NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 6
2 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91480-2014-NCAA-Football-Week-6-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Az egyik USC megmenekült, a másik végleg elszállni látszikbaggioMelyik? 😀😀
Hogyan ne védekezz Hail Mary ellen. 😀
több mint 10 éve
Az egyik USC megmenekült, a másik végleg elszállni látszik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Utálom... mé nem bírt ma nyugton maradni, ráért volna jövőhéten futkározni...Pharoh Cooper egy félisten !!!Sixo67Jojo Kemp akkor micsoda? 😊baggio
több mint 10 éve
Pharoh Cooper egy félisten !!!Sixo67Jojo Kemp akkor micsoda? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Értem én hogy első Big Ten-győzelem meg Michigan, de egy negatív mérlegű csapat ellen csak nem kellene befutni ünnepelni a pályára Rutgers
---
több mint 10 éve
nagyon gyönyörű volt!!
több mint 10 éve
Kentucky-South Carolina, Rutgers-Michigan, GT-Miami, Arizona State-USCbaggioigen, köszi a Kentucky meccset be is lőttem már
több mint 10 éve
Kentucky-South Carolina, Rutgers-Michigan, GT-Miami, Arizona State-USC
---
több mint 10 éve
á van UK meccs, na az nekem most jó lesz míg eszek valamit
több mint 10 éve
Hello, csak hazaestem végre, mit érdemes nézni?
több mint 10 éve
Pankráció a Miami meccsén xDes.pn/1unS0IZ
---
több mint 10 éve
55 yardos Michigan State TD, eddig nagyon gyér a Nebraska produkciója
---
több mint 10 éve
3. és rengetegre QB drawt hívni... nyilván TD, de azon a lyukon a Tubes IC is átment volna, keresztbe 😀
több mint 10 éve
Brian
70
Kris Frost(LB) megpróbálta átugrani az egyhelyben álló FB-t 😀 SIKERÜLT NEKIshawnkaén meg azt hittem, hogy repülni akar...s a FB meg segít neki 😀
több mint 10 éve
Kris Frost(LB) megpróbálta átugrani az egyhelyben álló FB-t 😀 SIKERÜLT NEKI
több mint 10 éve
Targeting nálunk, de ez nem volt az.
több mint 10 éve
Yep, hajrá Ameer Abdullah! (akit az amerikai mészöly kálmán, lou holtz képes volt Muhammadnak nevezni)azt érdemes nézni?Brianaz Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.shawnkaAz eddigi legtöbb Malzahnnal...
Irány a Nebraska @ Michigan State, mindjárt kezdenek!baggio
---
több mint 10 éve
Webb az elmúlt fordulókba csak úgy szórja a labdát ... ide is oda is 😕
több mint 10 éve
én annyira nem, sejtettem, hogy szar lesz a D# de legalább az O# kompenzálna ...újabb Auburn TD 😀 kemény forduló 😊az Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.shawnkajesszus, mi folyik ott ?Drip
én azért a Kansas St, - Texas Tech meccsen is picit meglepődöm 😊Brian
több mint 10 éve
mészárlás.az Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.shawnkajesszus, mi folyik ott ?Drip
de Malzahn megint előkapta az elborult playbookot: a legutóbbi TD-nél a LT átment a RT mellé a TE helyére, míg a TE a LT klasszikus pozíciójába állt fel. az LSU nem vette észre, hogy mások az emberek és így senki nem figyelt a TE-re 😀 #zseniális