CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 3 éve
JJ 185/92Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikJefferson sztem vékonyabb nála
Chargers LT
b /\ L i N T
DVS 185/79
Gugli szerint 😄
több mint 3 éve
Takács Tamás is elkapással jelentkezett.www.youtube.com/watch?v=36vAwXmjpYQ&ab_channel=Tam%C3%A1sNagy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nagyon simán darál a Bama O, nem tudom hogy tudná őket megállítani az IrishTobb 2 high safety meg zona. Csak akkor meg szetfutjak oket.
Heisman
Kb amikor neked minden jatekosod 4 csillagos, van par 5 csillagos, de az ellenfelnel mindenki 5 csillagos 😀
A gond h sztem edzok teren is a Bamanal az elony, igy tenyleg csoda kellene h szoros legyen
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikJefferson sztem vékonyabb nála
Chargers LT
több mint 3 éve
nagyon simán darál a Bama O, nem tudom hogy tudná őket megállítani az IrishA Bama D meg tul eros egy pontparbajhoz
Heisman
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
nagyon simán darál a Bama O, nem tudom hogy tudná őket megállítani az Irish
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Notre Dame had a Top 20 defense this season, and Alabama is averaging 14.4 yards per play on them. The Tide has run 18 plays so far and 13 of them have gone for first downs. Amazing.
— Bruce Feldman (@BruceFeldmanCFB) January 1, 2021
Madden hates me.
több mint 3 éve
Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
D. Smith csak szerintem tulsagosan vekony?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
ilyenkor szokott jönni egy punt return TD vagy rögtön egy nagy play
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ezt már nem vehetik el
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mondjuk a bíró ugyanúgy nem látta a labdát, aki jelzett... Akkor mi alapján ítélt...Egyedül a túloldali bíró láthatott valamit
több mint 3 éve
Ez sztem megvan
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Vegeredmeny:Ilyen eros a Vegeredmeny? 😀
41 - 10 Bama
jamaicababa
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Tenyleg kezd vicce/elcsepeltte valni, h "na ez a wr class meg az elozonel is jobb lesz", de top talentben az idei all time legjobb lehet. A tavalyi talan melysegre picit jobb volt.
több mint 3 éve
Vegeredmeny:41 - 10 Bama
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Adom hogy Jeudy-t kihagytad 😀😀😀Majd, ha megfogja a labdát, beírom 😎
Heisman
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 3 éve
Defender in open field: *exists*
— PFF College (@PFF_College) January 1, 2021
Najee Harris: pic.twitter.com/go2XU5h2Q9
Madden hates me.
több mint 3 éve
Igen, mondjuk ezen lehetne segíteni azzal ha a kuka Notre Dame helyett beválogatták volna a Cincyt.Notre Dame edző fenyegetett pár hete hogy lemondják a szereplést, le kellett volna mondani. Amúgy szerintem kicsit ezért felesleges a több csapatos PO, a 4.kiemelteken átszoktak gázolni. Onnan egyedül csak természetesen a Bama és az OSU tudott továbbjutni, többiek szinte reménytelen kategória voltak.a PO bővítés az erőviszonyokat egyenlíthetné ki, hogy ne azt érezzék a legjobb játékosok, hogy mindenképp a Bama-Clemson-OSU-Oklahoma négyeshez kell menniük, ha szerepelni akarnak a playoffban
Heisman
r.baggio
Adom hogy Jeudy-t kihagytad 😀😀😀Smitht hova tennéd a tavalyi WR drafton? Lamb, Jefferson, Higgins, Ruggs összevetésbenMegint lesz par elso koros bama a drafton?a fél első kör az lesz
Janek
r.baggio
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Smitht hova tennéd a tavalyi WR drafton? Lamb, Jefferson, Higgins, Ruggs összevetésbenno. 1.
Chargers LT
de Jefferson királykodásában is az az ironikus, hogy korábbi csapattársa, Ja'Marr Chase jobb prospect
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Notre Dame edző fenyegetett pár hete hogy lemondják a szereplést, le kellett volna mondani. Amúgy szerintem kicsit ezért felesleges a több csapatos PO, a 4.kiemelteken átszoktak gázolni. Onnan egyedül csak természetesen a Bama és az OSU tudott továbbjutni, többiek szinte reménytelen kategória voltak.a PO bővítés az erőviszonyokat egyenlíthetné ki, hogy ne azt érezzék a legjobb játékosok, hogy mindenképp a Bama-Clemson-OSU-Oklahoma négyeshez kell menniük, ha szerepelni akarnak a playoffban
Heisman
---
több mint 3 éve
Alabama currently averaging 26.3 yards per carry and 12.1 yards per reception.
— Will Brinson (@WillBrinson) January 1, 2021
Madden hates me.
több mint 3 éve
Smitht hova tennéd a tavalyi WR drafton? Lamb, Jefferson, Higgins, Ruggs összevetésbenMegint lesz par elso koros bama a drafton?a fél első kör az lesz
Janek
r.baggio
több mint 3 éve
Akkor próbálkozz ezek közül: cookingmastered.com/2020/10/21/fast-and-easy-pancakes/?sport=american-football&id=210917#streamsKoszi. Nem akar indulni. Baszakszik a telo...Sziasztok. Egy linket tud adni valaki?acezports2.usite.pro/yard/01.html
Kájzerszóze
empty taxi
Kájzerszóze
Madden hates me.
több mint 3 éve
Koszi. Nem akar indulni. Baszakszik a telo...Sziasztok. Egy linket tud adni valaki?acezports2.usite.pro/yard/01.html
Kájzerszóze
empty taxi