Week 6
2 feliratkozó
több mint 12 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91480-2014-NCAA-Football-Week-6-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 11 éve
Kapja Howard a labdákat, csak jó volna, ha meg is fogná őket.
több mint 11 éve
juhú, hogan TD!

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
@MattSmithCFB: No. 1, No. 3 and No. 4 all trailing early. No. 2 and No. 6 already lost.És valaki még át akar váltani holmi kézilabdára meg nba-re 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
jah, cserébe vissza is kapták 😀íjj Hogan azt enyhén elnézteDripcserébe kurvajó a DDexxter Tailor
több mint 11 éve
íjj Hogan azt enyhén elnézteDripcserébe kurvajó a D

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Oké ! A másik oldalon is vannak gondok a kickerrel. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ki is hagyta a Rebels rúgó 33ról 😀NCAA-ben hozzá kell szokni, hogy van, hogy már 30ról is csoda 😊DripPedig a tavalyiból tanulhattunk vna. 😊 Azért elvárnám, hogy 50-ig itt se legyen gond. Amúgy nem is az, hogy innen nem ment inkább az, hogy mennyivel mellé 😀GreengoEzt , hogy lehetett onnan kihagyni! o_o Marad a 3-0.Greengo46-ról 😊? Sztem onnan nem kötelező :p .
Róbert gidát egyelőre leradírozza a RG. Vassadi hiába jósolta a jó kis beharangozójában gyenge pontnak ezt a párharcot, nem látszik annak, sajnos.Robilluma
több mint 11 éve
És még jön a WS, NHL, NBA. ÖcsémNem, csak az a béna ha a géped nem tud egyszerre mondjuk négy streamet futtatni egyszerre 😛dandeLehet licitálni ki hány meccset néz egyszerre 😛dandeAz már beteg amikor a TV meg két gép is megy?gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
NCAA-ben hozzá kell szokni, hogy van, hogy már 30ról is csoda 😊Pedig a tavalyiból tanulhattunk vna. 😊 Azért elvárnám, hogy 50-ig itt se legyen gond. Amúgy nem is az, hogy innen nem ment inkább az, hogy mennyivel mellé 😀GreengoEzt , hogy lehetett onnan kihagyni! o_o Marad a 3-0.Greengo46-ról 😊? Sztem onnan nem kötelező :p .
Róbert gidát egyelőre leradírozza a RG. Vassadi hiába jósolta a jó kis beharangozójában gyenge pontnak ezt a párharcot, nem látszik annak, sajnos.Robilluma
több mint 11 éve
Pedig a tavalyiból tanulhattunk vna. 😊 Azért elvárnám, hogy 50-ig itt se legyen gond. Amúgy nem is az, hogy innen nem ment inkább az, hogy mennyivel mellé 😀 . (szval ez még 30-ról se ment vna be.)Ezt , hogy lehetett onnan kihagyni! o_o Marad a 3-0.Greengo46-ról 😊? Sztem onnan nem kötelező :p .

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
OFF:Akinek ez kevés 😀
www.nemzetisport.hu/kezilabda/ferfi-kezi-bl-veszprem-lowen-2367783
ON
több mint 11 éve
Ezt , hogy lehetett onnan kihagyni! o_o Marad a 3-0.Greengo46-ról 😊? Sztem onnan nem kötelező :p .
Róbert gidát egyelőre leradírozza a RG. Vassadi hiába jósolta a jó kis beharangozójában gyenge pontnak ezt a párharcot, nem látszik annak, sajnos.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Ezt , hogy lehetett onnan kihagyni! o_o Marad a 3-0.Greengo46 yardos kísérlet volt, college kickernél az már igencsak emberes. Gyengébb defense ellen szerintem nekimentünk volna a 4th&4-nek.
több mint 11 éve
Szerencse, hogy semmi szerepet nem tölt be a Notre Dame szimpatizálásomba 😊Na én a Stanford-ND mellett döntöttem 😊DripPedig Luck már 3 éve nem ott játszik, csak szólok 😉 😛dande
több mint 11 éve
Na én a Stanford-ND mellett döntöttem 😊DripPedig Luck már 3 éve nem ott játszik, csak szólok 😉 😛
több mint 11 éve
Ezt , hogy lehetett onnan kihagyni! o_o Marad a 3-0.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Nem, csak az a béna ha a géped nem tud egyszerre mondjuk négy streamet futtatni egyszerre 😛Lehet licitálni ki hány meccset néz egyszerre 😛dandeAz már beteg amikor a TV meg két gép is megy?gaben
több mint 11 éve
Na én a Stanford-ND mellett döntöttem 😊
több mint 11 éve
szerintem az ma este biztosan normálisnak számít 😀Lehet licitálni ki hány meccset néz egyszerre 😛dandeAz már beteg amikor a TV meg két gép is megy?gaben
több mint 11 éve
Lehet licitálni ki hány meccset néz egyszerre 😛dandeAz már beteg amikor a TV meg két gép is megy?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Lehet licitálni ki hány meccset néz egyszerre 😛
több mint 11 éve
Na jól van, az nbc-t nem szereti a gépem, akkor hajrá Kemdícse, főleg a nagyobbik. Indulhat a Sims-vadászat 😀.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Gus Johnson kommentálja a TCU vs OU meccset (Y)
gats we bust, backs we crush
több mint 11 éve
Ja bocs, igen, rá gondoltam, szegénykém pedig eléggé támogatva volt, még JoPa által, de szépen elbénázta a lehetőségeit.A TCU QB nem az aki Nittany Lionsban játszott?dandeő Boykin, az meg Bolden volt, utóbbi az LSU érintésével már az Eastern Michigan tartalékcsapatában van xDbaggio