Week 6

2 feliratkozó

több mint 10 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 356 — no es importante
streamek ITT:
 forum.wiziwig.eu/threads/91480-2014-NCAA-Football-Week-6-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC:  www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network:  xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)

teljes mérkőzések felvételről:  noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló:  ncaahu.wordpress.com/
friss eredmények:  www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Shane Carden most döntötte meg David Garrard East Carolina-i yardrekordját

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
méhkaptár 😊 az Air Force-ét azért nem übereli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
nem tudom volt-e már:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.
több mint 10 éve
norbisillo New York Giants Michigan State Spartans 583 — Spártai Óriás
igen jól néz ki ez a sisak a Georgia Techtől:

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mekkora mákos int !
A védelem igazából mindent megtesz, hogy nyerjünk de az O# től is kéne valami ... Ha 3-0val győzünk én elszégyellem magamDrip
sikerült -2 yardot haladni.... pedig ez az offense múlt héten 32 pontot pakolt be a Bulldogsnaknorbisillo
legalább 6-0... bár még ugyanolyan szarul érzem magam

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Ádi! Mennyire lehet szoros az esti Ole Miss elleni meccsünk? Mit gondolsz a Miss Statenek lehet esélye ellenünk?Alabama Niners
A "mennyire lehet szoros"-nak mi a mértékegysége? 😊 Maradjunk annyiban, hogy a Rebels reális győzelmi esélyekkel lép pályára ellenünk, és ugyanez lesz elmondható a Bulldogsról is, ha kitart az eddig látott formájuk.

A mai meccsről amúgy írtam részletesebben az Alabama topikban.vassadi
Tudod Te mennyi annak a mértékegysége. 😊 Igazából arra voltamkiváncsi, hogy a véleményed mennyire egyezik azzal amit én is gondolok. Ahogy látom azonos. Még nem olvastam az írásod, most azonnal pótolom.
több mint 10 éve
norbisillo New York Giants Michigan State Spartans 583 — Spártai Óriás
Mekkora mákos int !
A védelem igazából mindent megtesz, hogy nyerjünk de az O# től is kéne valami ... Ha 3-0val győzünk én elszégyellem magamDrip
sikerült -2 yardot haladni.... pedig ez az offense múlt héten 32 pontot pakolt be a Bulldogsnak

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mekkora mákos int !
A védelem igazából mindent megtesz, hogy nyerjünk de az O# től is kéne valami ... Ha 3-0val győzünk én elszégyellem magam

több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ádi! Mennyire lehet szoros az esti Ole Miss elleni meccsünk? Mit gondolsz a Miss Statenek lehet esélye ellenünk?Alabama Niners
A "mennyire lehet szoros"-nak mi a mértékegysége? 😊 Maradjunk annyiban, hogy a Rebels reális győzelmi esélyekkel lép pályára ellenünk, és ugyanez lesz elmondható a Bulldogsról is, ha kitart az eddig látott formájuk.

A mai meccsről amúgy írtam részletesebben az Alabama topikban.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 219
2 labdabirtoklás 2 TO egymás után a Florida-Tennesse meccsen...vannak izgalmak
több mint 10 éve
Int-el kezdeni a 2. félidőt ... Ouch

több mint 10 éve
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 5 427 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
Kár érte, nagyon kellett volna egy Aggies TD a meccsnek. Pocsék a TAMU offense 3rd down hatékonysága.

Ha a Bulldogs OL a második félidőben is ugyanúgy uralja majd a LoS-t, mint az elsőben, akkor nem nagyon lesz kérdéses a győztes kiléte.vassadi
Ádi! Mennyire lehet szoros az esti Ole Miss elleni meccsünk? Mit gondolsz a Miss Statenek lehet esélye ellenünk?
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 118 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
oklahoma state 50 yardos onside kick 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Kár érte, nagyon kellett volna egy Aggies TD a meccsnek. Pocsék a TAMU offense 3rd down hatékonysága.

Ha a Bulldogs OL a második félidőben is ugyanúgy uralja majd a LoS-t, mint az elsőben, akkor nem nagyon lesz kérdéses a győztes kiléte.
több mint 10 éve
Tebow-t írtam a mentalitása miatt, de mint kiderült a Miss State-nek pár év késéssel csak sikerült leigazolnia Cam Newtont xD

---
több mint 10 éve
mostmár rohadtul érik az a TD
... mm reménytelen ... 3rd downoknál nem tudunk mit kezdeni

több mint 10 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
ez már röhelyes😊
több mint 10 éve
jó ez a meccs 😊

Don't blink!
több mint 10 éve
bázz, az milyen INT volt 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
SMU TD!

choose life
több mint 10 éve
Prescott az új Tebow, mehet is a Pats-be

---
több mint 10 éve
szétfutják a TAMU-t...

Don't blink!
több mint 10 éve
3-0 ... a fiatal elkapók (North-al az élen) kifejezetten jók

több mint 10 éve
Az Alabamánál ugyanúgy fordítva lesznek az Ole Miss ellen a kispadok

---
több mint 10 éve
Sutton int ! 😊 Mondjuk jól láttam, hogy az elkapó belepiszkált előtte ?