Week 6
2 feliratkozó
több mint 12 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91480-2014-NCAA-Football-Week-6-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 11 éve
Brian
70
azt érdemes nézni?az Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.shawnkaAz eddigi legtöbb Malzahnnal...
Irány a Nebraska @ Michigan State, mindjárt kezdenek!baggio
több mint 11 éve
az Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.shawnkaAz eddigi legtöbb Malzahnnal...
Irány a Nebraska @ Michigan State, mindjárt kezdenek!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Brian
70
újabb Auburn TD 😀 kemény forduló 😊az Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.shawnkajesszus, mi folyik ott ?Drip
én azért a Kansas St, - Texas Tech meccsen is picit meglepődöm 😊
több mint 11 éve
az Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.shawnkajesszus, mi folyik ott ?
több mint 11 éve
az Auburn 247 yardot pakolt fel az első(!) negyedben.
több mint 11 éve
Brian
70
úristen mi történik mikor nem vagyok itt....utah state csúnyán elveri a BYU-t, Ole Miss meg megveri a Bamát!!!! wáááááh egyik szemem sír, másik örül 😊 😥Jó estét kívánok! 😊
több mint 11 éve
Virginia és Illinois a top5-ben, tényleg rég volt 1990 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
potdom
52
talán mégse lesz annyira sima az LSU-Auburn, Fournette és egy hosszú passz megalapozta Hilliard TD-jét
több mint 11 éve
"We're not supposed to understand college football. We're just supposed to enjoy it."Ennyi. Elképesztő, ami ebben a fordulóban zajlik. Az Alabama-vereség sem tudja kedvemet szegni, főleg mert - több más topcsapat botlásának is köszönhetően - semmi sem veszett el ezzel az upsettel, egyszerűen csak még kiszámíthatatlanabbá vált a verseny. És most én sem tudom megállni: sok szerencsét az NFL-nek, hogy a közeljövőben bármelyik játékhetével is felülmúlja ezt a college fordulót. 😊
több mint 11 éve
The only regular season week which saw 4 Top-6 teams lose was November 3, 1990.áh, a borotvamalacok azért beleszólnának ebbe a kérdésbe.
És ahogy sejtettem, az lsu sajnos a leggyengébb csapat az sec westben, Miles mehet Michiganbe. Kettőkor lehet átváltani nyugodtan a Big Ten derbirebaggio
több mint 11 éve
The only regular season week which saw 4 Top-6 teams lose was November 3, 1990.És ahogy sejtettem, az lsu sajnos a leggyengébb csapat az sec westben, Miles mehet Michiganbe. Kettőkor lehet átváltani nyugodtan a Big Ten derbire

---
több mint 11 éve
jó a K-State az esélyesebb de ne legyen már a D# átjáróház
több mint 11 éve
Nick Marshall! Mekkora cut 😀
több mint 11 éve
nevetséges mennyire nem tud nyomást generálni az LSU defense.
több mint 11 éve
potdom
52
sejtettem, hogy durva lesz ez a hétvége, de ennyi upsetre azért nem számítottam, egyébként érdekes hogy az impact player összehasonlítónál, az Auburnnél a centert írták be az egyik játékosnak
több mint 11 éve
zseniális nap volt, és hol van még a vége, kár, hogy nekem nyolckor kelnem kell 😕

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
@slmandel: No 2, 3, 4 and 6 have all lost. No 5 (Auburn), 8 (UCLA) and 10 (Mich St) still to play.Egy esetleges UCLA bukta még minimum benne van ebben a napban szerintem

---
több mint 11 éve
Hogy NE támadj 51 mp alatt a 30 yardosodról című előadást láthattuk (N) . Még a Hail Mary is ki lett dobva @) .RobillumaGeno új divatot teremtett.
több mint 11 éve
Hogy NE támadj 51 mp alatt a 30 yardosodról című előadást láthattuk (N) . Még a Hail Mary is ki lett dobva @) .

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
down goes oklahoma

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
De szánalmas playcall volt ez eddig a Sooners-től...

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
és máris megyünk 10-zel az egyszerű Tigers ellen.
több mint 11 éve
College football!@MattRHinton: Senquez Golson was the hapless freshman victimized on the crazy Trent Richardson juke in 2011. Three years later he has the winning INT.

---