NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
San Diego Fleet bandwagon van már? 🙂Ha van is, Jon Kitna már leszállt róla, talált jobbat. 😊
Hanni
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Számos eltéréssel, érdemes rákeresni, van közte pár hülyeség is szerintemHolnap indul az AAF legelső szezonja! Nyitómeccs a CBS-en:NFL szabályokkal vagy vmi eltérés?
twitter.com/TheAAF/status/1092515915474788352
awfulannouncing.com/cbs/alliance-of-american-football-everything-you-need-to-know-cbs-sports.html
r.baggio
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Holnap indul az AAF legelső szezonja! Nyitómeccs a CBS-en:NFL szabályokkal vagy vmi eltérés?
awfulannouncing.com/cbs/alliance-of-american-football-everything-you-need-to-know-cbs-sports.html
r.baggio
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 552
Holnap indul az AAF legelső szezonja! Nyitómeccs a CBS-en:Bele fogok nezni az tutti.
r.baggio
több mint 5 éve
Holnap indul az AAF legelső szezonja! Nyitómeccs a CBS-en:twitter.com/TheAAF/status/1092515915474788352
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tudom, vége az SB-nek meg minden, de ezt muszáj ide is betennem (persze a kommenttel 😛)...mert végre tudni akarom, hogy ez most egy jó meccs volt vagy unalmas...
Solymi
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 018
Tudom, vége az SB-nek meg minden, de ezt muszáj ide is betennem (persze a kommenttel 😛)...mert végre tudni akarom, hogy ez most egy jó meccs volt vagy unalmas...ez aljas volt most tőledén, mint a védekező foci nagy barátja, örülök, ha kevés a pont, mert a qrvajó támadókat leveszik a qrvajó védők. itt a rosszul kivitelezett fut-fut-dob-ot kellett megállítani, ami csak nektek sikerült maradéktalanul. gyenge volt a meccs.Ha te mondod... akkor Ray Lewis biztos másik meccset nézett. 33:00-tól...
gedam
vimeo.com/315647726
Solymi
gedam
több mint 5 éve
katonadani
453
Egy elemzéssel lezárjuk a Super Bowltfuzovelkifele.com/2019/02/playbook-igy-rakta-uresbe-bill-belichick-sean-mcvayt-2/
Egy (fél) mockkal pedig megnyitjuk a holtszezont
fuzovelkifele.com/2019/02/triple-coverage-132-mock-draft-1-0/
több mint 5 éve
Értem, hogy miért fura, de az nem fura, hogy Moss, TO, Marvin Harrison, Tim Brown, Michael Irvin a létező vagy nem létező gyűrűikkel nincs hasonló képre összerakva? Csak a QB-k?m.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262/10157086629141263/?type=3&fs=1&focus_composer=0Kicsit azért furcsa, hogy kiemelik Brady-t a 6 gyűrűjével, miközben pl. a négyszeres bajnok Montana és Bradshaw egy szinten van ábrázolva az egyszeres győztesekkel.
steelwolf
Kampman
Ez a kép arról a narratíváról szól, hogy az NFL-ben a QB az aki számít, és a végén 1 győztes és 31 vesztes van. A győzelmet nem kell megmagyarázni, és nincs jelentősége, hogy ki mennyire vesztes. Ha elkezdenéd a "tömeget" halmazokba rakni, óhatatlanul valamilyen alapon tennéd, és ha a gyűrűk száma alapján akkor Eli Manning megelőzné Brett Favre-t, Troy Aikman John Elway-t, ami nyilván problémás. Ha meg nem gyűrűk alapján, akkor újra meg kellene magyarázni azt is, hogy mit keres Brady a kép közepén. És akkor lehet, hogy valakinek elkezdene esetleg hiányozni Jerry Rice, Lawrence Taylor vagy Jim Brown, poszt ide vagy oda.
Ez a kép így jó ahogy van, annyit állít amit mutat. Az irányítók között Bradynek van a legtöbb bajnoki címe. Illetve pontosítva, superbowl győzelme.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Kampman
28 290
m.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262/10157086629141263/?type=3&fs=1&focus_composer=0Kicsit azért furcsa, hogy kiemelik Brady-t a 6 gyűrűjével, miközben pl. a négyszeres bajnok Montana és Bradshaw egy szinten van ábrázolva az egyszeres győztesekkel.
