NFL csevegő
egyébként érdekes ez főleg ha hozzátesszük mi volt az EB-nAz EB-n ott akkor már nagyjából tudták, hogy "rendbe lehetett hozni" , felépül, ha jól emlékszem, stabilizálták. Itt egyelőre erről még messze nincs szó. Másrészt meg ez egy egész más sportág, más körülmények még ha szitu hasonló is. Ütközés következtében történt. Amire pár percen belül megint szükség lehet ha komolyan tovább játszanak...kell idő míg ezt feldolgozzák. Helyesen döntöttek.
Negritis, a vajda
Szerkesztette: dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Valahogy muszáj lesz lejátszani...
Nem fog tetszeni sokaknak tudom, de show must go on. A 3. héten elhalasztják, de ez a meccs ma le fog menni.vagy cinci win buffalo forfeit
NB2
Aham:pontosan tudtade valljuk is be mivel amatorok igy iszinyat sok a hiba usYoungZeeZeeszámomra ez a legfurcsább érv, oké, hogy az NFL-ben papíron mindenki profi, de azért hétről-hétre előjönnek hajmeresztő dolgok, mind a pályán, mind azon kívül:
Ron Rivera didn’t know the Commanders could be eliminated from playoff contention today 😳
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 1, 2023
(via @Commanders) pic.twitter.com/XXU1ow84SN
kristof
🤘gaben🤘
"I know I made a little bit of a gaffe yesterday, not realizing that we could get knocked out of the playoffs, but to be honest with you, I never thought we would lose. I was anticipating winning, I was anticipating getting our game flexed to Sunday at 8:30 ..."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A kettő nem zárja ki egymást 😉Én a Chiefs és az Eagles mecsekkel lefutattam volna szombaton a #1 seedeket (ha ott nem dől el, a többi azonos idősávban), és az AFC South döntő zárta volna a regulart, mint egy bármi lesz is 0. PO meccs,Csak nálam kezdődik el viszonylag korán az időskori demencia, vagy pedig ez valóban úttörőnek számít a schedulingnál?
zacknorb
Hungarian Bill
Én a Chiefs és az Eagles mecsekkel lefutattam volna szombaton a #1 seedeket (ha ott nem dől el, a többi azonos idősávban), és az AFC South döntő zárta volna a regulart, mint egy bármi lesz is 0. PO meccs,A józan ész és a sportszakmai indokok valóban ezt diktálták volna, viszont az AFC South derbinek nem lett volna akkora nézettsége, még főműsoridőben sem, lévén sem Jacksonville, sem Nashville nem tartozik a legnagyobb piacok közé NFL-szinten.
zacknorb
Engem ez a Ravens - Bengals vagy-vagy időpont lep meg eléggé. Régóta követem az NFL-t, de nem emlékszem arra, hogy az alapszakasz zárófordulójában egy meccs kezdési időpontját így határozták volna meg. Csak nálam kezdődik el viszonylag korán az időskori demencia, vagy pedig ez valóban úttörőnek számít a schedulingnál?
Én a Chiefs és az Eagles mecsekkel lefutattam volna szombaton a #1 seedeket (ha ott nem dől el, a többi azonos idősávban), és az AFC South döntő zárta volna a regulart, mint egy bármi lesz is 0. PO meccs,
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
The full Week 18 schedule. #Lions-#Packers on SNF pic.twitter.com/JYTxvilyEW
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) January 2, 2023
jah anélkül a jags már bent lenne 😊mennyit tesz a plusz egy alapszakasz meccs'Wow' stat of the day:
— Ben Volin (@BenVolin) January 2, 2023
Between 1970-2021, just 2 out of 179 teams (1.1 percent) that started 2-6 made the playoffs.
In 2022, 3 out of 5 teams that started 2-6 could make the playoffs:
8-8 Jaguars
8-8 Steelers
8-8 Lions
iktriad
dancogo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
mennyit tesz a plusz egy alapszakasz meccs'Wow' stat of the day:
Between 1970-2021, just 2 out of 179 teams (1.1 percent) that started 2-6 made the playoffs.
