Week 6
2 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91480-2014-NCAA-Football-Week-6-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Shane Carden most döntötte meg David Garrard East Carolina-i yardrekordját
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
méhkaptár 😊 az Air Force-ét azért nem übereli---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
igen jól néz ki ez a sisak a Georgia Techtől:
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
legalább 6-0... bár még ugyanolyan szarul érzem magamMekkora mákos int !sikerült -2 yardot haladni.... pedig ez az offense múlt héten 32 pontot pakolt be a Bulldogsnaknorbisillo
A védelem igazából mindent megtesz, hogy nyerjünk de az O# től is kéne valami ... Ha 3-0val győzünk én elszégyellem magamDrip
több mint 10 éve
Tudod Te mennyi annak a mértékegysége. 😊 Igazából arra voltamkiváncsi, hogy a véleményed mennyire egyezik azzal amit én is gondolok. Ahogy látom azonos. Még nem olvastam az írásod, most azonnal pótolom.Ádi! Mennyire lehet szoros az esti Ole Miss elleni meccsünk? Mit gondolsz a Miss Statenek lehet esélye ellenünk?Alabama NinersA "mennyire lehet szoros"-nak mi a mértékegysége? 😊 Maradjunk annyiban, hogy a Rebels reális győzelmi esélyekkel lép pályára ellenünk, és ugyanez lesz elmondható a Bulldogsról is, ha kitart az eddig látott formájuk.
A mai meccsről amúgy írtam részletesebben az Alabama topikban.vassadi
több mint 10 éve
Mekkora mákos int !sikerült -2 yardot haladni.... pedig ez az offense múlt héten 32 pontot pakolt be a Bulldogsnak
A védelem igazából mindent megtesz, hogy nyerjünk de az O# től is kéne valami ... Ha 3-0val győzünk én elszégyellem magamDrip
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Mekkora mákos int !A védelem igazából mindent megtesz, hogy nyerjünk de az O# től is kéne valami ... Ha 3-0val győzünk én elszégyellem magam
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ádi! Mennyire lehet szoros az esti Ole Miss elleni meccsünk? Mit gondolsz a Miss Statenek lehet esélye ellenünk?Alabama NinersA "mennyire lehet szoros"-nak mi a mértékegysége? 😊 Maradjunk annyiban, hogy a Rebels reális győzelmi esélyekkel lép pályára ellenünk, és ugyanez lesz elmondható a Bulldogsról is, ha kitart az eddig látott formájuk.
A mai meccsről amúgy írtam részletesebben az Alabama topikban.
több mint 10 éve
Klaci79
22 219
2 labdabirtoklás 2 TO egymás után a Florida-Tennesse meccsen...vannak izgalmak
több mint 10 éve
Int-el kezdeni a 2. félidőt ... Ouch
több mint 10 éve
Kár érte, nagyon kellett volna egy Aggies TD a meccsnek. Pocsék a TAMU offense 3rd down hatékonysága.Ádi! Mennyire lehet szoros az esti Ole Miss elleni meccsünk? Mit gondolsz a Miss Statenek lehet esélye ellenünk?
Ha a Bulldogs OL a második félidőben is ugyanúgy uralja majd a LoS-t, mint az elsőben, akkor nem nagyon lesz kérdéses a győztes kiléte.vassadi
több mint 10 éve
oklahoma state 50 yardos onside kick 😀több mint 10 éve
vassadi
15 617
Kár érte, nagyon kellett volna egy Aggies TD a meccsnek. Pocsék a TAMU offense 3rd down hatékonysága.Ha a Bulldogs OL a második félidőben is ugyanúgy uralja majd a LoS-t, mint az elsőben, akkor nem nagyon lesz kérdéses a győztes kiléte.
több mint 10 éve
Tebow-t írtam a mentalitása miatt, de mint kiderült a Miss State-nek pár év késéssel csak sikerült leigazolnia Cam Newtont xD
---
több mint 10 éve
mostmár rohadtul érik az a TD... mm reménytelen ... 3rd downoknál nem tudunk mit kezdeni
több mint 10 éve
ez már röhelyes😊
több mint 10 éve
jó ez a meccs 😊
több mint 10 éve
bázz, az milyen INT volt 😀
több mint 10 éve
Prescott az új Tebow, mehet is a Pats-be
---
több mint 10 éve
szétfutják a TAMU-t...
több mint 10 éve
3-0 ... a fiatal elkapók (North-al az élen) kifejezetten jók
több mint 10 éve
Az Alabamánál ugyanúgy fordítva lesznek az Ole Miss ellen a kispadok
---
több mint 10 éve
Sutton int ! 😊 Mondjuk jól láttam, hogy az elkapó belepiszkált előtte ?