CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 1 éve
cirkusz meccs rendesen 😀 😀
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
Panthers spec team kitesz magáért 😊
több mint 1 éve
Az Arizona Bowl pedig itt nézhető onlinebarstool.tv/live
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
The Iowa-Kentucky game in Music City Bowl has a consensus total of 31.31 yard?
That is the lowest total EVER for a college football game in @VSiNLive's database, which goes back to 1999 (over 19,000 games)
r.baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
The Iowa-Kentucky game in Music City Bowl has a consensus total of 31.That is the lowest total EVER for a college football game in @VSiNLive's database, which goes back to 1999 (over 19,000 games)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
jól kibéleltek mindent körülötte 😀
imádom 😊
Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
és idén senki nem baszott senkit fejbe!!!
imádom 😊
Löfli
több mint 1 éve
végre hazaértem munkából, miről maradtam eddig le? 😊pl hogyan szerencstélenkedi el a csapat, hogy Chip ne nyerjen végre bowl meccset 😀 😛 DTR-l az élen.
r.baggio
több mint 1 éve
imádom 😊
több mint 1 éve
végre hazaértem munkából, miről maradtam eddig le? 😊
---
több mint 1 éve
mintha magunkat látnám az elbfszkodott meccseinken a Skins vagy a Boys ellen... 😀
több mint 1 éve
ez kész 😀 😀
több mint 1 éve
lehet elölről kezdeni a meccset.........
több mint 1 éve
Ok DTR nem akar bowlt nyerni Chipnek pedig sokkal tartozik neki...............😕
több mint 1 éve
Mint mindenhol 😀 nyilván egyébként nincs erről szó, csak amit bedoptak DPInek amiből aztán zárkóztatok az max holding lehetett volna, illetve most a 3. downnál meg nem dobták be az OL játékosotokra. De szerencsére meglett a stop, szóval jó lenne ezt a driveot nem elszerencsétlenkedni 😀de a holdingot lusták bedoni 😊Nyilván itt is csalnak a bírok a Pittsburghnek 🤣
dande2
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
de a holdingot lusták bedoni 😊Nyilván itt is csalnak a bírok a Pittsburghnek 🤣
dande2
több mint 1 éve
de a holdingot lusták bedoni 😊
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
ez szép volt, pedig Patti nem egy életbiztosítás
több mint 1 éve
Nemcsak az NFLben tudnak kamu DPI-t dobni 😛
több mint 1 éve
DTR miért kockáztat? Szerintem ő már itt csak veszíteni tud...Mert miért ne...egyébként kíváncsi vagyok valahol beleszerelmesednek-e mert a méretei megvannak, de nagyon nyers még, úgy, hogy a korábbi évekhez képest hatalmasat fejlődött...közben sikerült egy pick six nagyon kellett 😊
Klaci79
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nekem tetszett, remélem azért teljesen nem tűnik el.Mintha eltűnőben lennének a közvetítésekből a kék és sárga vonalak.jobb is így, felesleges a sok csicsa
Kampman
aki követi a meccset az tudja mit nézzen
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
Klaci79
22 220
DTR miért kockáztat? Szerintem ő már itt csak veszíteni tud...