CFB követő 2020
Csak nalam ment el a kozvetites? Arena4/Horizon GoAkartam en is kerdezni. Nalam is elszallt az Arena4 😞
casaubon
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
Mac Jones meg így kb scoutolhatatlan; "ha gond van, dobd el Smith felé, majd úgy is lesz belőle valami"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Mondjuk Allennel az upside/potencial volt ami miatt ott draftoltak ahol, a floor volt a kerdeses/aggaszto.Plusz várjuk már meg Daboll esetleges távozása után is fellelhető lesz e majd a pályán az “emvípiJosh”
Meg kellett hozza 2 ev h kijojjon, es meg varjunk vele h hozzon hasonlo folytatatast is
Borbinho
(De azért aranyos ahogy ennyi év NFL követés után is még mindig vannak akik képesek 1 jó év után rögtön 2-3 polccal magasabbra emelni az adott QB-t...)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Peachába, akkor őt draftolja idén a Steelers. 😮DeVonta Smith out here murdering potential day 1 corners while being built like Wiz Khalifa. Never seen anything like it.
— Anand Nanduri (@NanduriNFL) January 1, 2021
😀😀😀
Borbinho
www.youtube.com/watch?v=UePtoxDhJSw
DeVonta Smith out here murdering potential day 1 corners while being built like Wiz Khalifa. Never seen anything like it.
— Anand Nanduri (@NanduriNFL) January 1, 2021
😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Meg kellett hozza 2 ev h kijojjon, es meg varjunk vele h hozzon hasonlo folytatatast is
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Ja, most már könnyebb kijelenteni ezt.Greg Cosell a minap azt nyilatkozta h Allen nagyobb tehetség, mint Lawrence.A Wyomingé se volt anno erősebb, azt nézd meg hol van Josh Allen.Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
Nekem ő kurva nagy bust gyanú
jamaicababa
iktriad
jamaicababa
iktriad
empty taxi
Zseniális ötlet volt. Mondjuk Sudeikis nagy kosárlaba fan, szóval nem meglepő at átemelése.www.youtube.com/watch?v=wYS6cRizP-MPractice. Igaz A.I.?Alabama is a full first down (10.2 yds/play) better than Notre Dame on each snap.
— Bryan Fischer (@BryanDFischer) January 1, 2021
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=tknXRyUEJtU
iktriad
steelwolf
Így, hogy Allen mégis úgy tűnik, hogy nem bust, hanem beválik, nyilván bárki mondhat ilyetGreg Cosell a minap azt nyilatkozta h Allen nagyobb tehetség, mint Lawrence.A Wyomingé se volt anno erősebb, azt nézd meg hol van Josh Allen.Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
jamaicababa
iktriad
jamaicababa
iktriad
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
www.youtube.com/watch?v=wYS6cRizP-MPractice. Igaz A.I.?Alabama is a full first down (10.2 yds/play) better than Notre Dame on each snap.
empty taxi
iktriad
Greg Cosell a minap azt nyilatkozta h Allen nagyobb tehetség, mint Lawrence.A Wyomingé se volt anno erősebb, azt nézd meg hol van Josh Allen.Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
jamaicababa
iktriad
jamaicababa
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
A Wyomingé se volt anno erősebb, azt nézd meg hol van Josh Allen.Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
jamaicababa
iktriad
jamaicababa
Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
jamaicababa
iktriad
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
Practice. Igaz A.I.?Alabama is a full first down (10.2 yds/play) better than Notre Dame on each snap.
empty taxi
Alabama is a full first down (10.2 yds/play) better than Notre Dame on each snap.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Közben Zach Wilson jelentkezett a draftra. #shockingfaceRóla a vélemény?
BYU QB Zach Wilson announced he is declaring for the 2021 NFL Draft. pic.twitter.com/DqvjG8rKr7
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 1, 2021
iktriad
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
Smith, Chase, Waddle, ok nem is nagyon fognak kikerulni a kovi par honapban, ok sztem top15ben kimennek, es lehet meg 3-4 elkapo aki befer 1.korbeTenyleg kezd vicce/elcsepeltte valni, h "na ez a wr class meg az elozonel is jobb lesz", de top talentben az idei all time legjobb lehet. A tavalyi talan melysegre picit jobb volt.Mi a top 5 perpill?
Borbinho
Janek
BYU QB Zach Wilson announced he is declaring for the 2021 NFL Draft. pic.twitter.com/DqvjG8rKr7
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 1, 2021
Tenyleg kezd vicce/elcsepeltte valni, h "na ez a wr class meg az elozonel is jobb lesz", de top talentben az idei all time legjobb lehet. A tavalyi talan melysegre picit jobb volt.Mi a top 5 perpill?
Borbinho
Ja most nézem én is, szerintem ezen tud változtatni 😊 aztán oktathatJefferson v 10-15 kiloval nehezebb mint Smith.Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikJefferson sztem vékonyabb nála
Chargers LT
b /\ L i N T
Ha felmegy 185-190 fontra akkor sztem a karogok is bekenhagyjak, de Harrison is csak 180-185 volt es eleg jo karriert hozott, egy olyan idoben ahol kevesbe vedtek az elkapokat.
Plusz ha nem eri utol senki akkor nem is tudja kettetorni 😀
Borbinho
Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikAzt neztem hogy kb a vadlija olyan mint az en alkarom pedig nem is gyurok...
Chargers LT
Jefferson v 10-15 kiloval nehezebb mint Smith.Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikJefferson sztem vékonyabb nála
Chargers LT
b /\ L i N T
Ha felmegy 185-190 fontra akkor sztem a karogok is bekenhagyjak, de Harrison is csak 180-185 volt es eleg jo karriert hozott, egy olyan idoben ahol kevesbe vedtek az elkapokat.
Plusz ha nem eri utol senki akkor nem is tudja kettetorni 😀
De olyat is olvastam tegnap, ahol Smith top20ban sem volt.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