CFB követő 2024
6 feliratkozó
21 órája
2024. december 27., péntek:Lockheed Martin Armed Forces Bowl
18:00 Navy vs Oklahoma [Amon G. Carter Stadium, Fort Worth TX] - ARENA4
Birmingham Bowl
21:30 Georgia Tech vs Vanderbilt [Protective Stadium, Birmingham AL] - ARENA4
AutoZone Liberty Bowl
01:00 Texas Tech vs Arkansas [Simmons Bank Liberty Stadium, Memphis TN] - ESPN
DirecTV Holiday Bowl
02:00 Syracuse vs Washington State [Snapdragon Stadium, San Diego CA] - FOX
SRS Distribution Las Vegas Bowl
04:30 USC vs Texas A&M [Allegiant Stadium, Las Vegas NV] - ESPN
Szerkesztette: r.baggio
3 hónapja
Elég komoly zavarok vannak a hazaiknál.
3 hónapja
LOLOLOLOL visszanyalt a fagyi!
3 hónapja
Jó ez a bolenyes meccs 😀Ha a Bison D is előkerülne még ma, akkor még nagy upset alert is lehetne.
JustoVillar
3 hónapja
JustoVillar
634
Jó ez a bolenyes meccs 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
3 hónapja
Hol a Bison D? Még Fargoban?
3 hónapja
Le a kalappal Millerrék előtt. Tudom, hogy szar a Colorado D, de 10 pont az 10 pont 2 driveból. Jottem scotolni Sanderst Dak helyere 😊Inkább Dak. mint Sanders. Ha a fia Dallasba kerülne, Deion mindent megtenne, hogy Cowboys HC legyen, azt meg ne akard! 😀
beltazor
Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
Most kell lefújni. 😀
3 hónapja
Na Go Bison, jöjjön meg az első upset egy Dakota State csapattól a héten! Aztán a nyulak követhetik a lépteiket az Oklahoma State ellen.
3 hónapja
net4.network4.hu/press/szuper-izgalmas-csapatok-meccsevel-jovunk-az-egyetemi-ligabol/bő hat óra múlva kezdünk! a lefújás után a NET4+-on azonnal visszanézhető a találkozó, így ha valaki nem akar éjszakázni de spoilerbe sem futna bele, ott pénteken egyből vissza tudja nézni a teljes meccset.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
4 hónapja
Kampman
28 537
Követtem egy darabig.Van itt egy New Mexico - Montana State meccs, ami most kezdődik, és ugye FBS vs. FCS meccs.És a Bobcats hozta is a papírformát.
Viszont a fogadóirodáknál óriási favorit az FCS csapat, amit én még szerintem nem is láttam eddig.
Kampman
iktriad
Nem mondom, hogy a legmagasabb színvonalú meccs volt, de egészen szórakoztató.
4 hónapja
Megmenekült az SMU, kemény fordítás volt a negyedik negyedben
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
JustoVillar
634
Csodálatos volt ez a 3. Nevada TD drive:Először úgy néz ki hogy 3&out, majd egy nagyon alul dobott passzra jön egy DPI 15yard first down.
Nem nagyon sikerül haladni, 4&6 puntra készül a Nevada, snap, repül a zászló, false start, 5 yard al hátrébb, am az egyik okos SMU játékos raköp a labdára, 15 yard first down.
Par szép játék, majd a 30-as környékén ismét elakadnak, 3&hosszura szar passz az end zoneba, megint DBI.
10 yardrol már sikerült bevinni 😀
Remélem meglesz az upset itt is 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
4 hónapja
Van itt egy New Mexico - Montana State meccs, ami most kezdődik, és ugye FBS vs. FCS meccs.És a Bobcats hozta is a papírformát.
Viszont a fogadóirodáknál óriási favorit az FCS csapat, amit én még szerintem nem is láttam eddig.
Kampman
We have our first FCS win vs an FBS team of the 2024 season 🙌🎉
— FOX College Football (@CFBONFOX) August 24, 2024
What a comeback by @MSUBobcats_FB 👏 pic.twitter.com/jDE0Fg5sGL
4 hónapja
Van itt egy New Mexico - Montana State meccs, ami most kezdődik, és ugye FBS vs. FCS meccs.www.msn.com/en-us/sports/other/college-football-betting-fbs-underdogs-vs-fcs-in-cfb-history-including-new-mexico-in-2024-week-0/ar-AA1p8iW1
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Kampman
28 537
Van itt egy New Mexico - Montana State meccs, ami most kezdődik, és ugye FBS vs. FCS meccs.Viszont a fogadóirodáknál óriási favorit az FCS csapat, amit én még szerintem nem is láttam eddig.
4 hónapja
A győztes FGyoutu.be/AOXIpS9Qwl8?si=o5MxIW0H6s_ZmRKB
---
4 hónapja
Ez tényleg kibaszott felháborító volt.3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szépKözvetítésben Zsomborék éppen a tévécsatornák reklámkötelességeit taglalják, csodálatos, valóban.
r.baggio
Kampman
4 hónapja
na, ez egy kiváló nyitómeccs volt. 😊
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
4 hónapja
Ez érdekes time management volt Norvelltől, remélem a GT nem jár úgy, mint a Northwestern két éve
---
4 hónapja
Új innováció, hogy a piros sapkás embernek már digitális kijelzője is van, amin láthatod a stadionban, hogy mennyi van még a reklámokból3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szépKözvetítésben Zsomborék éppen a tévécsatornák reklámkötelességeit taglalják, csodálatos, valóban.
r.baggio
Kampman
---
4 hónapja
Kampman
28 537
3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szépKözvetítésben Zsomborék éppen a tévécsatornák reklámkötelességeit taglalják, csodálatos, valóban.
r.baggio
4 hónapja
3 perces timeout után egy futás és megint 3 perc szünet, szép
---