CFB követő 2020
3 feliratkozó
2 hónapja
JJ 185/92Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikJefferson sztem vékonyabb nála
Chargers LT
b /\ L i N T
DVS 185/79
Gugli szerint 😄

Le'Veon Bell#26
9246 yard & 46 TD
2 hónapja
Takács Tamás is elkapással jelentkezett.www.youtube.com/watch?v=36vAwXmjpYQ&ab_channel=Tam%C3%A1sNagy
2 hónapja
nagyon simán darál a Bama O, nem tudom hogy tudná őket megállítani az IrishTobb 2 high safety meg zona. Csak akkor meg szetfutjak oket.
Heisman
Kb amikor neked minden jatekosod 4 csillagos, van par 5 csillagos, de az ellenfelnel mindenki 5 csillagos 😀
A gond h sztem edzok teren is a Bamanal az elony, igy tenyleg csoda kellene h szoros legyen
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
2 hónapja
Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörikJefferson sztem vékonyabb nála
Chargers LT
2 hónapja
nagyon simán darál a Bama O, nem tudom hogy tudná őket megállítani az IrishA Bama D meg tul eros egy pontparbajhoz
Heisman
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
2 hónapja
nagyon simán darál a Bama O, nem tudom hogy tudná őket megállítani az Irish
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante/Valencia, Rákóczi / NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis]
NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc Marquez
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Cras, Pogacar / Figure Skating : Zagitova & Medvedeva
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz

2 hónapja
Notre Dame had a Top 20 defense this season, and Alabama is averaging 14.4 yards per play on them. The Tide has run 18 plays so far and 13 of them have gone for first downs. Amazing.
— Bruce Feldman (@BruceFeldmanCFB) January 1, 2021
2 hónapja
Smith azért olyan vékony és törékeny... Most kicsit fenékre esett és már fáj. Ami persze normális, csak az NFL-ben kettétörik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
2 hónapja
D. Smith csak szerintem tulsagosan vekony?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
2 hónapja
ilyenkor szokott jönni egy punt return TD vagy rögtön egy nagy play

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ezt már nem vehetik el
2 hónapja
Mondjuk a bíró ugyanúgy nem látta a labdát, aki jelzett... Akkor mi alapján ítélt...Egyedül a túloldali bíró láthatott valamit
2 hónapja
Ez sztem megvan
2 hónapja
Vegeredmeny:Ilyen eros a Vegeredmeny? 😀
41 - 10 Bama
jamaicababa
†[..] George Floyd, Breonna Taylor, Atatiana Jefferson, Aura Rosser, Stephon Clark, Botham Jean, Philando Castille, Alton Sterling, Michelle Cusseaux, Freddie Gray, Janisha Fonville, Eric Garner, Akai Gurley, Gabriella Nevarez, Tamir Rice, Michael Brown, Tanisha Anderson, Walter Scott, Ahmaud Arbery [...] †
2 hónapja
Tenyleg kezd vicce/elcsepeltte valni, h "na ez a wr class meg az elozonel is jobb lesz", de top talentben az idei all time legjobb lehet. A tavalyi talan melysegre picit jobb volt.
2 hónapja
Vegeredmeny:41 - 10 Bama
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
2 hónapja
Adom hogy Jeudy-t kihagytad 😀😀😀Majd, ha megfogja a labdát, beírom 😎
Heisman
Szerkesztette: Chargers LT
2 hónapja
Defender in open field: *exists*
— PFF College (@PFF_College) January 1, 2021
Najee Harris: pic.twitter.com/go2XU5h2Q9
2 hónapja
Igen, mondjuk ezen lehetne segíteni azzal ha a kuka Notre Dame helyett beválogatták volna a Cincyt.Notre Dame edző fenyegetett pár hete hogy lemondják a szereplést, le kellett volna mondani. Amúgy szerintem kicsit ezért felesleges a több csapatos PO, a 4.kiemelteken átszoktak gázolni. Onnan egyedül csak természetesen a Bama és az OSU tudott továbbjutni, többiek szinte reménytelen kategória voltak.a PO bővítés az erőviszonyokat egyenlíthetné ki, hogy ne azt érezzék a legjobb játékosok, hogy mindenképp a Bama-Clemson-OSU-Oklahoma négyeshez kell menniük, ha szerepelni akarnak a playoffban
Heisman
r.baggio
Adom hogy Jeudy-t kihagytad 😀😀😀Smitht hova tennéd a tavalyi WR drafton? Lamb, Jefferson, Higgins, Ruggs összevetésbenMegint lesz par elso koros bama a drafton?a fél első kör az lesz
Janek
r.baggio
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante/Valencia, Rákóczi / NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis]
NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc Marquez
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Cras, Pogacar / Figure Skating : Zagitova & Medvedeva
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz

2 hónapja
Smitht hova tennéd a tavalyi WR drafton? Lamb, Jefferson, Higgins, Ruggs összevetésbenno. 1.
Chargers LT
de Jefferson királykodásában is az az ironikus, hogy korábbi csapattársa, Ja'Marr Chase jobb prospect
Szerkesztette: r.baggio

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Notre Dame edző fenyegetett pár hete hogy lemondják a szereplést, le kellett volna mondani. Amúgy szerintem kicsit ezért felesleges a több csapatos PO, a 4.kiemelteken átszoktak gázolni. Onnan egyedül csak természetesen a Bama és az OSU tudott továbbjutni, többiek szinte reménytelen kategória voltak.a PO bővítés az erőviszonyokat egyenlíthetné ki, hogy ne azt érezzék a legjobb játékosok, hogy mindenképp a Bama-Clemson-OSU-Oklahoma négyeshez kell menniük, ha szerepelni akarnak a playoffban
Heisman

2 hónapja
Alabama currently averaging 26.3 yards per carry and 12.1 yards per reception.
— Will Brinson (@WillBrinson) January 1, 2021
2 hónapja
Smitht hova tennéd a tavalyi WR drafton? Lamb, Jefferson, Higgins, Ruggs összevetésbenMegint lesz par elso koros bama a drafton?a fél első kör az lesz
Janek
r.baggio
2 hónapja
Akkor próbálkozz ezek közül: cookingmastered.com/2020/10/21/fast-and-easy-pancakes/?sport=american-football&id=210917#streamsKoszi. Nem akar indulni. Baszakszik a telo...Sziasztok. Egy linket tud adni valaki?acezports2.usite.pro/yard/01.html
Kájzerszóze
empty taxi
Kájzerszóze
2 hónapja
Koszi. Nem akar indulni. Baszakszik a telo...Sziasztok. Egy linket tud adni valaki?acezports2.usite.pro/yard/01.html
Kájzerszóze
empty taxi