NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 9
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/91911-2014-NCAA-Football-Week-9-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
Jézusom milyen targeting volt ez??? hagyjuk márnorbisilloJó hát nem kellett nagyon aggódni a Michigan már vissza is adta a lasztit 😀
több mint 10 éve
Jézusom milyen targeting volt ez??? hagyjuk már
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
Az mi TD volt a Kentuckytól.
több mint 10 éve
Hat ez parades volt, wooow
több mint 10 éve
a wvu is eléggé bekezdett, az okie state egyelőre sansztalanjusssipekkaEz 7-0az MSU-nak, de nem látom a potenciált a Wolverinesben sajnos
több mint 10 éve
A North Carolina oldalvonali hangulatfelelőse (külön van erre emberük) ma Jets-es Coples mezben tolja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jusssipekka
593
a wvu is eléggé bekezdett, az okie state egyelőre sansztalan
több mint 10 éve
Ezért imádom a college footballt xD@NWARobbie: Bielema on trick play: "We try to design something that makes as little sense as possible."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hopp, Virginiaban meccs van kerem. Az UNC atvette a vezetest a meccs soran eloszor es sikeres onside kick utan ismet tamad.
több mint 10 éve
28:27-es előnyben kell onside kicket rúgni a negyedik negyed vége előtt négy perccel, ahogy azt a North Carolina most megmutatta xD
---
több mint 10 éve
atyaég kezdődik a shootoutennyit az álomkezdésről 😀 😀
több mint 10 éve
Én végül a michigani állami derbire neveztem be, remélem szoros lesz (bár kicsi az esély a papírforma szerint)
több mint 10 éve
álomkezdés ! 😊 és még egy brutál blokk is kilett osztva
több mint 10 éve
Nahát akkor menjen 😊 Nyilván a brekik az esélyesebbek, de reménykedek egy upsetben
több mint 10 éve
szomorú vagyok
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Érthetetlen, miért ignorálta az utolsó drive-ban Cobbot a Gophers, bőven volt még idejük, és egyúttal le is futtathatták volna az órát.
több mint 10 éve
Köszönöm a válaszokat. A Washingtonnál nyilván tisztában vagyok a székhellyel, de a csapatok abszolút fehérlap kategória, és nem akartam egy nagyon "lehangoló" meccsel kezdeni az NCAA-t.
több mint 10 éve
Hat igen, jo van meg ideje boven jo csapatot csinalni, de jo gyengen indul.Atkapcsoltam az UNC meccsre, ez a Texas botrany gyenge ma (is)Delonso_sajna ezt se teheti ki a kirakatba Charlie
Truck Series babygaben
több mint 10 éve
Na ez egy viszonylag sima Nebraska W, akkor mostantól irány a PO 😀
több mint 10 éve
Majdnem sikerült már az elején elrontani a drive-ot a minnesotai elkapónak...
---
több mint 10 éve
Zsír a Red Raiders meccs előtt még ide értem 😊 És valószínű, a hajnali Vols-Tide meccs is meglesz 😊
több mint 10 éve
hát lett félidei elemzés.el nem tudom képzelni mi történt a remek passz elleni védelemmel múlt hét óta. botrány. hibák hibára halmozása.Venturamajd a félidei elemzés!gaben
két év múlva ugyanitt.
több mint 10 éve
Atkapcsoltam az UNC meccsre, ez a Texas botrany gyenge ma (is)Delonso_sajna ezt se teheti ki a kirakatba Charlie
Truck Series baby
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Minnesota-Illinois pont jó lesz a 21:30-as meccsek kezdetéig. Épp most fordított az Illini egy fumble return TD-vel, Cobb volt a vétkes.