8-8 Jaguars
8-8 Steelers
8-8 Lions
iktriad
pontosan tudtade valljuk is be mivel amatorok igy iszinyat sok a hiba usYoungZeeZeeszámomra ez a legfurcsább érv, oké, hogy az NFL-ben papíron mindenki profi, de azért hétről-hétre előjönnek hajmeresztő dolgok, mind a pályán, mind azon kívül:
Ron Rivera didn’t know the Commanders could be eliminated from playoff contention today 😳
(via @Commanderspic.twitter.com/XXU1ow84SN
kristof
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
'Wow' stat of the day:
8-8 Jaguars
8-8 Steelers
8-8 Lions
Volt még ugye az a klasszikus, amikor McNabb meglepődött rajta, hogy a hosszabbítás végén döntetlen van.de valljuk is be mivel amatorok igy iszinyat sok a hiba usYoungZeeZeeszámomra ez a legfurcsább érv, oké, hogy az NFL-ben papíron mindenki profi, de azért hétről-hétre előjönnek hajmeresztő dolgok, mind a pályán, mind azon kívül:
kristof
Es minden fika nelkul a szilveszteri elso meccs kozvetitese nem jott be. Baggio nekem meg mindig olyan mintha izgulna es remelem idovel ez valtozik.shawnka meg lehet erezni h nincs benne rutin meg mint pl makanal megvan es a hangjat is "fel tudja epiteni a meccsre"Ha már kritika, én inkább azt fogalmaznám meg, hogy nagyon zavaró volt a rendszeres egymás mondatába belevágás. Szerintem ezt kéne helyre tenni, mert minden mást tud kompenzálni, hogy legit dolgok hangzanak el.
YoungZeeZee
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
de valljuk is be mivel amatorok igy iszinyat sok a hiba usYoungZeeZeeszámomra ez a legfurcsább érv, oké, hogy az NFL-ben papíron mindenki profi, de azért hétről-hétre előjönnek hajmeresztő dolgok, mind a pályán, mind azon kívül:
(via @Commanders) pic.twitter.com/XXU1ow84SN
En nflt kb 93 ota kolledzs focit meg kb 96-97-ben lattam eloszor dsf-en.mindig notre dame meccs volt.konzolon is potyogtem anno veluk.azta mikor vmelyik network csatorna behozta belenezem es egyszeruen nem fog meg.persze latvanyos es sok a pont de vhogy kaotikus nekem pedig eloremutato, de valljuk is be mivel amatorok igy iszinyat sok a hiba us.es ne felejtsuk el ezeknek a jatekosoknak a toredeke lesz allando kezdo es profi.es mennyire bust kolidzs qb van akik nagyok aztan ha profik lesznek.be sem merik oket rakni.igy akkor nezem ha vmiert belefutok.Nagyon hasonlóan gondolkodom, baggio nagyon sokat tesz/tett (persze nem csak ő, de ő a legtöbbet) azért, hogy az egyetemi foci érdekeljen minket. Tetszik a fesztelenebb, kevésbé konzervatív játék, a hangulat, a rezesbandák, a felfogás stb. Ja és az egyetemek nem költöznek, legfeljebb csoportot váltanak...😊Az hogy kinek melyik tetszik jobban NFL vs NCAA összevetésben azt hiszem mindenkinek a saját dolga. Ízlések és pofonok. Az emberek különböznek és ez egy jó dolog, az jár jobban aki képes ezt belátni és elfogadni. Ne értsd félre, ha az okoz örömöt, hogy valakit meggyőzöl adjon esélyt az egyetemi focinak és megszereti, akkor folytasd, de gyakrabban alakul ki valami fölösleges és parttalan vita, irreleváns statisztikákkal és különböző mértékegységű dolgok összehasonlíátásval aminek a színvonala sportszakmailag ésvagy vitakultúrailag elmarad attól a szinttől, ami alkalmas egy külső szemlélő meggyőzésére akármelyik irányban.Hát én abszolút kívülállóként szoktam ezeket a vitákat olvasni (beleszállni sosem). Az NFL-t követem, az NCAA-t nem követem, és ezek alapján:
Persze ha csak az a cél, mint a viták 99,9%-nak hogy a résztvevők úgy érezzék nekik volt igazuk, akkor a végtelenségig lehet folytatni
Black_Adder
1. Az NCAA meccsek nézésére gyakorlatilag kizárólag Baggio (nem akarok érdemeket elvenni, ha más is csinálja akkor azé is aki éppen csinálnja) felvezetői, kedvcsinálói vesznek rá. Ha nem lennének, szinte biztosan egyetlen egyetemi focimeccsbe se néznék bele. A kedvcsinálói miatt viszont évi 8-10-12 meccset megnézek, és többségében nem bánom meg, mert érdekes, izgalmas meccseket fogok ki. Úgyhogy nagyon remélem, nem unja meg a "kampányolást" az egyetemi foci mellett. 😊
2. Ettől függetlenül ahányszor csak megnézek egy college meccset, minden meccsről - a legjobbakról - is úgy állok fel, hogy jó kis élmény volt, de ez bizony egy farm bajnokság, ifikkel.
