Week 9
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/91911-2014-NCAA-Football-Week-9-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
Oh ez jól hangzik, akkor legnagyobb sajnálatomra tuti nem marad az utolsó évére 😕 😊top10-es pickbaggioAkkor Big 12 meccs lesz ma 😊 Amúgy azt akartam tőled kérdezni, hogy Randy Gregory-nak ha kijön, milyen esélyei lehetnek a drafton?MirrMurrSzerintetek Michigan- Michigan State, West Virginia - Oklahoma State vagy Mississippi State - Kentucky? Annyi a jó meccs, hogy nem tudok dönteni 😀MirrMurrpapírforma alapján a West Virginia @ Oklahoma State lehet nagyon szoros, a másik kettőnél kolosszális meglepetés lenne a Kentucky és a Michigan győzelmebaggio
több mint 10 éve
Abdullah oda is tette azt a TD-t 😊
több mint 10 éve
top10-es pickAkkor Big 12 meccs lesz ma 😊 Amúgy azt akartam tőled kérdezni, hogy Randy Gregory-nak ha kijön, milyen esélyei lehetnek a drafton?MirrMurrSzerintetek Michigan- Michigan State, West Virginia - Oklahoma State vagy Mississippi State - Kentucky? Annyi a jó meccs, hogy nem tudok dönteni 😀MirrMurrpapírforma alapján a West Virginia @ Oklahoma State lehet nagyon szoros, a másik kettőnél kolosszális meglepetés lenne a Kentucky és a Michigan győzelmebaggio
![](https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/5342f393e4b02233d745c04f/1613073976476-WNDMUZ3VSA8U6E4J5JSF/1118full-tokyo-story-screenshot.jpg)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szerintetek Michigan- Michigan State, West Virginia - Oklahoma State vagy Mississippi State - Kentucky? Annyi a jó meccs, hogy nem tudok dönteni 😀MirrMurrRemélem az utolsó mondatot csak iróniának szántad. 😊 Kár, hogy a CBS mellényúlt, és nem az LSU - Ole Misst választották, de talán még az Auburn - South Carolina is jobb lett volna. Az MSU-Kentucky blowout-gyanús, és tartok tőle, hogy a WVU-OSU sem sokáig lesz szoros. Bár tavaly ennél a párosításnál sima Cowboys-győzelemre lehetett számítani, de upset lett a vége. Én a Michigan - Michigan State-tel kezdek, bízva abban, hogy a Wolverines legalább az állami rangadóra összekapja magát valamennyire.
több mint 10 éve
Akkor Big 12 meccs lesz ma 😊 Amúgy azt akartam tőled kérdezni, hogy Randy Gregory-nak ha kijön, milyen esélyei lehetnek a drafton?Szerintetek Michigan- Michigan State, West Virginia - Oklahoma State vagy Mississippi State - Kentucky? Annyi a jó meccs, hogy nem tudok dönteni 😀MirrMurrpapírforma alapján a West Virginia @ Oklahoma State lehet nagyon szoros, a másik kettőnél kolosszális meglepetés lenne a Kentucky és a Michigan győzelmebaggio
több mint 10 éve
Szerintetek Michigan- Michigan State, West Virginia - Oklahoma State vagy Mississippi State - Kentucky? Annyi a jó meccs, hogy nem tudok dönteni 😀MirrMurrpapírforma alapján a West Virginia @ Oklahoma State lehet nagyon szoros, a másik kettőnél kolosszális meglepetés lenne a Kentucky és a Michigan győzelme
![](https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/5342f393e4b02233d745c04f/1613073976476-WNDMUZ3VSA8U6E4J5JSF/1118full-tokyo-story-screenshot.jpg)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szerintetek Michigan- Michigan State, West Virginia - Oklahoma State vagy Mississippi State - Kentucky? Annyi a jó meccs, hogy nem tudok dönteni 😀
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Az Ohio - Western Michigan meccsen milyen egykezes elkapás volt 😀! Szerintem simán belefér majd a heti összefoglalóba 😀!
több mint 10 éve
a Seahawks topicba meg linkeltem is anno a Huskies főedző irodájáról a képet
---
több mint 10 éve
Ezután pedig csapatok egy Marshall meccset 😀 remélem nem fog nagyon fájni 😊
több mint 10 éve
és meg is van a TD, már 24:21 ide
több mint 10 éve
ajh Cobb majdnem beért, de így is 68 yardos futást hozott össze
több mint 10 éve
Hello!Javaslat: Nézd az Arizona State v Washington-t, mert az is Seattle-ben van.
Melyiket ajánlanátok? Nem igen nézek NCAA-t.
Southern California vs Utah vagy Arizona State vs Washington?undisputedly
több mint 10 éve
Hello!Utóbbi. Seahawks fannak pláne.
több mint 10 éve
Hello!Hazabeszélek, de Rutgers vs Nebraska most, később pedig szerintem USC-Utah 😀
több mint 10 éve
Hát a Rutgers sec most nem volt a helyzet magaslatán... Westerkamp olyan üresen volt, hogy ezt még lehet, hogy én is odapasszolom neki (amúgy nem)
több mint 10 éve
Hello!Melyiket ajánlanátok? Nem igen nézek NCAA-t.
Southern California vs Utah vagy Arizona State vs Washington?
több mint 10 éve
eléggé nyögvenyelős ez a mai Gophers, bár most zárkózunk egy TD-vel.
több mint 10 éve
Atkapcsoltam az UNC meccsre, ez a Texas botrany gyenge ma (is)
több mint 10 éve
Pedig milyen közel volt a kr TD 😕 nem baj így is szép volt 😊
több mint 10 éve
Na meg is érkeztem nagy nehezen 😀 Go Huskers! 😊
több mint 10 éve
el nem tudom képzelni mi történt a remek passz elleni védelemmel múlt hét óta. botrány. hibák hibára halmozása.Venturamajd a félidei elemzés!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
hasonlót akartam írni én is, de jó hogy megvártam Bielema félidei nyilatkozatát xDFélidei recruiting 😊. Rettegj, Bama 😀.
"Coming to Arkansas, if you're an o-lineman, we'll make you famous."baggio
![](http://kepfeltoltes.hu/140711/Sig_2014_season_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Nova lesérült, térdkalácsára esett teljes súlyával + a hátán egy Collins-szal. Ezt a Maliek Collins nevezetű sophomore DT-t érdemes radarra helyezni, mert már nem az első meccse, ahol megszállja a backfieldet. Jó kis izomagyú szörny.Gregory sem rossz eddig. Nekem kis csalódás eddig az idei szezonja, de szép lassan javul.
![](http://kepfeltoltes.hu/140711/Sig_2014_season_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
hasonlót akartam írni én is, de jó hogy megvártam Bielema félidei nyilatkozatát xD"Coming to Arkansas, if you're an o-lineman, we'll make you famous."
---