CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 3 éve
Gabor81
803
normalis nfl snapet jatszanak neha? marmint nfl snapet?
több mint 3 éve
Powel szépen behúzta
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
van itt az ncaa ben hasonlo stilusu vagy kepessegu jatekos qb mint mahommes?Lawrence 1/1
law lesz kb nr 1 drafton. milyen jo a negy qb a playoffban? kovetkezo manning? mahommes?
koszi.
Gabor81
Fields 1/2 (?) körül
Mac Jones 1/2.kört hallottam
Egyébként Zach Wilson BYU-ról várják még első körbe
Trask 1/2.kört lehet Floridából. Sok a QB needes csapat
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Gabor81
803
van itt az ncaa ben hasonlo stilusu vagy kepessegu jatekos qb mint mahommes?law lesz kb nr 1 drafton. milyen jo a negy qb a playoffban? kovetkezo manning? mahommes?
koszi.
több mint 3 éve
Na Lawrence sokadszorra is megmutatja, ki a király 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Na felvettem az Ohio State-s pólóm amit azért vettem mert jól néz ki, hajrá Buckeyes
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Gabor81
803
ez a tuz mellett csak latvanyossag volt. vagy mas. pl fertotlenito? 🙃 remelem csak szarazjeg. jo estet jo szurkolast.
több mint 3 éve
bazeg ez a ref alacsonyabb, mint Roccso 😀
több mint 3 éve
MegpróbálomLink a Clemson Ohiora?Ohio STATE
ThundersNFL
ittott.tv/ - az első 24 óra ingyenes, én leszek bent
02:20 (!) a hivatalos kickoff...
r.baggio
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Sajnos amíg a nyomoronc Arena4 és a majom digi nem egyeznek meg...amire sok esélyt nem látok....így marad alternatív nézési mód
Draft
több mint 3 éve
Link a Clemson Ohiora?Ohio STATE
ThundersNFL
ittott.tv/ - az első 24 óra ingyenes, én leszek bent
02:20 (!) a hivatalos kickoff...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
szép jó estét 😊
több mint 3 éve
Link a Clemson Ohiora?
Draft
több mint 3 éve
Hangolódjunk!The Fields vs Lawrence intro video to last year's Fiesta Bowl was fire pic.twitter.com/vbSvrrQQ8a
— Billy M (@BillyM_91) January 1, 2021
több mint 3 éve
csalodott vagyok. legalbb 14 ponttal tobbet vártam az alabamatol. ;- )
több mint 3 éve
YIKES.És akkor még van valakinek pofája azt mondani, hogy a group of 5-osokat úgy is lemosták volna a pályáról
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
YIKES.Ez a mai még egész vállalható lol
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
casaubon
2 391
A TD-t mar lattam is megint 😊orvosolva lett a hiba azótaCsak nalam ment el a kozvetites? Arena4/Horizon GoAkartam en is kerdezni. Nalam is elszallt az Arena4 😞
casaubon
jamaicababa
r.baggio
több mint 3 éve
Lucifer
1 214
Ezek az animációk pénzmosásra szolgálnak a Disney-nélKb. 😀
Heisman
GO JETS!!!
több mint 3 éve
Ezek az animációk pénzmosásra szolgálnak a Disney-nél
több mint 3 éve
orvosolva lett a hiba azótaCsak nalam ment el a kozvetites? Arena4/Horizon GoAkartam en is kerdezni. Nalam is elszallt az Arena4 😞
casaubon
jamaicababa
---
több mint 3 éve
Allennél egyértelmű, hogy a lábmunkája, technikája rengeteget javult, biztos más faktorok is vannak amögött, hogy a Bills O hirtelen megállíthatatlannak tűnik (Diggs elit szintű játéka, jó fal, Daboll stb), de ő maga is valóban más polcra került.Mondjuk Allennel az upside/potencial volt ami miatt ott draftoltak ahol, a floor volt a kerdeses/aggaszto.Plusz várjuk már meg Daboll esetleges távozása után is fellelhető lesz e majd a pályán az “emvípiJosh”
Meg kellett hozza 2 ev h kijojjon, es meg varjunk vele h hozzon hasonlo folytatatast is
Borbinho
(De azért aranyos ahogy ennyi év NFL követés után is még mindig vannak akik képesek 1 jó év után rögtön 2-3 polccal magasabbra emelni az adott QB-t...)
ZERO_L
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
tagovailoa does not like this. :'-(Mac Jones meg így kb scoutolhatatlan; "ha gond van, dobd el Smith felé, majd úgy is lesz belőle valami"Bama QB-nak azt sem szabad elhinni amit kérdez.
r.baggio
ZERO_L
több mint 3 éve
Mac Jones meg így kb scoutolhatatlan; "ha gond van, dobd el Smith felé, majd úgy is lesz belőle valami"Bama QB-nak azt sem szabad elhinni amit kérdez.
r.baggio
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/