3. A feltételek különbsége miatt - a college-ben a freshman, red shirted, junior, senior időtartamon belül állnak rendelkezésre a játékosok, az NFL-ben minimum 6-8, de inkább 8-12 évig (csapatokat a sztárokra, az alapemberekre építenek, nem a kiegészítő emberekre akik akár évente rotálódhatnak), az egyikben fizetetlen juniorok, a másikban milliomos felnőttek játszanak - teljesen más egyiket ill. másikat menedzselni, Létezhet átjárás a kettő között, de én megértem, hogy ez az átjárás szűk folyosós, és nem is hiszem, hogy szélesebb lehet az a folyosó valaha is. Időnként egy-egy NFL csapat bepróbálkozik, és ha bejön, mindenki happy. Aztán marad minden úgy, ahogy eddig.
4. A Colts edzőváltás előtt áll. Én _nem szeretném_, ha Irsay a college edzők között keresgélne.
Na akkor én hova is tartozom? 😊
peterk2005 udvari bolond
Nem tetszik viszont, hogy a sztárok kikerülése miatt személytelenebb, mint az NFL. Valahogy én személyekhez kötök minden sportot, amely természetszerűleg változik, időről időre, de nem ilyen gyorsan.
Ami hiányzik még, az NFL-hez képest, az a kiegyenlítettség (illetve erre való törekvés). Úgy látom, ha nem a menő futballprogramok egyikével rendelkező egyetemet választasz, akkor még a bowl meccseket is ritkán látod. Az NFL-ben is vannak szenvedő és kiemelkedő frecsik, de azért változnak.
A meccsek szórakoztatóak, de szívesebben nézek NFL-t én is (engem nem feltétlen az 51-48-as meccsek érdekelnek)
A legfőbb problémám az NCAA focival viszont az , hogy még az amerikai felfogáshoz képest is rohadt álszent. A horror pénzeket szakító egyetemek, edzők stb mellett fillérekért fociznak a fiúk, reménykedve, hogy majd milliomosok lesznek. Ez évente pár száz embernek adatik meg, ami rendben is lenne, ha ebben a sportágban már egyetemi szinten nem lenne súlyos eü károsodás veszélye. Sérülés minden sportban van, akár komolyabb is, de a fociban az agyrázkódás miatt hatványozottan. Tehát, akik nem kerülnek be az NFL.be kvázi ingyen üttetik szét a fejüket...
Tudom, a küzdősportokban is van ilyen, de ott ritkán ütnek ki oldalról, hátulról stb....
csi77
Amugy itthon tok jo h vagy kozvetites es nem rajtuk mulik mit adnak de mikor zsinorban masidszor mondjak az elejen h hat ez lefutott meccs mert ez ilyen szar ez meg ilyen jo kicsit nehezebben nezi az ember.
Es minden fika nelkul a szilveszteri elso meccs kozvetitese nem jott be. Baggio nekem meg mindig olyan mintha izgulna es remelem idovel ez valtozik.shawnka meg lehet erezni h nincs benne rutin meg mint pl makanal megvan es a hangjat is "fel tudja epiteni a meccsre"
Az h a nagy csapatoknal tobb nezo van mint az nflnel nem jelenti azt h ez jobb vag az.
Here is the updated chart for the last AFC Wild Card berth. I'll have the complete NFC Week 18 scenarios later tonight. #NFLPlayoffs pic.twitter.com/Kzn6PpG9Op
— Deniz Selman (@denizselman33) January 2, 2023
NFC Playoff scenarios going into Week 18. #NFLPlayoffs pic.twitter.com/4vxPI3mJFa
— Deniz Selman (@denizselman33) January 2, 2023
csi77Na a legfőbb problémáid idővel egyre kevésbé lesznek égetőek, a játékosok már reklámszerződéseket köthetnek, kapnak már recruitként aláírási pénzt, a 12 csapatos rájátszással meg végre minden FBS program úgy vághat neki az idénynek, hogy van esélye nyerni 😊
Jó szórakozást a mai elődöntőkhöz (én 22-től szagértek majd a TCU vs Michigan meccsen), neked pedig különösen a holnaputáni ReliaQuest Bowlhoz!
