NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
és mint Raiders fan, még soha nem láttál érdekes húzást a drafton 😛Ijalana előtt Moffitt sztem igencsak érdekes húzás lenne...RolniItt az első kör, itt pedig a folytatása:végre valaki olvassa a Rams topikot és OG-t vár a 2. körben 😉
47. St. Louis: Benjamin Ijalana, G, Villanova
Pofás kis fal kezd kialakulni itt Bradford előtt, viszont egy RGre nagy szükség lenne.
tenorx
viszont az eddigi infok alapján, ha már OG, akkor inkább Moffit várható
viszont az 1. körös wr-pick továbbra is kérdőjeles számomra, én FA-ról látom a megoldást a #1 wr pozícióraDiamondsHead44
a kinti cikkek alapján írtam, amit írtam, kéretik nem fejezni
ui.: Mayock Ijalana-t az OT-k közé sorolja, Moffitt szerinte a 4. legjobb a centerek és a guardok között.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Ijalanáról még mindig azt gondolom, hogy megérhet egy komolyabb próbát OT-ben is, és csak ha ott mégsem válik be léphet életbe b tervként, hogy guard legyen. Danny Watkins is odaférhet guardként a második körben a kora ellenére.Ijalana előtt Moffitt sztem igencsak érdekes húzás lenne...RolniItt az első kör, itt pedig a folytatása:végre valaki olvassa a Rams topikot és OG-t vár a 2. körben 😉
Pofás kis fal kezd kialakulni itt Bradford előtt, viszont egy RGre nagy szükség lenne.
tenorx
viszont az 1. körös wr-pick továbbra is kérdőjeles számomra, én FA-ról látom a megoldást a #1 wr pozícióraDiamondsHead44
több mint 13 éve
Ijalana előtt Moffitt sztem igencsak érdekes húzás lenne...Itt az első kör, itt pedig a folytatása:végre valaki olvassa a Rams topikot és OG-t vár a 2. körben 😉
tenorx
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem lesz free agency 😛Itt az első kör, itt pedig a folytatása:végre valaki olvassa a Rams topikot és OG-t vár a 2. körben 😉
tenorx
több mint 13 éve
Itt az első kör, itt pedig a folytatása:végre valaki olvassa a Rams topikot és OG-t vár a 2. körben 😉
tenorx
viszont az 1. körös wr-pick továbbra is kérdőjeles számomra, én FA-ról látom a megoldást a #1 wr pozícióra
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
4 körös cucc http://nflscout.blogter.hu/458021/2011_mock_draft_20Szép munka,Höri.
a Colts király lett, mások baja nem érdekel 😀Höri
Ravens szempontból,nem hiszem,hogy 1.körben OL-be húzunk,hacsak nem RT-t,és a 2 CB-ben sem hiszek.
A Suggs másik oldalára egy lecsusszanó,villámléptű DE/OLB-t el tudok képzelni.Ha Kindle felépül,ha nem.
Egy CB reálisabb.
És egy ILB,pl.Casey Matthews.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
a tavalyi pedig nem kis f*szság volt,az ideit nem nagyon nézegettemabszolút nem. ők legalább folyamatosan frissítik. Ellentétben mondjuk a wrighttal. Nem is beszélve az NFL.com-os Mallett for Saints mockdraftokról.Enderlét itt 7-FA-nek írtad, a mockban pedig hozzánk írtad a 4. körben. Szerinted ekkorát fog reachelni BB érte, vagy ez a 7-fa még nem atombiztos?F.SchleckEnnek ellenére a honlapjukon kiadott névsor alapján kiemelek néhány nevet, akire érdemes figyelni és, hogy a bevezetőben szóbajövő CBS sportrészlege hanyadik körbe várja őket.Höri a cikkbena cbs-es rangsor nagy százaléka óriási blődségNewman
a CBS talán a legjobb prospect rangsor. Persze abban is vannak hülyeséget de egy ilyen dologban, ami szubjektív, mindig lesznek.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a mockok nem érdekelnek. csak a rangsorok.cbs mock: http://www.cbssports.com/nfl/draft/mocka cbs-es rangsor nagy százaléka óriási blődségNewmanabszolút nem. ők legalább folyamatosan frissítik. Ellentétben mondjuk a wrighttal. Nem is beszélve az NFL.com-os Mallett for Saints mockdraftokról.
