NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Melyik mérkőzésre illdomos kapcsolni?
több mint 2 éve
buuull-shiiit, megint a levegőben kellett volna a védőnek megállnia..
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Klubnik olyan rutinosan csinálta ezt, mintha nem is most lépett volna első alkalommal itt pályára.
több mint 2 éve
olyan csapat szerintem még sose volt a college football történelmében, mint az idei Iowa, ligaelső defense, ligautolsó offense... Stroud alig érte el a 100 yardot a harmadik negyed közepéig, de mégis simán vezet a Buckeyes, mert a Hawkeyes offense erre volt képes:ráadásul csere QB játszik már a Hawkeyes-ban, első érintése fumble volt
közben meg Shipley is fumblizik, jól megjinxeltem a Clemsont is szerencsére
r.baggio
na nem mint ha Petras egy felisten lenne, de ezt a 10 pont már csak safety-vel vagy D/ST TD-vel változik
több mint 2 éve
Kár, hogy a Syracuse O is megállt a második fèlidôre.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ámen, mindkét esetben!Na elmennek a pcsába, ha ezt a hülyét pályán hagyják. Ennyi simán menne nekem is..Klubnik már készülődik 😊
Klaci79
felkészül a Penn State-nél is Drew Allar
r.baggio
több mint 2 éve
Na elmennek a pcsába, ha ezt a hülyét pályán hagyják. Ennyi simán menne nekem is..Klubnik már készülődik 😊
Klaci79
felkészül a Penn State-nél is Drew Allar
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Na elmennek a pcsába, ha ezt a hülyét pályán hagyják. Ennyi simán menne nekem is..
több mint 2 éve
Na most megtalálta az embert 🤪
több mint 2 éve
De kát ezèrt a droppèrt
több mint 2 éve
Nagy Viktor ujja: ma nem 😊
több mint 2 éve
olyan csapat szerintem még sose volt a college football történelmében, mint az idei Iowa, ligaelső defense, ligautolsó offense... Stroud alig érte el a 100 yardot a harmadik negyed közepéig, de mégis simán vezet a Buckeyes, mert a Hawkeyes offense erre volt képes:közben meg Shipley is fumblizik, jól megjinxeltem a Clemsont is szerencsére
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ez micsoda passz volt Uiagalelei-től…volt ideje egy légynek leszarni…
több mint 2 éve
hát ezzel a DJU-val tényleg nem fog nyerni a Clemson, borzalmas dobás sima 1st down helyett
---
több mint 2 éve
Micsoda Jayhawks védekezés és ott is a szépítés!28-3 volt, a legveszélyesebb eredmény, onnan még simán nyerhetnek
Klaci79
---
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Micsoda Jayhawks védekezés és ott is a szépítés!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Na igen…Clifford…hagyjuk is inkább, mert csak felbosszant.Azt mondod egy bizonyos Sean Clifford nagyobb hypepal pepitába 😏?Clemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
Egyébként ha Uaignak van is ideje nehezen tud mit kezdeni a labdával
dande2
Klaci79
dande2
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
A WF ellen volt az az 1-1 jó meccse, de ami körülötte van az elég vonzó lenne bármely QB-nak, ő viszont inkább csak néha csodákat csinál, de hosszútávon majd a kanadai ligába jó lesz. Most jól kikapnak, aztán majd legalább rájönnek, hogy Klubnikban több van, mint ebben a kimondhatatlan nevű hype-csávóban. Olyan megoldásai vannak, hogy elképesztő és érthetetlen egyben.akkor pont az idei arena4-es meccseiket nem láttad, mert azokon brilírozott 😊 főleg a Wake Forest ellen, de ez a mai a tavalyi formájaClemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
dande2
Klaci79
r.baggio
több mint 2 éve
Azt mondod egy bizonyos Sean Clifford nagyobb hypepal pepitába 😏?Clemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
dande2
Klaci79
több mint 2 éve
akkor pont az idei arena4-es meccseiket nem láttad, mert azokon brilírozott 😊 főleg a Wake Forest ellen, de ez a mai a tavalyi formájaClemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
dande2
Klaci79
---
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Clemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Soha nem is tudott. Sok Clemson meccset nézek, a rákfenéje ennek a csapatnak, hogy ilyen az irányítója. Egy 5 csillagos bohóc. Van néha 1-1 jó meccse, de amúgy egy rakás kaki
dande2
több mint 2 éve
Clemsonnak nagyon össze kell szednie magát.Egyébként ha Uaignak van is ideje nehezen tud mit kezdeni a labdával
több mint 2 éve
!arena4.network4.hu/press/big12-rangado-a-kepernyon
---
több mint 2 éve
Engem emlèkeztet egy közeli város QBjára is, vajh ki lehet az? ☺️Ügyesnek tűnik ez a Shrader gyerek. Règen jött már a Syracuseból NFL QB 🤪bump
dande2
micsoda félidő ez az Orange-tól, elhitte a Syracuse, hogy itt van keresnivalójuk
21-7 oda!
r.baggio