steelwolf
több mint 5 éve
Megérte év közben feltölteni a bandwagont 😀Ez mindent elmond a közizlésről 😛 (enyémről is 😊)
twitter.com/galuskahulud/status/1092457547146162182
ZERO_L
több mint 5 éve
Nem tudja valaki, a halftime show utáni szezon összeállítás videó visszanézhető valahol a neten?twitter.com/NFLFilms/status/1085940380120473600
Snagal
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 5 éve
Megérte év közben feltölteni a bandwagont 😀twitter.com/galuskahulud/status/1092457547146162182
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Titok. 😋Jelenlegi fizuban v career earningsben? 😀De én nem is beszélek olyan jól angolul.Akárcsak az enyém. én sem szeretem az ilyen közeledéstBrady az én korosztályom.Értem és akár igazad is lehetne, de itt (bár jók voltak a védelmek), inkább gyeprefosás volt a támadóktól mindkét oldalon. Ami Gofftól nem annyira meglepő, Bradytől inkább. Bár idén már láttam tőle is többször, hogy be van szarva, ha 3 méternél közelebb jött egy védő, mégis furcsa volt.vagy ha érdekel ahogy két elit offenset kikapcsolnak Wade Phillips és Bill&Flores által elképesztően felkészített védelmekNem igazán hozott lázba ez a párosítás, főleg a Saints kifolyózása után nem is tudnék senkivel se szimpatizápni, de nem láttam a meccset, a spoilereket is sikerült elkerülnöm. Kérdezem, h az 5-ös skálán 1,4-es értékelése a meccsnek az valós? Érdemes nekifutni? Mert a maradék lelkesedést is elvette a spoilerfreescores.com értékelése.ha szereted az igényes puntokat, akkor ez a meccs neked szól.
dawyd728
ha nem, akkor a 4. negyed utolsó 7 percét érdemes.
shawnka
nem volt jó meccs, de engem már kicsit felkúr hogy ha nincs 50pont akkor egy meccs szar. ez azért nagyon nem a tavalyi bills-jax féle bénázás volt.
braxa88
csi77
Én se szeretem már, ha bárki is agresszíven 3 méternél közelebb jön.
Pláne nem szeretném miközben épp a munkámra koncentrálok.
Sobri Jóska
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nem is keresek annyit, mint ő.....😊
csi77
És JaMarcusnál még így is többet keresek. Pedig ő 1/1volt.
Sobri Jóska
Borbinho
több mint 5 éve
Jelenlegi fizuban v career earningsben? 😀De én nem is beszélek olyan jól angolul.Akárcsak az enyém. én sem szeretem az ilyen közeledéstBrady az én korosztályom.Értem és akár igazad is lehetne, de itt (bár jók voltak a védelmek), inkább gyeprefosás volt a támadóktól mindkét oldalon. Ami Gofftól nem annyira meglepő, Bradytől inkább. Bár idén már láttam tőle is többször, hogy be van szarva, ha 3 méternél közelebb jött egy védő, mégis furcsa volt.vagy ha érdekel ahogy két elit offenset kikapcsolnak Wade Phillips és Bill&Flores által elképesztően felkészített védelmekNem igazán hozott lázba ez a párosítás, főleg a Saints kifolyózása után nem is tudnék senkivel se szimpatizápni, de nem láttam a meccset, a spoilereket is sikerült elkerülnöm. Kérdezem, h az 5-ös skálán 1,4-es értékelése a meccsnek az valós? Érdemes nekifutni? Mert a maradék lelkesedést is elvette a spoilerfreescores.com értékelése.ha szereted az igényes puntokat, akkor ez a meccs neked szól.
dawyd728
shawnka
nem volt jó meccs, de engem már kicsit felkúr hogy ha nincs 50pont akkor egy meccs szar. ez azért nagyon nem a tavalyi bills-jax féle bénázás volt.
braxa88
csi77
Sobri Jóska
csi77
Sobri Jóska
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Vszínűbb h visszavonul, mint h FA lesz: www.pro-football-reference.com/players/G/GateAn00.htmJöhet az FA piac ?Varjunk meg egy picit, hatha lesz vmilyen gate...
Vagy meg tart az sb kitargyalása?
Janek
Solymi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 018
Jöhet az FA piac ?Varjunk meg egy picit, hatha lesz vmilyen gate...
Vagy meg tart az sb kitargyalása?
Janek
több mint 5 éve
Jöhet az FA piac ?Vagy meg tart az sb kitargyalása?
több mint 5 éve
Bocs, de az utóbbi időben én már nem értem mit akarsz mondani.Azt akarta mondani, hogy nincs igazam abban, amit nem is mondtam. 😀
vpi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
De én nem is beszélek olyan jól angolul.Akárcsak az enyém. én sem szeretem az ilyen közeledéstBrady az én korosztályom.Értem és akár igazad is lehetne, de itt (bár jók voltak a védelmek), inkább gyeprefosás volt a támadóktól mindkét oldalon. Ami Gofftól nem annyira meglepő, Bradytől inkább. Bár idén már láttam tőle is többször, hogy be van szarva, ha 3 méternél közelebb jött egy védő, mégis furcsa volt.vagy ha érdekel ahogy két elit offenset kikapcsolnak Wade Phillips és Bill&Flores által elképesztően felkészített védelmekNem igazán hozott lázba ez a párosítás, főleg a Saints kifolyózása után nem is tudnék senkivel se szimpatizápni, de nem láttam a meccset, a spoilereket is sikerült elkerülnöm. Kérdezem, h az 5-ös skálán 1,4-es értékelése a meccsnek az valós? Érdemes nekifutni? Mert a maradék lelkesedést is elvette a spoilerfreescores.com értékelése.ha szereted az igényes puntokat, akkor ez a meccs neked szól.
dawyd728
shawnka
braxa88
csi77
Sobri Jóska
csi77