NFL csevegő
82 feliratkozó
25 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Szerintem azért jutnak bye weekes csapatok többségben SB-ba, mert szimplán az alapszakasz alatt is kijön, hogy ők általában magasabb szintet képviselnek, nem feltétlen a pihenőhét miatt. Idén például a Steelers és a Rams jutott volna be hetedik seeden, hiányoztak ezek a csapatok bárkinek is az alapján, amit alapszakaszban produkáltak? Hát nem tudom, szerintem ezt a döntést gyakorlatilag semmi nem indokolta, nem látom mi a változásból származó szakmai előny.
több mint 5 éve
Egyelore nem tudom eldonteni, ez jo lesz e vagy rossz. Marmint az nekem tetszik, hogy eltorlik a masodik kiemelest, de az nem feltetlenul, hogy tobb csapat jut be a playoffba.Nem orulnek, ha a vegen az lenne, mint a soccerben, hogy addig toljak ki a letszamot a vbkre meg Ebkre, hogy Madagaszkar es tarsai is kijutnak, aztan emiatt csomo csoportkor bohockodassal er fel.
Siman lehet, hogy ez a kiserlet a visszajara sul el, es meg tobb NFL-meccs fullad majd az unalomba a playoffban.
több mint 5 éve
Viszlát jól bevált playoff, helló 7th seed. twitter.com/AdamSchefter/status/1230276415813230592
Még értékesebb lesz az 1 hét extra pihenő. Főleg ezért.
twitter.com/AdamStites_/status/1230277022443802624
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
két érdekes ábra a tavalyi szezonról: csapatok mennyit és milyen messze passzolnak a mérkőzések különböző fázisában, van pár érdekes görbeA Skinsnel egy évtizeddel el vannak csúszva 😀 a Tampanal adom h kb a grafon kívülről indul a vonal 😀
twitter.com/EuanDewar/status/1230121515485736960
ZERO_L
Cowboysnal lol h kb pont akkor futnak amikor 50-50 a meccs...
A KC meg a Titans mutatja legjobban h nem csak 1 féle módon lehet nyerni az NFL-ben (nyilván a KC-é ami nagyobb eséllyel beválik, de kell hozzá egy Mahomes is).
Reich baszki nagyon bízik a futásban (vagy inkább nagyon nem Brissettben)
Szerk:
Lol a másodiknál a Tampa 😀😀
A Frisconal elgondolkoznek Jimmy elcserélésén.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
két érdekes ábra a tavalyi szezonról: csapatok mennyit és milyen messze passzolnak a mérkőzések különböző fázisában, van pár érdekes görbetwitter.com/EuanDewar/status/1230121515485736960

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/02/14/todd-haley-hired-as-offensive-coordinator-at-sarasota-high-school/Jobb lesz ott neki!
ulpianus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
twitter.com/247Sports/status/1228398216389021696?s=19Persze, miért ne?
Hoppá. Ha valaki elmenne pl egy kis egyetemről 2 év után, az vajon később jatszhatna az NFL-ben?
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/247Sports/status/1228398216389021696?s=19Hoppá. Ha valaki elmenne pl egy kis egyetemről 2 év után, az vajon később jatszhatna az NFL-ben?
Az NCAA-nak mondjuk komoly gondot is jelenthet, mert aki nem is akart nfl-be jutni is elgondolkozhat a profi karrieren.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
www.instagram.com/p/B8j7C-gJtI3/?hl=hu
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/02/14/todd-haley-hired-as-offensive-coordinator-at-sarasota-high-school/Kommentár nélkül rovat, tényleg nincs mit hozzátenni
ulpianus
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/02/14/todd-haley-hired-as-offensive-coordinator-at-sarasota-high-school/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
meg kell keresni a kérdés mögötti kérdést, az 22, de Terell Edmundsnak az opcióját se hívjuk le, remélem, Minka Vidor dawinneris.....kivéve utolsó CBA évben. ergo ha március 18-ig nem írják alá az új CBA-t, akkor idén franchise ÉS transition tag-et is kioszthatnak a csapatokVan egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Each team only has one franchise tag (of either the exclusive or non-exclusive forms) and one transition tag per year. The transition tag can only be used if the team does not use a franchise tag.
Ilyenkor július 15-ig meg kell egyezned az egyikkel vagy vissza kell venni valamelyik tag-et? Esetleg ez egy kivétel?
Nem találkoztam még ilyennel a gyakorlatban, de igazából kizáró okkal sem futottam össze a szabályzatban.
Fast Willie
sutianap
Borbinho

