CFB követő 2020
Csak nalam ment el a kozvetites? Arena4/Horizon GoAkartam en is kerdezni. Nalam is elszallt az Arena4 😞
casaubon
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
Mac Jones meg így kb scoutolhatatlan; "ha gond van, dobd el Smith felé, majd úgy is lesz belőle valami"

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Mondjuk Allennel az upside/potencial volt ami miatt ott draftoltak ahol, a floor volt a kerdeses/aggaszto.Plusz várjuk már meg Daboll esetleges távozása után is fellelhető lesz e majd a pályán az “emvípiJosh”
Meg kellett hozza 2 ev h kijojjon, es meg varjunk vele h hozzon hasonlo folytatatast is
Borbinho
(De azért aranyos ahogy ennyi év NFL követés után is még mindig vannak akik képesek 1 jó év után rögtön 2-3 polccal magasabbra emelni az adott QB-t...)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Peachába, akkor őt draftolja idén a Steelers. 😮DeVonta Smith out here murdering potential day 1 corners while being built like Wiz Khalifa. Never seen anything like it.
— Anand Nanduri (@NanduriNFL) January 1, 2021
😀😀😀
Borbinho
DeVonta Smith out here murdering potential day 1 corners while being built like Wiz Khalifa. Never seen anything like it.
— Anand Nanduri (@NanduriNFL) January 1, 2021
😀😀😀
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
Meg kellett hozza 2 ev h kijojjon, es meg varjunk vele h hozzon hasonlo folytatatast is
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
Ja, most már könnyebb kijelenteni ezt.Greg Cosell a minap azt nyilatkozta h Allen nagyobb tehetség, mint Lawrence.A Wyomingé se volt anno erősebb, azt nézd meg hol van Josh Allen.Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
Nekem ő kurva nagy bust gyanú
jamaicababa
iktriad
jamaicababa
iktriad
empty taxi
Zseniális ötlet volt. Mondjuk Sudeikis nagy kosárlaba fan, szóval nem meglepő at átemelése.www.youtube.com/watch?v=wYS6cRizP-MPractice. Igaz A.I.?Alabama is a full first down (10.2 yds/play) better than Notre Dame on each snap.
— Bryan Fischer (@BryanDFischer) January 1, 2021
empty taxi
www.youtube.com/watch?v=tknXRyUEJtU
iktriad
steelwolf
Így, hogy Allen mégis úgy tűnik, hogy nem bust, hanem beválik, nyilván bárki mondhat ilyetGreg Cosell a minap azt nyilatkozta h Allen nagyobb tehetség, mint Lawrence.A Wyomingé se volt anno erősebb, azt nézd meg hol van Josh Allen.Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
jamaicababa
iktriad
jamaicababa
iktriad
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Practice. Igaz A.I.?Alabama is a full first down (10.2 yds/play) better than Notre Dame on each snap.
empty taxi
iktriad

Le'Veon Bell#26
9246 yard & 46 TD
Greg Cosell a minap azt nyilatkozta h Allen nagyobb tehetség, mint Lawrence.A Wyomingé se volt anno erősebb, azt nézd meg hol van Josh Allen.Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
jamaicababa
iktriad
jamaicababa
iktriad
A Wyomingé se volt anno erősebb, azt nézd meg hol van Josh Allen.Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
jamaicababa
iktriad
jamaicababa
Csak a BYU strength of schedule bizonytalanit elRóla a vélemény?Kevered Fieldsel. Nálam ő a QB #2. a classban.
jamaicababa
iktriad
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
Practice. Igaz A.I.?Alabama is a full first down (10.2 yds/play) better than Notre Dame on each snap.
empty taxi
Alabama is a full first down (10.2 yds/play) better than Notre Dame on each snap.
Közben Zach Wilson jelentkezett a draftra. #shockingfaceRóla a vélemény?
BYU QB Zach Wilson announced he is declaring for the 2021 NFL Draft. pic.twitter.com/DqvjG8rKr7
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 1, 2021
iktriad
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
Smith, Chase, Waddle, ok nem is nagyon fognak kikerulni a kovi par honapban, ok sztem top15ben kimennek, es lehet meg 3-4 elkapo aki befer 1.korbeTenyleg kezd vicce/elcsepeltte valni, h "na ez a wr class meg az elozonel is jobb lesz", de top talentben az idei all time legjobb lehet. A tavalyi talan melysegre picit jobb volt.Mi a top 5 perpill?
Borbinho
Janek
BYU QB Zach Wilson announced he is declaring for the 2021 NFL Draft. pic.twitter.com/DqvjG8rKr7
— Adam Schefter (@AdamSchefter) January 1, 2021
Tenyleg kezd vicce/elcsepeltte valni, h "na ez a wr class meg az elozonel is jobb lesz", de top talentben az idei all time legjobb lehet. A tavalyi talan melysegre picit jobb volt.Mi a top 5 perpill?
Borbinho

Ja most nézem én is, szerintem ezen tud változtatni 😊 aztán oktathatJefferson v 10-15 kiloval nehezebb mint Smith.Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikJefferson sztem vékonyabb nála
Chargers LT
b /\ L i N T
Ha felmegy 185-190 fontra akkor sztem a karogok is bekenhagyjak, de Harrison is csak 180-185 volt es eleg jo karriert hozott, egy olyan idoben ahol kevesbe vedtek az elkapokat.
Plusz ha nem eri utol senki akkor nem is tudja kettetorni 😀
Borbinho
Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikAzt neztem hogy kb a vadlija olyan mint az en alkarom pedig nem is gyurok...
Chargers LT

Jefferson v 10-15 kiloval nehezebb mint Smith.Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikJefferson sztem vékonyabb nála
Chargers LT
b /\ L i N T
Ha felmegy 185-190 fontra akkor sztem a karogok is bekenhagyjak, de Harrison is csak 180-185 volt es eleg jo karriert hozott, egy olyan idoben ahol kevesbe vedtek az elkapokat.
Plusz ha nem eri utol senki akkor nem is tudja kettetorni 😀
De olyat is olvastam tegnap, ahol Smith top20ban sem volt.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