NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Félre érted. Emiatt tényleg nagyon rossz volt, de azért végig lehetett nézni 😀Szerintem egyáltalán nem volt ennyire vállalhatatlan a meccs. Most jobb lett volna, ha az első félidőben lett volna a NE-nek 3-4 TD előnye? Így legalább végig lőtávolban maradt a Rams. Az egy dolog, hogy nem tudtak vele élni.Sanszosan ha a Rams nullázta volna le a Patset akkor most mindenki itt örült volna, így meg a haterek megint dühönghetnek, hogy nyert a Pats, ezért rossz volt az SB.
dugo93
NB2
több mint 5 éve
nekem a 49. SB a kedvencem konkrétan, biztos azért mert kikapott a Pats. oh wait...Szerintem egyáltalán nem volt ennyire vállalhatatlan a meccs. Most jobb lett volna, ha az első félidőben lett volna a NE-nek 3-4 TD előnye? Így legalább végig lőtávolban maradt a Rams. Az egy dolog, hogy nem tudtak vele élni.Sanszosan ha a Rams nullázta volna le a Patset akkor most mindenki itt örült volna, így meg a haterek megint dühönghetnek, hogy nyert a Pats, ezért rossz volt az SB.
dugo93
NB2
több mint 5 éve
Nem vagy te egy kissé paranoiás?Szerintem egyáltalán nem volt ennyire vállalhatatlan a meccs. Most jobb lett volna, ha az első félidőben lett volna a NE-nek 3-4 TD előnye? Így legalább végig lőtávolban maradt a Rams. Az egy dolog, hogy nem tudtak vele élni.Sanszosan ha a Rams nullázta volna le a Patset akkor most mindenki itt örült volna, így meg a haterek megint dühönghetnek, hogy nyert a Pats, ezért rossz volt az SB.
dugo93
NB2
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Szerintem meg igenis vállalhatatlan volt a meccs, viszont erről legkevésbé tehetett a pats, mert nem miattuk volt az.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Szerintem egyáltalán nem volt ennyire vállalhatatlan a meccs. Most jobb lett volna, ha az első félidőben lett volna a NE-nek 3-4 TD előnye? Így legalább végig lőtávolban maradt a Rams. Az egy dolog, hogy nem tudtak vele élni.Sanszosan ha a Rams nullázta volna le a Patset akkor most mindenki itt örült volna, így meg a haterek megint dühönghetnek, hogy nyert a Pats, ezért rossz volt az SB.
dugo93
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Szerintem egyáltalán nem volt ennyire vállalhatatlan a meccs. Most jobb lett volna, ha az első félidőben lett volna a NE-nek 3-4 TD előnye? Így legalább végig lőtávolban maradt a Rams. Az egy dolog, hogy nem tudtak vele élni.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Azért az minden sportban alap, ha az ellenfél tehetségesebb, akkor olyan stratégia a helyes, és lehet eredményes, amiben magadhoz gyengíted, nem hagyod érvényesülni a skilljeit.Nem lehet, hogy csak elszoktunk a védekező focitól?Nem.
NB2
Ez egy fos volt.
Akkorát aludtam rajta mint NFL meccsen soha.
Bazzani
Nem volt egy szép meccs, de nagyon okos volt.
Szerintem azon mehetett a brainstorm Bostonban, hogy a faszba szerezzen a Pats ez ellen a brutál Rams D ellen 10-14 pontnál többet. És mivel erre nem találtak üzembiztos, kivitelezhető megoldást, BB úgy döntött, hogy akkor megszakérti, és kiagyalja, hogy miként lehet elég a 6 pont is.
És lőn.
több mint 5 éve
Nem lehet, hogy csak elszoktunk a védekező focitól?Nem.
NB2
Ez egy fos volt.
Akkorát aludtam rajta mint NFL meccsen soha.
több mint 5 éve
Nem lehet, hogy csak elszoktunk a védekező focitól?Legalábbis Super Bowl-ban
NB2
Szerkesztette: jamaicababa
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Nem lehet, hogy csak elszoktunk a védekező focitól?
több mint 5 éve
Van valami gyűjtőoldal, ahol az összes tegnapi reklám megtalálható?www.sorozatjunkie.hu/2019/02/04/super-bowl-2019-a-reklamok/
Nfl.com-os gyűjteményből egy csomó hiányzik, ahogy bogarászom őket. 😕
Hanni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 552
Most neztem vegig.....Le a kalappal az NE elott es lehet csalozni meg minden, de hogy lassan 20 eve az elvonalbn vannak az nem csak "csalas" kerdese.
