NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 549
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Ez elkapás kell lennie
több mint 2 éve
Kampman
28 298
Bohócliga szint ez a uniform clash a Clemson meccsen, biztos Uiagalelei is emiatt volt vakon.Ez volt a legjobb
Cubehor
több mint 2 éve
természetesen csak akkor tudjuk elkezdeni a Texas vs Oklahoma State meccs közvetítését, ha a Syracuse-Clemson már véget ért
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ja, végigmennek simán másfél perc alatt, azért nem kérték ki a timeoutotSajnalom az orange-ot, hogy így elszúrta. Óriásit léphettek volna elore.Még nincs vége, ha megérdemlik még végig vihetik.
Ventura
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Sajnalom az orange-ot, hogy így elszúrta. Óriásit léphettek volna elore.Még nincs vége, ha megérdemlik még végig vihetik.
Ventura
több mint 2 éve
Sajnalom az orange-ot, hogy így elszúrta. Óriásit léphettek volna elore.
több mint 2 éve
😒😒😒😒
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Nem úgy volt hogy uaglei - vagy kicsoda - heisman eselyes?Talán egy másik dimenzióban. Mióta kezd kurvagyenge…nehezen jött el a váltás ideje, de évi 2-3 jó meccs miatt nem érdemes a pályán tartani, ha van egy másik 5 csillagos tehetséged
Ventura
több mint 2 éve
Cubehor
318
Bohócliga szint ez a uniform clash a Clemson meccsen, biztos Uiagalelei is emiatt volt vakon.
több mint 2 éve
Nem úgy volt hogy uaglei - vagy kicsoda - heisman eselyes?Hát nem igazán, max az előzetes hype alapján/5 csillagos tehetség/ de eddig nem sokat tett le az asztalra.
Ventura
több mint 2 éve
Ez a szirkuza szandekosan lovi ki magat a vilagurbe? Mar hanyadik drive-ot puntoljak?
több mint 2 éve
Nem úgy volt hogy uaglei - vagy kicsoda - heisman eselyes?
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Shradernek van 19 passz és 18 futáskísérlete, Nem értem miért nem akar többet passzolni.
több mint 2 éve
Syracuse minden fontosabb jateknal, buntit kap... butasagokon buktak el a mecset.
több mint 2 éve
Ez így nehéz lesz....
több mint 2 éve
Csóró Orange, a második félidőben teljesen leálltak, nem is próbálják futtatni Tuckert, nem értem..itt is csere QB van, TVD vállsérülésel bajlódik
Viszont a Duke közben megint vezet a U ellen. Idén is nagyot ég a Miami
dancogo
több mint 2 éve
Csóró Orange, a második félidőben teljesen leálltak, nem is próbálják futtatni Tuckert, nem értem..Viszont a Duke közben megint vezet a U ellen. Idén is nagyot ég a Miami
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Ott a világ rendje!
több mint 2 éve
olyan csapat szerintem még sose volt a college football történelmében, mint az idei Iowa, ligaelső defense, ligautolsó offense... Stroud alig érte el a 100 yardot a harmadik negyed közepéig, de mégis simán vezet a Buckeyes, mert a Hawkeyes offense erre volt képes:Azért mostmár szépen gyalázzuk a védelmüket is 😀
közben meg Shipley is fumblizik, jól megjinxeltem a Clemsont is szerencsére
r.baggio
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Baylor Kansas alakul 28-3-ról 🤣
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Könnyű nekik, 12-en voltak folyamatosan DUi miatt. Most érdekes lesz, mert újítani kell valamitKöszönöm, nezem, latom szirakuza jol all. Hatha sikerülne megcsipni a clemsont.Melyik mérkőzésre illdomos kapcsolni?Szerintem a Clemson 4.negyed jó lehet, ha most sikerül megoldani a rövid szitut
Ventura
Klaci79
Ventura
több mint 2 éve
Köszönöm, nezem, latom szirakuza jol all. Hatha sikerülne megcsipni a clemsont.Melyik mérkőzésre illdomos kapcsolni?Szerintem a Clemson 4.negyed jó lehet, ha most sikerül megoldani a rövid szitut
Ventura
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 220
Melyik mérkőzésre illdomos kapcsolni?Szerintem a Clemson 4.negyed jó lehet, ha most sikerül megoldani a rövid szitut
Ventura