Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 6 éve
Sam Darnold még mindig 1/1 esélyes? Mert sztem szokásos USC QB történet lesz a dologból inkább.....miután személyesen láttam Lamart, én is azt mondtam, hogy nem lesz belőle nfl qb, na de ebben a sportban kevés felháborítóbb dolog van annál, ahogy a fehér sztárirányítókat pátyolgatják... (Rosen nem hiába kivétel, mert ő sose rejti véka alá a véleményét)
Viszont remélem jön a mi esténk, és nagyon szurkolok Lamarnak is már csak JJ miatt is 😉 😛
dande
hogy a game tape-eknek mintha semmi jelentőségük nem lenne, az egyszerűen vicc, legyél magas fehér, pro-style offense-ben játszó jó felépítésű qb erős karokkal aztán utána csinálhatsz bármit
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Sima volt ez a Buckeyes meccs, de ennek ellenére nagyon élvezhető. Főleg mert az ohioi DL már-már NFL-t idézett néha...jajj, nagyon jó meccs volt, csak így tovább srácok 😊
több mint 6 éve
Sam Darnold még mindig 1/1 esélyes? Mert sztem szokásos USC QB történet lesz a dologból inkább.....Viszont remélem jön a mi esténk, és nagyon szurkolok Lamarnak is már csak JJ miatt is 😉 😛
több mint 6 éve
Tegnapi meccsek összefoglalói:BELK BOWL
SUN BOWL
MUSIC CITY BOWL
ARIZONA BOWL
COTTON BOWL
Mai menü:
18:00 Louisville vs Mississippi State - ESPN (EverBank Field, Jacksonville)
18:30 Iowa State vs Memphis - abc (Liberty Bowl Memorial Stadium, Memphis)
22:00 Washington vs Penn State - ESPN (University of Phoenix Stadium, Glendale)
02:00 Wisconsin vs Miami - ESPN (Hard Rock Stadium, Miami)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Amúgy Darnold nem túl meggyőző eddig, egy kézzel lóbálta a lasztit abból lett a fumbli
több mint 6 éve
Csita
339
Köszi már megy! 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=F4WQDviya28
---
több mint 6 éve
Csita
339
Mind a két stream-et kilőtték! 😕
több mint 6 éve
ennek se teljesen értem, hogy miért ment neki a Kentucky, de igen nagy mákkal megmenekült a Northwestern... az Arizona Bowl 13-13 a harmadik negyed végén és hamarosan kezdődhet a USC-OSU!
---
több mint 6 éve
Csita
339
Nem jött össze! 😕
több mint 6 éve
Csita
339
Szerintem ez meg volt! Ha jól látom! 😀
több mint 6 éve
oké, hogy tét nélküli bowl, de a Northwesternnél elmentek otthonról ezzel a legutóbbi két 4. kísérlettel...
---
több mint 6 éve
Csita
339
Baggio a 4-es csatornán lesz a meccs! CFB // Southern California vs Ohio State
több mint 6 éve
Csita
339
ha esetleg akadna olyan, aki még fennmarad a Cotton Bowlra, jelzem, hogy sok draftnik no. 1. CB prospectje, Denzel Ward nem fog játszaniItt voltam eddig is! Mint mindig! Csak nem írtam! 😀
baggio
több mint 6 éve
ha esetleg akadna olyan, aki még fennmarad a Cotton Bowlra, jelzem, hogy sok draftnik no. 1. CB prospectje, Denzel Ward nem fog játszani
---