---
Nagyon hasonlóan gondolkodom, baggio nagyon sokat tesz/tett (persze nem csak ő, de ő a legtöbbet) azért, hogy az egyetemi foci érdekeljen minket. Tetszik a fesztelenebb, kevésbé konzervatív játék, a hangulat, a rezesbandák, a felfogás stb. Ja és az egyetemek nem költöznek, legfeljebb csoportot váltanak...😊Az hogy kinek melyik tetszik jobban NFL vs NCAA összevetésben azt hiszem mindenkinek a saját dolga. Ízlések és pofonok. Az emberek különböznek és ez egy jó dolog, az jár jobban aki képes ezt belátni és elfogadni. Ne értsd félre, ha az okoz örömöt, hogy valakit meggyőzöl adjon esélyt az egyetemi focinak és megszereti, akkor folytasd, de gyakrabban alakul ki valami fölösleges és parttalan vita, irreleváns statisztikákkal és különböző mértékegységű dolgok összehasonlíátásval aminek a színvonala sportszakmailag ésvagy vitakultúrailag elmarad attól a szinttől, ami alkalmas egy külső szemlélő meggyőzésére akármelyik irányban.Hát én abszolút kívülállóként szoktam ezeket a vitákat olvasni (beleszállni sosem). Az NFL-t követem, az NCAA-t nem követem, és ezek alapján:
Persze ha csak az a cél, mint a viták 99,9%-nak hogy a résztvevők úgy érezzék nekik volt igazuk, akkor a végtelenségig lehet folytatni
Black_Adder
1. Az NCAA meccsek nézésére gyakorlatilag kizárólag Baggio (nem akarok érdemeket elvenni, ha más is csinálja akkor azé is aki éppen csinálnja) felvezetői, kedvcsinálói vesznek rá. Ha nem lennének, szinte biztosan egyetlen egyetemi focimeccsbe se néznék bele. A kedvcsinálói miatt viszont évi 8-10-12 meccset megnézek, és többségében nem bánom meg, mert érdekes, izgalmas meccseket fogok ki. Úgyhogy nagyon remélem, nem unja meg a "kampányolást" az egyetemi foci mellett. 😊
2. Ettől függetlenül ahányszor csak megnézek egy college meccset, minden meccsről - a legjobbakról - is úgy állok fel, hogy jó kis élmény volt, de ez bizony egy farm bajnokság, ifikkel.
3. A feltételek különbsége miatt - a college-ben a freshman, red shirted, junior, senior időtartamon belül állnak rendelkezésre a játékosok, az NFL-ben minimum 6-8, de inkább 8-12 évig (csapatokat a sztárokra, az alapemberekre építenek, nem a kiegészítő emberekre akik akár évente rotálódhatnak), az egyikben fizetetlen juniorok, a másikban milliomos felnőttek játszanak - teljesen más egyiket ill. másikat menedzselni, Létezhet átjárás a kettő között, de én megértem, hogy ez az átjárás szűk folyosós, és nem is hiszem, hogy szélesebb lehet az a folyosó valaha is. Időnként egy-egy NFL csapat bepróbálkozik, és ha bejön, mindenki happy. Aztán marad minden úgy, ahogy eddig.
4. A Colts edzőváltás előtt áll. Én _nem szeretném_, ha Irsay a college edzők között keresgélne.
peterk2005 udvari bolond
Nem tetszik viszont, hogy a sztárok kikerülése miatt személytelenebb, mint az NFL. Valahogy én személyekhez kötök minden sportot, amely természetszerűleg változik, időről időre, de nem ilyen gyorsan.
Ami hiányzik még, az NFL-hez képest, az a kiegyenlítettség (illetve erre való törekvés). Úgy látom, ha nem a menő futballprogramok egyikével rendelkező egyetemet választasz, akkor még a bowl meccseket is ritkán látod. Az NFL-ben is vannak szenvedő és kiemelkedő frecsik, de azért változnak.
