Bowl-szezon 2019/20
2 feliratkozó
több mint 4 éve
49 egy félidő alatt?!big12 defense at its finest
Amadeus
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
49 egy félidő alatt?!LSU 49ers.
Amadeus
több mint 4 éve
Bocs!!!Ha nem lenne odaírva, hogy Alekosz, azt hinném iktriad énekel.
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ
shagi0206
több mint 4 éve
LSU-nak simán kosár pontja lesz a végén, meg is van a párhuzam...Hát 35 pontos előnynél nem szokták tovább tolni. Kezdő a padon jó eséllyel.
Stoki
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
köszönöm!dob valaki streamet az Oklahoma meccshez?ott a fejlécben, amúgy szünet van és el is dőlt
Amadeus
focit kettőtől érdemes újra nézni
r.baggio
Hurts érdekel, hátha draftoljuk Carr helyére.dob valaki streamet az Oklahoma meccshez?szerintem nem akarod látni 😊
Amadeus
shagi0206
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
dob valaki streamet az Oklahoma meccshez?www.vipleague.lc/1-oklahoma-vs-lsu-live-streaming
Amadeus
Galaxy nyomja tv-ben, én ott nézem
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
csak és kizárólag többet. Vagy nagyon, vagy sehogyseÁh, Robi nem iszik annyit.Van az a szint.😀hosszabbítás van a college kosár legjobb rivalizálásán, a Louisville @ Kentucky meccsen, nézzetek beleRobi tőled vártam volna utoljára, hogy az embereket egyetemi focimeccsről máshova csábítod...
yoursports.stream/live?v=cbs&c=nba
r.baggio
Sixo
Vrij6
Sixo
több mint 4 éve
Áh, Robi nem iszik annyit.Van az a szint.😀hosszabbítás van a college kosár legjobb rivalizálásán, a Louisville @ Kentucky meccsen, nézzetek beleRobi tőled vártam volna utoljára, hogy az embereket egyetemi focimeccsről máshova csábítod...
r.baggio
Sixo
Vrij6
több mint 4 éve
dob valaki streamet az Oklahoma meccshez?ott a fejlécben, amúgy szünet van és el is dőlt
Amadeus
focit kettőtől érdemes újra nézni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
dob valaki streamet az Oklahoma meccshez?szerintem nem akarod látni 😊
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 896
dob valaki streamet az Oklahoma meccshez?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
LSU-nak simán kosár pontja lesz a végén, meg is van a párhuzam...
több mint 4 éve
Brady megfordítaná... 😀 😀
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Van az a szint.😀hosszabbítás van a college kosár legjobb rivalizálásán, a Louisville @ Kentucky meccsen, nézzetek beleRobi tőled vártam volna utoljára, hogy az embereket egyetemi focimeccsről máshova csábítod...
r.baggio
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
NCAA-ről NCAA-re, ha lenne egy szoros lacrosse vagy college soccer meccs én még azt is szívesen ajánlanámhosszabbítás van a college kosár legjobb rivalizálásán, a Louisville @ Kentucky meccsen, nézzetek beleRobi tőled vártam volna utoljára, hogy az embereket egyetemi focimeccsről máshova csábítod...
r.baggio
Sixo
most meg kell a pozitív energia a Louisville-nek, mert ideje már megverni a mumus Kentucky-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
shagi0206
10 921
hosszabbítás van a college kosár legjobb rivalizálásán, a Louisville @ Kentucky meccsen, nézzetek beleha érdekelne a kosárlabda egy kicsit is, még lehet meg is nézném. De sajnos nekem az a sport nézhetetlen.
r.baggio
több mint 4 éve
hosszabbítás van a college kosár legjobb rivalizálásán, a Louisville @ Kentucky meccsen, nézzetek beleRobi tőled vártam volna utoljára, hogy az embereket egyetemi focimeccsről máshova csábítod...
r.baggio
több mint 4 éve
Rutin
2 021
Ennyire azért nem lehetünk jók.. Nem kéne ekkorát nyerni. Ettől már túl nagy lesz az arc. Coach O-nak nagyon észnél kell lennie az elkövetkező két hétben.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 4 éve
Jó, de róla dal is van, hogy miért ilyen.Cypressnek híjjákEzt úgy írod, mintha én lennék az évszázad legnagyobb Pats hatere. Azt a Steelers topicban keresd 😊ilyent még1szer meg ne halljak róladMost épp nem az volt a célom 😊ha valaki a pecc-nek be akar szólni, ilyen amatőr dolgokkal hiába próbálkozolBirodalmit direkt kihagytamMoss mint egy lépegető olyan gyorsmint Brady? Az Ő védjegye a "birodalmi lépegető" megnevezés.
ThundersNFL
shagi0206
ThundersNFL
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
ThundersNFL
www.youtube.com/watch?v=RijB8wnJCN0
több mint 4 éve
Kun Laci lett volna az első tippem.Cypressnek híjjákEzt úgy írod, mintha én lennék az évszázad legnagyobb Pats hatere. Azt a Steelers topicban keresd 😊ilyent még1szer meg ne halljak róladMost épp nem az volt a célom 😊ha valaki a pecc-nek be akar szólni, ilyen amatőr dolgokkal hiába próbálkozolBirodalmit direkt kihagytamMoss mint egy lépegető olyan gyorsmint Brady? Az Ő védjegye a "birodalmi lépegető" megnevezés.
ThundersNFL
shagi0206
ThundersNFL
Sixo
shagi0206
Sixo
shagi0206
ThundersNFL
több mint 4 éve
Második félidőben kiküldik a fakót?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
hosszabbítás van a college kosár legjobb rivalizálásán, a Louisville @ Kentucky meccsen, nézzetek beleyoursports.stream/live?v=cbs&c=nba
---
több mint 4 éve
Burrow padozik a második félidőben?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018