Bowl-szezon 2017/18
1 feliratkozó
több mint 6 éve
mmdan
329
összeomlottunk
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Az Aggies semmiben nem tudja felvenni a versenyt...úgyhogy ez így kezd kiütéssé válni...pedig ugye pont azt nem szeretted volna
több mint 6 éve
catch of the year-t láthattuk?az az fcs-ben volt szerintem idén 😊
leesett az arcom
Klaci79
twitter.com/SportsCenter/status/934661064758906881
de a legutóbbi td se rossz, igen élvezetes nézni a Wake Forest játékát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
hihetetlen, amit Clawson művelt a Wake Foresttel, a liga egyik legnézhetetlenebb csapatából 2 év alatt az egyik legszórakoztatóbb lett, csodálom, hogy nfl hc üresedésnél még nem merült fel a neve, adná pedig magát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Véleményes!!! 😀 😀 😀ez mi volt...lemaradtam...a rossz FG után miért került vissza a labda?lezúzták a kickert, bár véleményes ítélet volt
Klaci79
utána meg egy sacknél facemask, szóval kellett az egyenlítő TD-hez a szerencse is bőven, de legalább nem lesz újabb blowout, az elején eléggé annak nézett ki
baggio
Én simán nyugodtan dolgozgattam, hogy jön az Aggies...már azt hittem INT...mondjuk ez meg nálam simán bent volt...furcsa ítéletek sora eddig
több mint 6 éve
ez mi volt...lemaradtam...a rossz FG után miért került vissza a labda?lezúzták a kickert, bár véleményes ítélet volt
Klaci79
utána meg egy sacknél facemask, szóval kellett az egyenlítő TD-hez a szerencse is bőven, de legalább nem lesz újabb blowout, az elején eléggé annak nézett ki
---
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
ez mi volt...lemaradtam...a rossz FG után miért került vissza a labda?
több mint 6 éve
na végre... ideje volt felkelni Forest
---
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Nem tűnik ügyetlennek ez a Starkel gyerek
több mint 6 éve
maggio nem egy baggio, az a&m-nél meg egyre jobb ötletnek tűnik a special team coordinator ideiglenes hc-nak való előléptetése
---
több mint 6 éve
GO DEACS!
---
több mint 6 éve
Tegnapi meccsek összefoglalói:MILITARY BOWL
CAMPING WORLD BOWL
ALAMO BOWL
HOLIDAY BOWL
Mai menü:
19:00 Wake Forest vs Texas A&M - ESPN (Bank of America Stadium, Charlotte)
21:00 NC State vs Arizona State - CBS (Sun Bowl, El Paso)
22:30 Kentucky vs Northwestern - ESPN (Nissan Stadium, Nashville)
23:30 New Mexico State vs Utah State - CBS Sports (Arizona Stadium, Tucson)
02:30 USC vs Ohio State - ESPN (AT&T Stadium, Arlington)
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 6 éve
Patterson most nem cserélt pólót a szünetben, de a TCU így is jól kezdi a második félidőt: a QB elkapott TD-jével 😊 az xp viszont kimaradt...
---
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
nagy csalódás, hogy a wazzu megint így leapad a szezon végére, az MSU egy félidő alatt el is döntötte a mérkőzést... az Alamo Bowlon legalább a szünet után is lesz miért izgulniJah nem rossz a meccs nyitva tartja még a csipáim, pedig már nagyon hív az ágy...
baggio
több mint 6 éve
nagy csalódás, hogy a wazzu megint így leapad a szezon végére, az MSU egy félidő alatt el is döntötte a mérkőzést... az Alamo Bowlon legalább a szünet után is lesz miért izgulni
---
több mint 6 éve
A Stanford bejelentkezett a preseason top5-ös kiemelésért, jövőre tényleg meg kell lennie a PO-nak
---
több mint 6 éve
szerencsére nem fogadok a meccsekre, mert eléggé felhúzott volna, hogy a kickoff előtt percekkel derült csak ki, hogy nem Falk irányít a Wazzu-nál... így nehezen fog nyerni a Cougars
---
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Hill megint sima Intet dobott az Endzoneban, de a S valami érthetetlen módon elejtette
több mint 6 éve
Csita
339
Ez a Morrow gyerek a washingtonban jó kis elkapó! 😀