Az NSO forum meg egy vicc. 15 eve jonnek elo az emberek akik superbovliznak meg mindig.Nincs eletuk 😀
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Nem igazán hozott lázba ez a párosítás, főleg a Saints kifolyózása után nem is tudnék senkivel se szimpatizápni, de nem láttam a meccset, a spoilereket is sikerült elkerülnöm. Kérdezem, h az 5-ös skálán 1,4-es értékelése a meccsnek az valós? Érdemes nekifutni? Mert a maradék lelkesedést is elvette a spoilerfreescores.com értékelése.Nehéz objektívan értékelni, mert egyrészt a mostani meccs még nagyon közeli élmény, illetve a régi idők jó néhány legendásan szar döntőjét max felvételről vagy összefoglaló szintjén láttam, de azt hiszem, hogy számomra ennél nagyobb csalódást még egy NFL meccs sem okozott. Szar volt, hangulattalan, álmosító, mindkét csapat mélyen a tudása alatt játszott.
dawyd728
több mint 5 éve
Van valami gyűjtőoldal, ahol az összes tegnapi reklám megtalálható?youtube?
Nfl.com-os gyűjteményből egy csomó hiányzik, ahogy bogarászom őket. 😕
Hanni
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Az az érdekes h most BB mekkora kiràly, tavaly meg Patricia elvitte a balhét, mert akkor meg szar volt a #D!
több mint 5 éve
Van valami gyűjtőoldal, ahol az összes tegnapi reklám megtalálható?Nfl.com-os gyűjteményből egy csomó hiányzik, ahogy bogarászom őket. 😕
több mint 5 éve
Nem igazán hozott lázba ez a párosítás, főleg a Saints kifolyózása után nem is tudnék senkivel se szimpatizápni, de nem láttam a meccset, a spoilereket is sikerült elkerülnöm. Kérdezem, h az 5-ös skálán 1,4-es értékelése a meccsnek az valós? Érdemes nekifutni? Mert a maradék lelkesedést is elvette a spoilerfreescores.com értékelése.ha szereted az igényes puntokat, akkor ez a meccs neked szól.
dawyd728
ha nem, akkor a 4. negyed utolsó 7 percét érdemes.
több mint 5 éve
Nem igazán hozott lázba ez a párosítás, főleg a Saints kifolyózása után nem is tudnék senkivel se szimpatizápni, de nem láttam a meccset, a spoilereket is sikerült elkerülnöm. Kérdezem, h az 5-ös skálán 1,4-es értékelése a meccsnek az valós? Érdemes nekifutni? Mert a maradék lelkesedést is elvette a spoilerfreescores.com értékelése.Szerintem nem ér annyit hogy megnézd, max ha mazochista vagy, még lehet az 1,4-es értékelés is túlzó.
dawyd728
Ezzel mindent elmondtam....
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Nem igazán hozott lázba ez a párosítás, főleg a Saints kifolyózása után nem is tudnék senkivel se szimpatizápni, de nem láttam a meccset, a spoilereket is sikerült elkerülnöm. Kérdezem, h az 5-ös skálán 1,4-es értékelése a meccsnek az valós? Érdemes nekifutni? Mert a maradék lelkesedést is elvette a spoilerfreescores.com értékelése.
több mint 5 éve
és ezt nem csak azért mondod mert philly drukker írta a szöveget 😕 😀Nem akarom a Rams drukkereket bosszantani, így ide, ezt most McVaynek, kicsit elmélyülésre 😉 (kicsit még eredménykövető feelingre 😊)Ez förtelmes. 😕
www.youtube.com/watch?v=o9RiBQHLTP4
dande
gyeek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Nem akarom a Rams drukkereket bosszantani, így ide, ezt most McVaynek, kicsit elmélyülésre 😉 (kicsit még eredménykövető feelingre 😊)Ez förtelmes. 😕
www.youtube.com/watch?v=o9RiBQHLTP4
dande
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Rams-Chiefs meccs után sokan sok helyen megfogalmazták mennyire Offense domináns lett és lesz a ligaha valamit ki kellene emelnem ebből az NFL szezonból (ami kicsit saját csapatra is igaz), az az, hogy sose becsüljük alá a védelmeket, a játékosokat, edzőket, ha adott a szakértelem és kellő videóanyag áll rendelkezésre akkor meg fogják találni a válaszokat
twitter.com/SandoESPN/status/1092299441028124677
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
A hosszabbítás lebonyolításról kialakult disputához egy kérdés:Tegnap este McVay biztosan a kezdést választotta volna?