a CBS talán a legjobb prospect rangsor. Persze abban is vannak hülyeséget de egy ilyen dologban, ami szubjektív, mindig lesznek.haromt
locker- pats. 1.körbenbraxa88
több mint 13 éve
tavaly Rang volt az, aki talán a legjobban szorgalmazta a Tebow -> Pats draftotcbs mock: http://www.cbssports.com/nfl/draft/mocka cbs-es rangsor nagy százaléka óriási blődségNewmanabszolút nem. ők legalább folyamatosan frissítik. Ellentétben mondjuk a wrighttal. Nem is beszélve az NFL.com-os Mallett for Saints mockdraftokról.
locker- pats. 1.körbenbraxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Egyre biztosabb vagyok benne,hogyha benn lesz Julio 1/13nál akkor behúzzuk.Annyira tutira veszi mindenki az Ayers/Von Miller/Harris hármast (közülük egyet természetesen),hogy tuti nem az lesz.
Schwartz playmakereket akar és BPA alapján húz úgyis.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
cbs mock: http://www.cbssports.com/nfl/draft/mockabszolút nem. ők legalább folyamatosan frissítik. Ellentétben mondjuk a wrighttal. Nem is beszélve az NFL.com-os Mallett for Saints mockdraftokról.Enderlét itt 7-FA-nek írtad, a mockban pedig hozzánk írtad a 4. körben. Szerinted ekkorát fog reachelni BB érte, vagy ez a 7-fa még nem atombiztos?F.SchleckEnnek ellenére a honlapjukon kiadott névsor alapján kiemelek néhány nevet, akire érdemes figyelni és, hogy a bevezetőben szóbajövő CBS sportrészlege hanyadik körbe várja őket.Höri a cikkbena cbs-es rangsor nagy százaléka óriási blődségNewman
locker- pats. 1.körben
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
abszolút nem. ők legalább folyamatosan frissítik. Ellentétben mondjuk a wrighttal. Nem is beszélve az NFL.com-os Mallett for Saints mockdraftokról.az NFLPA Game elé http://nflscout.blogter.hu/458110/nflpa_gameHöriEnderlét itt 7-FA-nek írtad, a mockban pedig hozzánk írtad a 4. körben. Szerinted ekkorát fog reachelni BB érte, vagy ez a 7-fa még nem atombiztos?F.SchleckEnnek ellenére a honlapjukon kiadott névsor alapján kiemelek néhány nevet, akire érdemes figyelni és, hogy a bevezetőben szóbajövő CBS sportrészlege hanyadik körbe várja őket.Höri a cikkbena cbs-es rangsor nagy százaléka óriási blődségNewman
a CBS talán a legjobb prospect rangsor. Persze abban is vannak hülyeséget de egy ilyen dologban, ami szubjektív, mindig lesznek.
