NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
NFL scout: "Ryan Mallett thinks he is Eminem." 😂gsnperfect comparision.
Von Miller pro day: 4.49/40
több mint 13 éve
És mi a helyzet McCoy-al? Mindenki szerint legitim Top 3 pick volt draft előtt. Akkor ő is pocsék? (Igen tudom, hogy -asszem- a 13. héten lesérült).Attól, hogy Alualunál nem volt jobb rookie DT, csak Suh, attól még szar volt a draft.szabaJax lesz idén is 😀StezAha szóval az hogy Alualu mindenhol bekerült az All-rookie csapatba GM Gene hülyeségét bizonyítja... Vannak fenttartásaim a tavalyi drafttal, nem is kicsik, de már írtam már párszor, 1 draftból ne induljunk ki. Vagy ha igen, akkor kontrázok a '09-es Jags drafttal, ami a szakértők a csapat történetének egyik legjobbjaként tartanak számon. És azt is GM Gene hozta össze...iktriad
több mint 13 éve
szaba
10 546
Attól, hogy Alualunál nem volt jobb rookie DT, csak Suh, attól még szar volt a draft.Jax lesz idén is 😀StezAha szóval az hogy Alualu mindenhol bekerült az All-rookie csapatba GM Gene hülyeségét bizonyítja... Vannak fenttartásaim a tavalyi drafttal, nem is kicsik, de már írtam már párszor, 1 draftból ne induljunk ki. Vagy ha igen, akkor kontrázok a '09-es Jags drafttal, ami a szakértőlk a csapat történetének egyik legjobbjaként tartanak számon. És azt is GM Gene hozta össze...iktriad
több mint 13 éve
Jax lesz idén is 😀StezAha szóval az hogy Alualu mindenhol bekerült az All-rookie csapatba GM Gene hülyeségét bizonyítja... Vannak fenttartásaim a tavalyi drafttal, nem is kicsik, de már írtam már párszor, 1 draftból ne induljunk ki. Vagy ha igen, akkor kontrázok a '09-es Jags drafttal, ami a szakértők a csapat történetének egyik legjobbjaként tartanak számon. És azt is GM Gene hozta össze...
több mint 13 éve
Ja csak van 1 pár csapat mint tavaly a Buffalo amikor kimondták C.J Spiller nevét dobtam 1 hátast mert szerintem nagy pazarlás volt őt elvinni, de lehet, hogy tévedek...Idén melyik csapat lehet a draft hülyegyereke? vagy az minden évben változik?ThundersNFLVáltozó. Mindenkinek megvan a saját draft boardja, amit másik 31 csapat képes felborítani.empty taxi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Idén melyik csapat lehet a draft hülyegyereke? vagy az minden évben változik?ThundersNFLVáltozó. Mindenkinek megvan a saját draft boardja, amit másik 31 csapat képes felborítani.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Idén melyik csapat lehet a draft hülyegyereke? vagy az minden évben változik?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Hát elég négeresen beszél, az biztos 😀
több mint 13 éve
gsn
3 548
NFL scout: "Ryan Mallett thinks he is Eminem." 😂
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
És senki sem arra épít, h top3-ban draftol jövőre.Szerintetek van olyan qb needes csapat, amelyik csak azért nem draftol idén irányítót, mert Luckra várnak, hátha elcsípik őt jövőre?aztecIlyen konkrétan szerintem nincs. Honnan tudod, mi lesz Luckal addigra? És ha elüti egy tehervonat? (banális példa, de akkor is)szaba
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
szaba
10 546
Szerintetek van olyan qb needes csapat, amelyik csak azért nem draftol idén irányítót, mert Luckra várnak, hátha elcsípik őt jövőre?aztecIlyen konkrétan szerintem nincs. Honnan tudod, mi lesz Luckal addigra? És ha elüti egy tehervonat? (banális példa, de akkor is)
több mint 13 éve
Szerintetek van olyan qb needes csapat, amelyik csak azért nem draftol idén irányítót, mert Luckra várnak, hátha elcsípik őt jövőre?aztecHát ööö... Ezt honnan kéne tudnunk?
több mint 13 éve
aztec
1 360
Szerintetek van olyan qb needes csapat, amelyik csak azért nem draftol idén irányítót, mert Luckra várnak, hátha elcsípik őt jövőre?
