Week 6
2 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91480-2014-NCAA-Football-Week-6-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
azt a rohadt még a végén tényleg meglehet ! Howard clutch elkapásokat hoz
több mint 10 éve
wow, 4 & 10-re nem kis elkapás
több mint 10 éve
deyell
11 702
UNC meccs, negyedik negyed előtt: "NFL scouts now all leaving. Even the Raiders guy has seen enough."
choose life
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Miss State-es Richie Brown már a harmadik interceptionjét szerzi, ezzel alighanem végérvényesen el is dőlt a meccs.
több mint 10 éve
pocsék a támadófal ... Ha nem lesz d# TD vagy egy ST TD itt vége mindennek
több mint 10 éve
Ez komoly, hogy megint egy olyan játékkal nyerhet a Gators, ahol lejárt amúgy a támadóidő?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Justin Hardy ma is keménybe tolja, amúgy ő milyen draft prospectnek számít?Sixo67Második nap.
több mint 10 éve
Justin Hardy ma is keménybe tolja, amúgy ő milyen draft prospectnek számít?
több mint 10 éve
bazdmegaddig kellett volna nyerni amíg Driskel volt a pályán, a D meg már félholt
több mint 10 éve
Na így nem 😊 lehet átváltani a Florida-Vols meccs alatt értendő önostorozásrabaggiovagy a Purdue - Illinoisra 😛
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Na így nem 😊 lehet átváltani a Florida-Vols meccs alatt értendő önostorozásra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ennek is izgalmas lehet a vége, a Miss State hajlamos a leolvadásra, a TAMU meg a gyors drive-okra
---
több mint 10 éve
Nem feltétlen Foles-l gondoltam 😛 Mindegy reméljük holnap nem lesz szükség rá, nem mondom miért 😀Na én is nézegetem. Most csak az a kérdésem még mindig..... a Frisco ellen miért nem lehetett nekünk ilyen egyszerűen bevinni mint az Missisipi ST??????????????????dandeHasonlítsd már össze kérlek a két kezdő qb és a kezdő futók fizikális tulajdonságait xDbaggio
Bocsánat ez már off, és reméljük a többi rangadó izgalmasabb lesz.
több mint 10 éve
fasza bejön Harris máris van Gators TD 😕
több mint 10 éve
Na én is nézegetem. Most csak az a kérdésem még mindig..... a Frisco ellen miért nem lehetett nekünk ilyen egyszerűen bevinni mint az Missisipi ST??????????????????dandeHasonlítsd már össze kérlek a két kezdő qb és a kezdő futók fizikális tulajdonságait xD
---
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Na én is nézegetem. Most csak az a kérdésem még mindig..... a Frisco ellen miért nem lehetett nekünk ilyen egyszerűen bevinni mint az Missisipi ST??????????????????dandeAzért az MSU-nál nem holmi 2-es átlaggal futkosó LeSean McCoy-ok játszanak. 😊
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Közben Prescott megszerezte második futott TD-jét, 34-10 a Bulldogsnak. Most már inkább abban bízok, hogy az MSU eldönti a meccset, és szívfájdalom nélkül válthatok az Ole Miss - Alabamára.
több mint 10 éve
Na én is nézegetem. Most csak az a kérdésem még mindig..... a Frisco ellen miért nem lehetett nekünk ilyen egyszerűen bevinni mint az Missisipi ST??????????????????
több mint 10 éve
legalább turnoverekből kapunk egy raklapnyit
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Azért az nem gondoltam volna, hogy a Purdue - Illinois jobb meccs lesz mint a Vols - GatorsnorbisilloPedig ez várható volt, tekintve, hogy előbbi két csapatnak a védelme, utóbbi kettőnek a támadósora pocsék.
több mint 10 éve
Azért az nem gondoltam volna, hogy a Purdue - Illinois jobb meccs lesz mint a Vols - Gators
több mint 10 éve
csodameccs 😀
több mint 10 éve
Jonson egy kibaszott szörnyeteg 😊 Le a kalappal tényleg előtte és a D# előtt
több mint 10 éve
méhkaptár 😊 az Air Force-ét azért nem überelia Navy sisakja mellett ez tetszik a legjobban idénről. De minden héten van valami újdonság. 😊
baggio