊Valaki nem írt erről valamit, hogy mennyibe kerül egy major ligát, NCAA-t közvetíteni kicsiny hazánkban?Túl sokat kért az espn elméletileg, bár miután több közvetítési jogot elbuktak és mégis elindult a digi3, azt hittem, hogy csak megveszik majd az éves csomagot újraigény lehet, csak pénz nem, legalábbis rövid távon nyilvánvalóan egyik sportcsatornának se éri meg úgy festA Digi sportos projekt az miért nem jött össze? Azt nagyon sajnálom, szinte az összes meccset láttam, pedig azokat fel se töltötték ncore-ra 😀
változás csak akkor valószínű, ha a döntéshozók között akad majd valaki, akinek a szívügye az NCAA, erre pedig sok esélyt nem látok (az NFL ennek köszönheti hazai sikerét, az MLB pedig ugyanennek, hogy máig nem került még a World Series se magyar képernyőre)
baggio
Giowa
baggio
Giowa
---
több mint 7 éve
Valaki nem írt erről valamit, hogy mennyibe kerül egy major ligát, NCAA-t közvetíteni kicsiny hazánkban?Túl sokat kért az espn elméletileg, bár miután több közvetítési jogot elbuktak és mégis elindult a digi3, azt hittem, hogy csak megveszik majd az éves csomagot újraigény lehet, csak pénz nem, legalábbis rövid távon nyilvánvalóan egyik sportcsatornának se éri meg úgy festA Digi sportos projekt az miért nem jött össze? Azt nagyon sajnálom, szinte az összes meccset láttam, pedig azokat fel se töltötték ncore-ra 😀
változás csak akkor valószínű, ha a döntéshozók között akad majd valaki, akinek a szívügye az NCAA, erre pedig sok esélyt nem látok (az NFL ennek köszönheti hazai sikerét, az MLB pedig ugyanennek, hogy máig nem került még a World Series se magyar képernyőre)
baggio
Giowa
baggio
több mint 7 éve
viszont remélem, hogy Strong rögtön képes lesz gatyába rázni majd a d#-t, mert mint idén is kiderült, Flowers azért egymaga nem képes minden meccset megnyerni... minimális védelemmel ellenben a 2017-es menetrenddel bármi elképzelhető
---
több mint 7 éve
usf eddig tökösen játszik
több mint 7 éve
mmdan
329
Köszi!!! 😊Sziasztok, a tegnapi Texas A&M vs. Kansas State bowlt valahonnét le tudom tölteni? Kerestem több helyen de nem találtam sehol, ncore fiókom meg nincs.www.youtube.com/watch?v=Mq5GoZH7E6g&t=0s
Köszi 😊
mmdan
baggio
több mint 7 éve
Sziasztok, a tegnapi Texas A&M vs. Kansas State bowlt valahonnét le tudom tölteni? Kerestem több helyen de nem találtam sehol, ncore fiókom meg nincs.
Köszi 😊
mmdan
---
több mint 7 éve
mmdan
329
Sziasztok, a tegnapi Texas A&M vs. Kansas State bowlt valahonnét le tudom tölteni? Kerestem több helyen de nem találtam sehol, ncore fiókom meg nincs.Köszi 😊
több mint 7 éve
South Florida Bulls (10-2, AAC) vs South Carolina Gamecocks (6-6, SEC) - Legion Field, BirminghamArkansas Razorbacks (7-5, SEC) vs #22 Virginia Tech Hokies (9-4, ACC-döntős) - Bank of America Stadium, Charlotte
#12 Oklahoma State Cowboys (9-3, Big12) vs #10 Colorado Buffaloes (10-3, Pac12-döntős) - Alamodome, San Antonio
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 7 éve
Túl sokat kért az espn elméletileg, bár miután több közvetítési jogot elbuktak és mégis elindult a digi3, azt hittem, hogy csak megveszik majd az éves csomagot újraigény lehet, csak pénz nem, legalábbis rövid távon nyilvánvalóan egyik sportcsatornának se éri meg úgy festA Digi sportos projekt az miért nem jött össze? Azt nagyon sajnálom, szinte az összes meccset láttam, pedig azokat fel se töltötték ncore-ra 😀
baggio
Giowa
---
több mint 7 éve
igény lehet, csak pénz nem, legalábbis rövid távon nyilvánvalóan egyik sportcsatornának se éri meg úgy festA Digi sportos projekt az miért nem jött össze? Azt nagyon sajnálom, szinte az összes meccset láttam, pedig azokat fel se töltötték ncore-ra 😀
baggio
több mint 7 éve
twitter.com/chrisfallica/status/814238836058300416
---