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Newton 50/60-as workoutja az összes passzal:http://www.youtube.com/watch?v=mNelLuejhw0
Alig dobattak vele mély passzokat, rengeteg a checkdown. Köze nincs pl Bradford tavalyi pro day-éhez, ahol sokkal több mély passz volt az oldalvonal mellé.
Azért az durva, h tegnap volt egy Sooners pro day is és szinte sehol sem említik. Az nfl.com pro day blogoldalán sincs róla semmi.
És volt még egy Alabama A&M pro day is, ahol - főleg a DL Frank Kearse miatt - ott volt az Atlanta Falcons, Green Bay Packers, Houston Texans, Indianapolis Colts, Kansas City Chiefs, New England Patriots, New Orleans Saints, New York Giants, Pittsburgh Steelers, St. Louis Rams, Tampa Bay Buccaneers és a Tennessee Titans megfigyelője is.
http://www.al.com/sports/index.ssf/2011/03/kearse_woes_nfl_scouts.html
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
értem én a humort, csak nem szeretem.Sohasem lehet elég QB-d. 😀készülnek a leendő ellenfélből, tudják, hogy Bengál leszHöri
Browns contingent watching Newton workout: Tom Heckert, Jon Sandusky, John Spytek, Pat Shurmur, Gil Haskell, Mark Whipplegsn
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ezek szerint nem tűnik fel nekik. Fitzi korrektül hozta magát idén, amikor kellett. De nem ő a fő probléma. Nekem nem kéne Newton, amikor ilyen a védelem...Buddy Nix együtt ebédel Newtonnal és ügynökével. Csóró Bills. HöriNix-éknek nem tűnik fel hogy nem Fitzpatrick a fő probléma? Sőt talán még azt is ki merem jelenteni ő azon kevesek közé tartozik aki még egész jól teljesít....iktriad
több mint 13 éve
Buddy Nix együtt ebédel Newtonnal és ügynökével. Csóró Bills. HöriNix-éknek nem tűnik fel hogy nem Fitzpatrick a fő probléma? Sőt talán még azt is ki merem jelenteni ő azon kevesek közé tartozik aki még egész jól teljesít....
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Buddy Nix együtt ebédel Newtonnal és ügynökével. Csóró Bills.afc eastben sosem lehet elég bust de/olb
A Pats pedig privát edzést kötött le Allen Bailey-vel.Höri
több mint 13 éve
Buddy Nix együtt ebédel Newtonnal és ügynökével. Csóró Bills.A Pats pedig privát edzést kötött le Allen Bailey-vel.
több mint 13 éve
Sohasem lehet elég QB-d. 😀készülnek a leendő ellenfélből, tudják, hogy Bengál lesz
Browns contingent watching Newton workout: Tom Heckert, Jon Sandusky, John Spytek, Pat Shurmur, Gil Haskell, Mark Whipplegsn
több mint 13 éve
gsn
3 548
Sohasem lehet elég QB-d. 😀Browns contingent watching Newton workout: Tom Heckert, Jon Sandusky, John Spytek, Pat Shurmur, Gil Haskell, Mark Whipple
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valószínű volt hogy Fairleyt megnézzük. Még interjúzott is.Denver's John Fox and John Elway among those who've also shown up here for Pro Day. Newton and Fairley will do position drills here shortly 😉gsnMa van az Auburn és az Arkansas Pro Daye is, jól összehozták.A végén nem lesz túl hosszú, mert fairley csak azt nézi, hogy QB és nincs sípszó és eltöri Newton térdétharomt
Rivera megy megnézni személyesen az ikont és unnecessary roughnesst.gsn