NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Week 6
2 feliratkozó
több mint 11 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91480-2014-NCAA-Football-Week-6-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 11 éve
john harris verjem. double coverage-ba!!!Venturataunting?? really?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
ebbe mi a halál f*sza volt sportszerűtlen magatartás, hogy rámutatott az ellenfél end zone-jára.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
john harris verjem. double coverage-ba!!!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
na nézzük hogy jöttek ki a gyerekek az öltözőbőleddig okés
\m/Ventura
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Todd Gurley now owns Georgia's longest pass completion of the season.
buhloone mindstate
több mint 11 éve
na nézzük hogy jöttek ki a gyerekek az öltözőből\m/
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=bW6xy-YCS4Y 😊Na menjenek a picsába a bírók. FAcemask helyett TD.Akkor te még épp lemaradtál róla, hogy a visszahordásnál a TCU egyik játékosa igazi horned frogként szó szerint elrejtőzött a célzónában xD xD
Én is megyek a TCU-ra, ha netán az Ole Miss D bevisz 2 TD-t, akkor jövök vissza 😊.Robilluma
baggio

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Micsoda helmet catch volt, Tyree után szabadon.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
melvin gordon 11 futás 173 yard (15.7). és még a harmadik negyedből is van 12 perc.Venturaés 10-0 az ellenfélnek... 😀
több mint 11 éve
melvin gordon 11 futás 173 yard (15.7). és még a harmadik negyedből is van 12 perc.
több mint 11 éve
én szerintem a második félidőben az lesz ami a BYU ellen.come on man.... fél yardra a baylor end zone-jától fumble.Venturahát bazdmeg
mondom babonából nem írom be, hogy 99 yard drive
faszomgaben
több mint 11 éve
stanford @ nd 7-7 a félidőben, szar idő, jó defense 😊Dexxter Tailortetszik nekem is a meccs 😊
több mint 11 éve
stanford @ nd 7-7 a félidőben, szar idő, jó defense 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Na menjenek a picsába a bírók. FAcemask helyett TD.Akkor te még épp lemaradtál róla, hogy a visszahordásnál a TCU egyik játékosa igazi horned frogként szó szerint elrejtőzött a célzónában xD xD
Én is megyek a TCU-ra, ha netán az Ole Miss D bevisz 2 TD-t, akkor jövök vissza 😊.Robilluma

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na menjenek a picsába a bírók. FAcemask helyett TD.Én is megyek a TCU-ra, ha netán az Ole Miss D bevisz 2 TD-t, akkor jövök vissza 😊.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Már az előző szezon végén is full-time DT volt.Nem lennék meglepve, ha kivezényelnék arra az oldalra Nkemdiche-t, DT-ben amúgy is jobban áll a Rebels depth ügyileg.vassadiAmúgy sem ez a posztja. Nem értem miért tolták be belülre, amikor vékonyabb, mint tavaly. Nagyon jó formában van/lenne, mint DE.Robilluma
több mint 11 éve
potdom
52
na nehogymár facemask és simán megadják a TD-t az Alabamának
több mint 11 éve
Tessék, ott is a defensive TD. 😊
több mint 11 éve
Vasárnaponként épp elég ilyen meccs megy 😊Engem elvesztett ez az sec-s rangadó, átváltottam a sokkal jobbés izgalmasabb tcu-oklahomárabaggioIgazi old school SEC-s defensive battle, kell ennél több? 😊vassadi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Engem elvesztett ez az sec-s rangadó, átváltottam a sokkal jobbés izgalmasabb tcu-oklahomárabaggioIgazi old school SEC-s defensive battle, kell ennél több? 😊
több mint 11 éve
Nem lennék meglepve, ha kivezényelnék arra az oldalra Nkemdiche-t, DT-ben amúgy is jobban áll a Rebels depth ügyileg.vassadiAmúgy sem ez a posztja. Nem értem miért tolták be belülre, amikor vékonyabb, mint tavaly. Nagyon jó formában van/lenne, mint DE.

WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Engem elvesztett ez az sec-s rangadó, átváltottam a sokkal jobbés izgalmasabb tcu-oklahomára

---
több mint 11 éve
na félidő előtt jött az egyenlítés 😊