Bowl-szezon 2019/20
2 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
van valami különösebb oka, hogy 4.-re is rámegy az LSU, hogy a szart is kiverje az Oklahomából vagy csak szórakozásból?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Joe Burrow has thrown more TDs in Mercedes-Benz Stadium in 2019 than Matt Ryan.
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
Rémelem sokan maradunk a másik elődöntőre is köcsög Clemsont kiabálni.Én biztos nem 😊
Sixo
A hétvége fő fogása a Seahawks-49ers lesz, az az egyetlen meccs, amit semmiképp nem hagynék ki a hétvégén.
több mint 4 éve
Rémelem sokan maradunk a másik elődöntőre is köcsög Clemsont kiabálni.Most ez a divat?
Sixo
több mint 4 éve
Rémelem sokan maradunk a másik elődöntőre is köcsög Clemsont kiabálni.
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
nem konkrétan erre gondoltam, hanem a hasonló színvonalú műsorokra. Mint a mónika/balázs show, x-faktor, és társaimintha BPtv már megszűnt volna, ha lenne rá kereslet akkor mégis ez hogy történhetett? a rendszer őket is elnyomta? 😕youtu.be/Okes68DkZpshogy fogalmazzam meg nagyon nem csúnyán, hogy ez a zene megcsúfolása?
ThundersNFL
És egyben a magyar televíziózás kultúráját is szimbolizálja. Mert hiába, de szomorú, az ilyenekre is bőven van "kereslet".
shagi0206
ZERO_L
több mint 4 éve
bowl meccsen amúgy 7 passzolt TD a rekord, Cooper Rush egy teljes meccsen dobott ennyit az őrült CMU-WKU Bahamas Bowlon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
mintha BPtv már megszűnt volna, ha lenne rá kereslet akkor mégis ez hogy történhetett? a rendszer őket is elnyomta? 😕youtu.be/Okes68DkZpshogy fogalmazzam meg nagyon nem csúnyán, hogy ez a zene megcsúfolása?
ThundersNFL
És egyben a magyar televíziózás kultúráját is szimbolizálja. Mert hiába, de szomorú, az ilyenekre is bőven van "kereslet".
shagi0206
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
deyell
11 702
őt is a Bengals draftolta. bár ahogy nézem bust lettmennyi volt eddig a td passz rekord?Most passing touchdowns, game
Amadeus
11
David Klingler, Houston Nov 17, 1990
shawnka
choose life
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
poén kedvéért őt is a bengals draftolta.mennyi volt eddig a td passz rekord?Most passing touchdowns, game
Amadeus
11
shawnka
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
youtu.be/Okes68DkZpshogy fogalmazzam meg nagyon nem csúnyán, hogy ez a zene megcsúfolása?
ThundersNFL
több mint 4 éve
mennyi volt eddig a td passz rekord?Most passing touchdowns, game
Amadeus
11
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
mennyi volt eddig a td passz rekord?
több mint 4 éve
PG nélkül nehéz...Úgy néz ki Bill Murray papa nem hoz most szerencsét...NCAA-ről NCAA-re, ha lenne egy szoros lacrosse vagy college soccer meccs én még azt is szívesen ajánlanámhosszabbítás van a college kosár legjobb rivalizálásán, a Louisville @ Kentucky meccsen, nézzetek beleRobi tőled vártam volna utoljára, hogy az embereket egyetemi focimeccsről máshova csábítod...
yoursports.stream/live?v=cbs&c=nba
r.baggio
Sixo
most meg kell a pozitív energia a Louisville-nek, mert ideje már megverni a mumus Kentucky-t
r.baggio
Stoki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
5-10 éves videóMár küldöm is az ismerősöknek! 😀Én befostam rajta...youtu.be/Okes68DkZpsEzKurvaJó!
ThundersNFL
steelwolf
ThundersNFL
steelwolf
több mint 4 éve
ez egyoldalúbb, mint az LSU-Arkansas volt pár hete
több mint 4 éve
Már küldöm is az ismerősöknek! 😀Én befostam rajta...youtu.be/Okes68DkZpsEzKurvaJó!
ThundersNFL
steelwolf
ThundersNFL
több mint 4 éve
Én befostam rajta...youtu.be/Okes68DkZpsEzKurvaJó!
ThundersNFL
steelwolf
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Úgy néz ki Bill Murray papa nem hoz most szerencsét...NCAA-ről NCAA-re, ha lenne egy szoros lacrosse vagy college soccer meccs én még azt is szívesen ajánlanámhosszabbítás van a college kosár legjobb rivalizálásán, a Louisville @ Kentucky meccsen, nézzetek beleRobi tőled vártam volna utoljára, hogy az embereket egyetemi focimeccsről máshova csábítod...
yoursports.stream/live?v=cbs&c=nba
r.baggio
Sixo
most meg kell a pozitív energia a Louisville-nek, mert ideje már megverni a mumus Kentucky-t
r.baggio
több mint 4 éve
youtu.be/Okes68DkZpsEzKurvaJó!
ThundersNFL
több mint 4 éve
Kit? Daltont?Burrow nagyon kemény eddigJah, most még az. De csak kerüljön az NFL-be. Andy papa megmutatja neki, hogy milyen egy igazi NFL QB. 3 évig fog mögötte padozni, majd kivágják.
Tomcsik
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Burrow nagyon kemény eddigJah, most még az. De csak kerüljön az NFL-be. Andy papa megmutatja neki, hogy milyen egy igazi NFL QB. 3 évig fog mögötte padozni, majd kivágják.
Tomcsik
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
Cowherd találta azt mondani, hogy az Oklahoma flag foci csapatokkal játszik csak a regular seasonben. Lehet van benne valami.49 egy félidő alatt?!LSU 49ers.
Amadeus
iktriad