A meccsek szórakoztatóak, de szívesebben nézek NFL-t én is (engem nem feltétlen az 51-48-as meccsek érdekelnek)
A legfőbb problémám az NCAA focival viszont az , hogy még az amerikai felfogáshoz képest is rohadt álszent. A horror pénzeket szakító egyetemek, edzők stb mellett fillérekért fociznak a fiúk, reménykedve, hogy majd milliomosok lesznek. Ez évente pár száz embernek adatik meg, ami rendben is lenne, ha ebben a sportágban már egyetemi szinten nem lenne súlyos eü károsodás veszélye. Sérülés minden sportban van, akár komolyabb is, de a fociban az agyrázkódás miatt hatványozottan. Tehát, akik nem kerülnek be az NFL.be kvázi ingyen üttetik szét a fejüket...
Tudom, a küzdősportokban is van ilyen, de ott ritkán ütnek ki oldalról, hátulról stb....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
record vs opponents currently > .500:
— Warren Sharp (@SharpFootball) December 30, 2022
5-1: DAL
3-1: PHI
2-1: SF
3-2: BUF, KC, MIN
3-3: JAX
2-2: CIN
2-3: SEA
2-4: GB, NYJ
1-2: LV
2-5: MIA, DET, CLE
1-3: BAL, DEN, ATL, LAC
1-4: TB, NYG, IND
1-5-1: WAS
1-5: PIT
1-6: CHI
0-4: CAR, NO
0-5: LAR, ARI, NE
0-6: HOU
0-7: TEN
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Az hogy kinek melyik tetszik jobban NFL vs NCAA összevetésben azt hiszem mindenkinek a saját dolga. Ízlések és pofonok. Az emberek különböznek és ez egy jó dolog, az jár jobban aki képes ezt belátni és elfogadni. Ne értsd félre, ha az okoz örömöt, hogy valakit meggyőzöl adjon esélyt az egyetemi focinak és megszereti, akkor folytasd, de gyakrabban alakul ki valami fölösleges és parttalan vita, irreleváns statisztikákkal és különböző mértékegységű dolgok összehasonlíátásval aminek a színvonala sportszakmailag ésvagy vitakultúrailag elmarad attól a szinttől, ami alkalmas egy külső szemlélő meggyőzésére akármelyik irányban.Hát én abszolút kívülállóként szoktam ezeket a vitákat olvasni (beleszállni sosem). Az NFL-t követem, az NCAA-t nem követem, és ezek alapján:
Black_Adder
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Én azt hittem Harbsnál, h lazán top4 sikerességű program lesznek, ahhoz képest sztem alulteljesít.*www.coacheshotseat.com/CoachesHotSeatRanking.htm1:
Milyen érdekes dolog ez is. Néhány éve-évek óta mindenki mennyire nyálazott Pat Fitzgeraldra, Jimbo Fisherre, Brent Venablesre, Dana Holgorsenre, Mel Tuckerre, Matt Campbellre stb, most meg lehet, h az egyetemi progi is kirakja.
Ellenben Jim Harbaugh sem ért el semmi különlegeset, mégis foggal körömmel körbenyalják az alma materben.
Gus Malzahnt meg teljesen szem elől tévesztettem pedig mekkora zseninek tűnt ő is.
Willie Parker
ki volt az a mindenki, aki ezekre a nevekre nyálazott? itt a fórumon páran, akik nézték, ki lehet az NFL csapatukhoz az új HC?
Csak mert Tuckert (+ Harbaught) leszámítva kb egyiknél se merült fel reálisan soha, hogy NFL-be menjenek, 20-30-40 éve csak collegeben vannak.
A college fociban meg annyi változás volt az elmúlt pár évben (gondoljunk csak a csoportokra vagy a NIL-re), hogy nem feltétlenül csak szar munkát/eredményeket jelenthet, hogy egyik másik HC hot seaten van.
Harbaughra meg ennyi sztem elég:
en.wikipedia.org/wiki/Michigan%E2%80%93Ohio_State_football_rivalry
+
Back to back CFP szereplés, az első 2 a suli történelmében az új playoff rendszerben.
Borbinho
A másik ami betett a paritásnak - ami alig volt eddig is - az a transzferportál.
Pl Slovis 3 év alatt a harmadik programját kezdi, én ezt nem tudom már komolyan venni.
* idén persze nyerhet, remélem fog is
Szerkesztette: Willie Parker