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
kivéve utolsó CBA évben. ergo ha március 18-ig nem írják alá az új CBA-t, akkor idén franchise ÉS transition tag-et is kioszthatnak a csapatok (mondjuk a tagekről meg március 10-ig kell nyilatkozni)Van egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Each team only has one franchise tag (of either the exclusive or non-exclusive forms) and one transition tag per year. The transition tag can only be used if the team does not use a franchise tag.
Ilyenkor július 15-ig meg kell egyezned az egyikkel vagy vissza kell venni valamelyik tag-et? Esetleg ez egy kivétel?
Nem találkoztam még ilyennel a gyakorlatban, de igazából kizáró okkal sem futottam össze a szabályzatban.
Fast Willie
sutianap
több mint 5 éve
Van egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Each team only has one franchise tag (of either the exclusive or non-exclusive forms) and one transition tag per year. The transition tag can only be used if the team does not use a franchise tag.
Fast Willie

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Van egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Ne trade-elj össze-vissza mindenkivel, csak el akarnak húzni 😕
Fast Willie

több mint 5 éve
Van egy olyan kérdésem, hogy egy csapatban játszat egyszerre két franchise tagelt játékos? Olyanformán értem, hogy a saját tag-ed rárakod a saját játékosodra, majd cserélsz egy másik csapat által tagelt játékosért.Ilyenkor július 15-ig meg kell egyezned az egyikkel vagy vissza kell venni valamelyik tag-et? Esetleg ez egy kivétel?
több mint 5 éve
Ez világos, de a döntőig vezető úton akkor is remek volt az O, ellentétben a 2019-essel. A D ugyanott volt, bajnok is lett a csapat, most pedig nem. Nem véletlenül 😊a döntő miatt mondja biztos pedig az egy kevés pontos, de klasszis D teljesítmény voltA 2018-as év volt a mélypont, az a SB győztes Patriots már egy alig nézhető, unalmas futballt játszó csapat volt. peterk2005Hmm, nekem egyáltalán nem tűnt úgy, hogy a Chargers ellen egy félidő alatti 35 pont, vagy a Chiefs szétkapása annyira unalmas lett volna, a 2019-es idény játéka na az már oké, az sokszor tényleg nézhetetlen volt
Wyatt
davemayer

több mint 5 éve
a döntő miatt mondja biztos pedig az egy kevés pontos, de klasszis D teljesítmény voltA 2018-as év volt a mélypont, az a SB győztes Patriots már egy alig nézhető, unalmas futballt játszó csapat volt. peterk2005Hmm, nekem egyáltalán nem tűnt úgy, hogy a Chargers ellen egy félidő alatti 35 pont, vagy a Chiefs szétkapása annyira unalmas lett volna, a 2019-es idény játéka na az már oké, az sokszor tényleg nézhetetlen volt
Wyatt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
twitter.com/thecheckdown/status/1226656048678719489

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
A 2018-as év volt a mélypont, az a SB győztes Patriots már egy alig nézhető, unalmas futballt játszó csapat volt. peterk2005Hmm, nekem egyáltalán nem tűnt úgy, hogy a Chargers ellen egy félidő alatti 35 pont, vagy a Chiefs szétkapása annyira unalmas lett volna, a 2019-es idény játéka na az már oké, az sokszor tényleg nézhetetlen volt

több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 483
feljott youtubeon. Micsoda nevek.Kordell Stewart, de csiptem. ritka prototipus volt. Igazabol WR/QB hybrid volt az elejen aztan QB lett, de futasban is jo volt.
www.youtube.com/watch?v=7wDUyf2OpQc
több mint 5 éve
Hát igen, ott nem sokan viseltek deréktól felfele bármit is.Akinek inge vegye is magára. 😀Elég benézni mondjuk a wild card vasárnap eredménykövetőjébe, és mi is hipp-hopp alperesek leszünk.www.sport1tv.hu/sztori/89852/867-000-000-000-000-dollarra-pereltek-be-az-nfl-t/bowl.hu biztonságban van?
XDLOL 🤣
JC, te mit gondolsz? 🙂
warr_b
Black_Adder
Kampman
peterk2005
Szerkesztette: Sixo
több mint 5 éve
Akinek inge vegye is magára. 😀Elég benézni mondjuk a wild card vasárnap eredménykövetőjébe, és mi is hipp-hopp alperesek leszünk.www.sport1tv.hu/sztori/89852/867-000-000-000-000-dollarra-pereltek-be-az-nfl-t/bowl.hu biztonságban van?
XDLOL 🤣
JC, te mit gondolsz? 🙂
warr_b
Black_Adder
Kampman
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)