Bowl-szezon 2016/17
3 feliratkozó
több mint 7 éve
JozsaJr13
10
Wolverines eccshez lesz link?
| Blackhawks | Celtics | Sounders | Tigers | Huntsville Hornets | Beckham Jr | Sherman | F | W |
,,Sex is the CHAMPIONS breakfast"-Sir Lord Hesketh
több mint 7 éve
Mondjuk ez a TD drive szép volt, itt azért látszott, hogy van benne fantázia, de sok munka lesz vele.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
szépen megvédte a fal...5 en értek át szinte érintés nélkül...mintha megbeszélték volna
több mint 7 éve
Eagles elkapók példája ide is hat 😛
több mint 7 éve
BRAVO
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Nyomott is egy Bortlest, 1/3 jó is lesz.Félek tőle, hogy mi elvisszük 1/2-n
gabokocka
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Hát, Trubisky továbbra sem győzött meg, hogy mi köze van az első körhöz.én se értem...de vakok között ugyebár
Hamarabb viszem el Switzert.
gabokocka
több mint 7 éve
Nyomott is egy Bortlest, 1/3 jó is lesz.
több mint 7 éve
Koviakos
95
Na végre, szép TD Reilly-tól
több mint 7 éve
halad a Nebraska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
Hát, Trubisky továbbra sem győzött meg, hogy mi köze van az első körhöz.Hamarabb viszem el Switzert.
több mint 7 éve
dobbs megfutja
több mint 7 éve
Ha nem megy másnak, megy Dobbs-nak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Koviakos
95
Dobbs-ot se tudjuk fogni, ajjaj...
több mint 7 éve
Koviakos
95
Azt mondják, hogy rajta kívül gyenge a védőfal. De mindenki átmegy a falon, szóval ez nem sok jót vetít előre :/Ez így fájdalmas meccs lesz, mint ha én állnék a támadófalban...Barnett szetszed?
Koviakos
Adirotor
több mint 7 éve
Ez így fájdalmas meccs lesz, mint ha én állnék a támadófalban...Barnett szetszed?
Koviakos
több mint 7 éve
Eddig nem rágom le a körmöm. Kicsit jobbat vártam. De van még, reménykedem. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Koviakos
95
Ez így fájdalmas meccs lesz, mint ha én állnék a támadófalban...
több mint 7 éve
Koviakos
95
azért az Offense line-unk megérkezhetne már a meccsbe 😊
több mint 7 éve
Koviakos
95
Mekkora darab ez a Vols punter?kb a puntoláshoz is annyit ért. Először 22 yard, aztán offside után meg stadionbúú ki 😀
Simán elférne a védőfalban. 😊
danyly
több mint 7 éve
Mekkora darab ez a Vols punter?Simán elférne a védőfalban. 😊
több mint 7 éve
Trubisky első 3 körre van aposztrofálva, de így nagy valószínűséggel kicsúszik onnan. 😊Bár fura, mert pont a Vols-nál vannak jobb futók. Kamara és Hurd is első 4. körben várható kiválasztásra (előzetesen).de Tru-t 1. körbe rakosgatták, bár nem láttam még meccsét, ezzel a játékkal kb annyira állja meg a helyét, mint Kizer 1. körbe várása
danyly
Adirotor
több mint 7 éve
Bár fura, mert pont a Vols-nál vannak jobb futók. Kamara és Hurd is első 4. körben várható kiválasztásra (előzetesen).de Tru-t 1. körbe rakosgatták, bár nem láttam még meccsét, ezzel a játékkal kb annyira állja meg a helyét, mint Kizer 1. körbe várása
danyly
több mint 7 éve
Bár fura, mert pont a Vols-nál vannak jobb futók. Kamara és Hurd is első 4. körben várható kiválasztásra (előzetesen).