több mint 13 éve
Tényleg, akkor elnézést. Csak első ránézésre csak a játékos listát futottam át.az NFLPA Game elé http://nflscout.blogter.hu/458110/nflpa_gameHöriEnderlét itt 7-FA-nek írtad, a mockban pedig hozzánk írtad a 4. körben. Szerinted ekkorát fog reachelni BB érte, vagy ez a 7-fa még nem atombiztos?F.SchleckEnnek ellenére a honlapjukon kiadott névsor alapján kiemelek néhány nevet, akire érdemes figyelni és, hogy a bevezetőben szóbajövő CBS sportrészlege hanyadik körbe várja őket.Höri a cikkbena cbs-es rangsor nagy százaléka óriási blődségNewman
több mint 13 éve
az NFLPA Game elé http://nflscout.blogter.hu/458110/nflpa_gameHöriEnderlét itt 7-FA-nek írtad, a mockban pedig hozzánk írtad a 4. körben. Szerinted ekkorát fog reachelni BB érte, vagy ez a 7-fa még nem atombiztos?F.Schleck
Ennek ellenére a honlapjukon kiadott névsor alapján kiemelek néhány nevet, akire érdemes figyelni és, hogy a bevezetőben szóbajövő CBS sportrészlege hanyadik körbe várja őket.Höri a cikkbena cbs-es rangsor nagy százaléka óriási blődség
több mint 13 éve
az NFLPA Game elé http://nflscout.blogter.hu/458110/nflpa_gameHöriEnderlét itt 7-FA-nek írtad, a mockban pedig hozzánk írtad a 4. körben. Szerinted ekkorát fog reachelni BB érte, vagy ez a 7-fa még nem atombiztos?
több mint 13 éve
Én is benne lennék idén isÉn is szeretnék idén isempty taxién is jönnék idén is 😊kristofszintén,tartanom kell a legalább 2.helyet 😛Newman
több mint 13 éve
nem kell "ncaa gurunak" lenni, mockot bárki írhatBár nem vagyok valami nagy ncaa guru meg hasonlók de bepróbálnék én is 1et 😛Hall Of Greenszintén,tartanom kell a legalább 2.helyet 😛NewmanÉn is szeretnék idén isempty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bár nem vagyok valami nagy ncaa guru meg hasonlók de bepróbálnék én is 1et 😛Én is szeretnék idén isempty taxién is jönnék idén is 😊kristofszintén,tartanom kell a legalább 2.helyet 😛Newman
több mint 13 éve
Én is szeretnék idén isszintén,tartanom kell a legalább 2.helyet 😛NewmanEgyébként lesz idén is mock draft játék?én is jönnék idén is 😊kristof
Megvédeném a címemet 😀tenorx
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
nagy igazság,de legalább lehet vele rajolni 😂Lehetni lehet, de szerintem hülyeség. 😀 Amint bejön az első trade, onnantól gyakorlatilag értelmetlenné válik a dolog. Nem arra tippelsz, hogy melyik csapat melyik pickje mi lesz, hanem gyakorlatilag arra, hogy melyik sorszámmal melyik játékos kel el.gsnén is jönnék idén is 😊kristofszintén,tartanom kell a legalább 2.helyet 😛Newman
több mint 13 éve
Quinn nem volt sérült, de voltak gondjai a HS-ban: http://www.youtube.com/watch?v=qmOnF1WmVgIDe edzeni lejárt 😊Tenor látom nem vagy Robert Quinn fan. Bár nem oszt nem szoroz, nekem nagyon tetszene a Pats rész, kivéve azt az értelmetlen WR picket...BostonHát bevallom, őt csak sikerült simán kihagyni. De egyébként se tudom most hol lenne a helye, kíváncsi leszek rá a combineon, elvégre egy évet kihagyott.tenorx
Dez Bryantet se zavarta meg a pihenő, bár azt aláírom, hogy DL-ben nem lesz olyan domináns így, de a drafthelyét nem befolyásolja döntően.
Elvégre Dumervil se játszott tavaly, mint ex év védője, így akkor ő bénább? Szerintem nem. És Quinn ugyebár nem sérült meg sohaHöri
Durva.
Amúgy is nagyon bírom a játékát, de külön szurkolok neki a betegség és a nevetséges eltiltás miatt is.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó egy T lemaradt 😛öf http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2042 az uccsóHöriMent a lájk, mint mindegyikre.
Invincible-ből bármit kinézek, de ezt mégis hogy? "McElroy például már a LOS mögött elkapta egy redzone gyakorlatnál." 😊F.Schleck
több mint 13 éve
öf http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2042 az uccsóHöriMent a lájk, mint mindegyikre.
Invincible-ből bármit kinézek, de ezt mégis hogy? "McElroy például már a LOS mögött elkapta egy redzone gyakorlatnál." 😊