NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 504
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
youtu.be/_HhGyCfTe8UAkkor a zebrak a te csapatod.Valakinek csak kell drukkolni, hogy izgi legyen a SB.most akkor megint Pecces lettél vagy mi van?Én is láttam.Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
yooker
De valahogy visszagyújtottak.
Tuti csalás.
Sobri Jóska
ez csalás...
yooker
Sobri Jóska
Stez
több mint 5 éve
Egyik Pittsburghi tv csatorna ezt rakta ki tegnap élőben, a bűnöst ki is rúgták 😀mobile.twitter.com/nvereb/status/1090006924417032195/photo/1
több mint 5 éve
Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
katonadani
453
Super Bowl LIII - Front 7fuzovelkifele.com/2019/01/super-bowl-liii-a-front-7/
több mint 5 éve
katonadani
453
Super Bowl LIII - Támadófalak:fuzovelkifele.com/2019/01/super-bowl-liii-tamadofalak/
több mint 5 éve
Akkor a zebrak a te csapatod.Valakinek csak kell drukkolni, hogy izgi legyen a SB.most akkor megint Pecces lettél vagy mi van?Én is láttam.Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
yooker
Tuti csalás.
Sobri Jóska
ez csalás...
yooker
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Valakinek csak kell drukkolni, hogy izgi legyen a SB.most akkor megint Pecces lettél vagy mi van?Én is láttam.Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
yooker
Tuti csalás.
Sobri Jóska
ez csalás...
yooker
több mint 5 éve
Komolyra fordítva, azért nagyobb eséllyel jön majd BB egy újabb váratlan húzással mint McVayek...Nekem nagyon nem...... Egész más szituációból érkeznek, nem meglepő, hogy itt vannak, egy sokkal erősebb kerettel. Kreativitás, agresszív játékhívásra hajlam megvan, ebben talán, de másban nem igazán. Sztem!
Bár ott a tavalyi nyerő recept a Phillytol hogy ha elég tökös vagy meg lehet verni a NE-t is!és azért sokmindenben hasonlít nekem ez az idei Rams a tavalyi Eaglesre..
yooker
több mint 5 éve
Komolyra fordítva, azért nagyobb eséllyel jön majd BB egy újabb váratlan húzással mint McVayek...Bár ott a tavalyi nyerő recept a Phillytol hogy ha elég tökös vagy meg lehet verni a NE-t is!és azért sokmindenben hasonlít nekem ez az idei Rams a tavalyi Eaglesre..
több mint 5 éve
most akkor megint Pecces lettél vagy mi van?Én is láttam.Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
yooker
Tuti csalás.
Sobri Jóska
ez csalás...
több mint 5 éve
Én is láttam.Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
yooker
Tuti csalás.
több mint 5 éve
Brady jó pár éve kiégett már én úgy tudom..😉És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
És Brady? Már a létezése, hogy játszik egyáltalan az is egy csalás.Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
yooker
Az se elég?
több mint 5 éve
katonadani
453
Super Bowl LIII - Skill playerekfuzovelkifele.com/2019/01/super-bowl-liii-a-skill-playerek/
több mint 5 éve
Öregszenek ők is..regen elég volt 1 ma már több kellValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
a kezdők csalnak egy féle képpen, a profiknak ennél szélesebb repertorárja vanValami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
Sobri Jóska
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Már csalt a pénzfeldobással.
yooker
Mit akarsz még?
több mint 5 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?#cookstradegate
yooker
több mint 5 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?Mindennel. IS.
yooker
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?A csalàs az lesz hogy idén nem csalnak s így nyernek először becsületesen 😉 😛
yooker
több mint 5 éve
Valami tippverseny nem lesz arra vonatkozóan hogy idén mivel csal majd a Pecc ?
több mint 5 éve
HOL VAN A SUPER BOWL BEHARANGOZÓ SOROZAT FOLYTATÁSAmondtam hogy gyere GM-ezni. Van mit csinálni ha elolvastad a zindexet
10:56 ÉS MÉG SEMMI! MIT CSINÁLJAK ÍGY A MUNKAHELYEMEN, DOLGOZZAK? PFFF
shawnka
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mivel nem csütörtök esti a meccs.Ez most komoly bazeg, hogy már megint Pats meccs lesz ezen a héten is?És Titans megint nem lesz, bakker!
A SportTV már valamit csinálhatna, kérhetnének másik meccset, vagy valami...
Chargers LT
batyu
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
twitter.com/bylindsayhjones/status/1090055873114894336twitter.com/JamesPalmerTV/status/1090044602013368320
Zseniális az öreg. 😀
több mint 5 éve
Pusztan szakmazgatas.Paul Johnson: Triple Option OffenseMagyar csapatnak kell vagy szakmázgatáshoz?
Ez a DVD megvan esetleg valakinek?
Borbinho
Ezt ajánlom kezdésként, de sok más videó is van youtube-on vele
youtu.be/In282DWTQM8
r.baggio
twitter.com/alltwentytwo/status/1090048015186817024?s=19
Szembejott ez twitteren es nem sokat ertettem belole elsonek, aztan a kommentek utan jutottam el Johnsonhoz.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."