NFL csevegő
Most már azt is megtudhattuk hogy az nfl "2-0"-ja a 3-16-os állás 🤣A miènk is hasonló volt a Colts ellen ,🤪 jó ott asszem 13-3 utan lett 13-10 ès úgy fordítottunk.
2 meccsen egymás után nagyjából ugyanolyan forgatókönyvvel ugyanaz az eredmény született, ez se semmi...
davemayer
Szerkesztette: dande2
2 meccsen egymás után nagyjából ugyanolyan forgatókönyvvel ugyanaz az eredmény született, ez se semmi...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Én Les Milest és Dana Holgorsent szeretném, a sajttájok nagyon viccesek lennének. 🤭Remelem jövőre Brady és Gizike lesz a két HC.
🤘gaben🤘
somoskovig
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
"Dallas has more points this quarter than Denver has all season."@Derek_Wolfe95
r.baggio
Tom Brady threw 2 TD’s in 3 minutes. The Broncos haven’t scored a TD in 120minutes.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Dolphins vs Chargers SNF (8:20pm ET)
Chiefs vs Broncos 4:05pm ET
Na majd vasárnap megláttylyuk! 🤣Vadkelet 😛Kár hogy a nyomi Giants lehúzza 😀
Point differentials by division:
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) November 28, 2022
AFC East: +207
NFC East: +169
AFC North: +5
AFC West: +5
NFC West: -46
NFC South: -91
AFC South: -117
NFC North: -132
dande2
warr_b
nagir
Na majd vasárnap megláttylyuk! 🤣Vadkelet 😛Kár hogy a nyomi Giants lehúzza 😀
dande2
warr_b
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Since I'm on a Peyton kick
— Dave Rappoccio (@DrawPlayDave) November 29, 2022
here's Peyton Manning as a Pokemon pic.twitter.com/3SgXRdvx5A
Vadkelet 😛Kár hogy a nyomi Giants lehúzza 😀
dande2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
A hét képe?Én már a Choose Love feliratú sisakoknál is éreztem, hogy ezzel igazából a Packersnek akarnak üzenni.
iktriad
Ja és a miheztartás végett meg az arányok kedvéért, elég jó három napja volt a FOX-nak nézettségügyileg:BMW-ből is több van mint Jaguar-ból
Cowboys vs Giants - 42 millió néző
USA vs Anglia - 15 millió
Ohio State vs Michigan - 17 millió
Az NBA Finals és az MLB World Series meccseit átlagosan kb. 12 millióan nézték kint az Államokban, a Stanley Cup az 5 milliót se érte el.
r.baggio
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Cowboys vs Giants - 42 millió néző
USA vs Anglia - 15 millió
Ohio State vs Michigan - 17 millió
Az NBA Finals és az MLB World Series meccseit átlagosan kb. 12 millióan nézték kint az Államokban, a Stanley Cup az 5 milliót se érte el.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Alig pár hete halt meg a Nazareth énekese
youtu.be/soDZBW-1P04
---
Nyilván te jobban ismered őket, de nekem Shaw azért ilyen kiemelkedő, mert abszolút a HC matériát látom rajta motivation/culture szinten, aztán lehet kell már mellé egy OC.Hány NFL edzőt rúgnátok ki azonnal David Shawért?2+1 (Hackett, Mcdaniels és Saturday)
tenorx
De Shaw mellett, Pat Fitzgeraldhoz hasonlóan, eléggé elment a játék
r.baggio
a sok faszság mellélövés mellett úgy tűnik néha igazam is van 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
agyi gondjai eddig is voltakCsak simán leszállították mert azt hittek egészségügyi problémája van és nem bírja ki a repülést. Nincs semmilyen ügy kb.Na eddig tartott az OBJ tour?Remélem
From Miami-Dade Police on Odell Beckham Jr. being removed from a flight this morning: pic.twitter.com/ieD40w4wkv
— Tom Pelissero (@TomPelissero) November 27, 2022
dande2
🤘gaben🤘
Wester
Ok én nem értettem pontosan, csak azt "érzékeltem", hogy valami gubanc lehetett. mondjuk ha fizikailag nincs rendben az sem túl jó.Csak simán leszállították mert azt hittek egészségügyi problémája van és nem bírja ki a repülést. Nincs semmilyen ügy kb.Na eddig tartott az OBJ tour?Remélem
From Miami-Dade Police on Odell Beckham Jr. being removed from a flight this morning: pic.twitter.com/ieD40w4wkv
dande2
🤘gaben🤘
Wester
Szerkesztette: dande2
Csak simán leszállították mert azt hittek egészségügyi problémája van és nem bírja ki a repülést. Nincs semmilyen ügy kb.Na eddig tartott az OBJ tour?Remélem
dande2
🤘gaben🤘
Lesz ez még így se!
Na eddig tartott az OBJ tour?Remélem
dande2