NFL csevegő
Nem igazan tudom, hol kerdezzem meg, igy ide kerul: mi lesz a sorsa a QB-k altal futott TDk-nek? Szamoljak valahova? Ugye a TD az a passzolt TD az NFL szerint. A futott az csak pluszban van ugy mellesleg megemlitve, mint pl. XY QB 2022-ben Z TD + futott melle meg akarmennyi TD-t. Ertekelik azt valahol, valahogy?lehet csak nekem van nagyon karácsony, de nem igazán értem a kérdést. 😊
ligur
a legfontosabb, hogy meccsen ugyanúgy 6 pontot ér a futott és a passzolt TD is, ez egy csapatsport, az irányítókat sem érdekli, hogy miként szereznek TD-t, amíg a csapat jól jár.
az egyéni statisztikákban szintén megjelenik (pl. PFF értékelésekben, statisztikai lapon), amit szintén minden esetben figyelembe vesznek, így ha van egy földön is veszélyes játékos, arra kitérnek pl. cikkekben, közvetítésekben is megemlítik, Pro Bowl, All-Pro szavazásoknál is számít, szóval "nem tűnik el" a rendszerben. Lamar Jackson sem csak a passzjátéka miatt lett MVP 2019-ben, kellett hozzá 1200 futott yard és 7 futott TD is.
I'm not sure which Wilson is worse, Russell or Zach.
— Michael David Smith (@MichaelDavSmith) December 25, 2022
CIN 22 - 18 NE
— Scorigami (@NFL_Scorigami) December 24, 2022
Final
That's Scorigami!! It's the 1075th unique final score in NFL history.
Carolina — which fired HC Matt Rhule earlier in the season — will win the NFC South if it wins at Tampa and at New Orleans in the regular season’s final two weeks. Interim HC Steve Wilks leading the charge.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 24, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
NFL instant replay in one gif pic.twitter.com/StS5jvIJhp
— Jeff Schultz (@JeffSchultzATL) December 24, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
nmagra is felszoktak kerülnitudok egy honlapot ahol fent vannak pár órával később általában a meccsek, legkésőbb másnap, elküldöm privátbanIdőközben igen már be is fizettem, pont facebookon előugrott egy hirdetés.Mai Bears meccset nem látom élőben jó eséllyel.Ha nem lesz semmi, akkor végszükségből egy dollár a gp erre a hétre.
Lehetséges hogy valami videómegosztón fenn lesz mondjuk este 11 körül? Ami nem gamepass.
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek.
tüsi91
NB2
Mindenesetre köszi a válaszod 😊.
tüsi91
Fontos_Vidra
tudok egy honlapot ahol fent vannak pár órával később általában a meccsek, legkésőbb másnap, elküldöm privátbanIdőközben igen már be is fizettem, pont facebookon előugrott egy hirdetés.Mai Bears meccset nem látom élőben jó eséllyel.Ha nem lesz semmi, akkor végszükségből egy dollár a gp erre a hétre.
Lehetséges hogy valami videómegosztón fenn lesz mondjuk este 11 körül? Ami nem gamepass.
tüsi91
NB2
tüsi91
Időközben igen már be is fizettem, pont facebookon előugrott egy hirdetés.Mai Bears meccset nem látom élőben jó eséllyel.Ha nem lesz semmi, akkor végszükségből egy dollár a gp erre a hétre.
tüsi91
NB2
Mai Bears meccset nem látom élőben jó eséllyel.Ha nem lesz semmi, akkor végszükségből egy dollár a gp erre a hétre.
tüsi91
Ejjha, nem gondoltam, hogy egyszer sem választották be2007-ben egy komplett divízióból nem volt pro bowler (NFC South).Colston karrierje legjobb idénye volt, rohadtul megérdemelte volna hogy legalább egyszer ott legyen.
Legalábbis a kezdeti kerethirdetésnél egyáltalán nem.
Abban az évben a még Gruden-féle Bucs nyerte a csoportot egy jó kis erős közepes 9-7-tel. Aztán az első meccsen ki is estek.
Kampman
atapapa
2007-ben egy komplett divízióból nem volt pro bowler (NFC South).Colston karrierje legjobb idénye volt, rohadtul megérdemelte volna hogy legalább egyszer ott legyen.
Abban az évben a még Gruden-féle Bucs nyerte a csoportot egy jó kis erős közepes 9-7-tel. Aztán az első meccsen ki is estek.
Kampman
Itt a teljes listaTeams without a Pro Bowler:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) December 22, 2022
- Chicago Bears
- Jacksonville Jaguars
Teams with the most Pro Bowlers
- Philadelphia Eagles (8)
- Dallas Cowboys (7)
- Kansas City Chiefs (7)
iktriad
Teams without a Pro Bowler:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) December 22, 2022
- Chicago Bears
- Jacksonville Jaguars
Teams with the most Pro Bowlers
- Philadelphia Eagles (8)
- Dallas Cowboys (7)
- Kansas City Chiefs (7)
Kyler - non-contact injury
— Shane Haff (@HAFFnHAFF_TPL) December 20, 2022
Lamar - injured in the pocket
Non-mobile QBs injured this year:
Tua
Jimmy G
Stafford
Tannehill
Wentz
Prescott
Jameis Winston
Bridgewater
Idk, it’s almost like football is just a violent game and people get hurt https://t.co/eYQklRz8jU
Ami szerintem teljesen értelmetlen, mert aki játszik bármikor bárhogyan megsérülhet és ebben nincs biztos százalékos megoszlás. 😛
mi a tököm ez a sok OT?így lehet eladni, hogy bármelyik meccsen bármi megtörténhet, muszáj nézni, mert minden héten epikus csatákat láthatsz!!
Negritis, a vajda
mi a tököm ez a sok OT?nincs regisztrációs és teljesítmény adó. kedvezményes kötelező biztosítás, 5 éves műszaki
Negritis, a vajda
az árak pedig felfelé mennek, sokszor még a kommersz típusoknál is
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Jags és Lions a középmezőnyben??? 🥸🤩🥳🤘gaben🤘Lehet még ezt fokozni:
iktriadThe 10-3 Vikings have a worse point differential than the Lions & Jags pic.twitter.com/VlpLr4cuyf
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) December 12, 2022
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Lehet még ezt fokozni:
🤘gaben🤘
The 10-3 Vikings have a worse point differential than the Lions & Jags pic.twitter.com/VlpLr4cuyf
— Computer Cowboy (@benbbaldwin) December 12, 2022