NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Ejnye Wyatt, mindig felülsz ezeknek a szemétkedéseimnek, pedig most sem neked szántam....Vakuljak meg, de én ilyet sehol sem látok.Állíthatnám, hogy bármelyik játékos leírását el tudom olvasni, de minek hazudjak. Kire találták ki, Rodgersre?"Two GOATs lead the way" ezt írták, lehet Donaldra gondoltak 😉
Wyatt
ZERO_L
Borzalom, hogy nem Bradyt teszik első helyre.Szerintem nem, Rodgers most simán megérdemli az első helyet. A GOAT-tól azért (ha ilyet írtak) viszont mocskosul messze van, az is tény
csi77
Wyatt
A kiemelt részben még igazad is lehet.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Vakuljak meg, de én ilyet sehol sem látok.Állíthatnám, hogy bármelyik játékos leírását el tudom olvasni, de minek hazudjak. Kire találták ki, Rodgersre?"Two GOATs lead the way" ezt írták, lehet Donaldra gondoltak 😉
Wyatt
ZERO_L
Borzalom, hogy nem Bradyt teszik első helyre.Szerintem nem, Rodgers most simán megérdemli az első helyet. A GOAT-tól azért (ha ilyet írtak) viszont mocskosul messze van, az is tény
csi77
több mint 6 éve
Elvileg mostmár nem lesz gond.Az előbb kb 10c percre ütemezett karbantartás volt.................. és nem működött az oldal. Csak néztem mi van??? Látom Bálint (valentinx) egyébként itt van.Ki kapcsolta le a villanyt??????Az utolsó, aki kiment?
dande
iktriad
dande
Ha újra fellép ez a/hasonló probléma, akkor írjátok nekem üzit pls.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Borzalom, hogy nem Bradyt teszik első helyre.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Állíthatnám, hogy bármelyik játékos leírását el tudom olvasni, de minek hazudjak. Kire találták ki, Rodgersre?"Two GOATs lead the way" ezt írták, lehet Donaldra gondoltak 😉
Wyatt
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Túl sok volt az izgalom a meccsekenAz előbb kb 10c percre ütemezett karbantartás volt.................. és nem működött az oldal. Csak néztem mi van??? Látom Bálint (valentinx) egyébként itt van.Ki kapcsolta le a villanyt??????Az utolsó, aki kiment?
dande
iktriad
dande
Állíthatnám, hogy bármelyik játékos leírását el tudom olvasni, de minek hazudjak. Kire találták ki, Rodgersre?ez igen"two GOATs"
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/24375190/2018-nflrank-predicting-ranking-best-100-players-season#
braxa88
ZERO_L
több mint 6 éve
Az előbb kb 10c percre ütemezett karbantartás volt.................. és nem működött az oldal. Csak néztem mi van??? Látom Bálint (valentinx) egyébként itt van.Ki kapcsolta le a villanyt??????Az utolsó, aki kiment?
dande
iktriad
több mint 6 éve
Ki kapcsolta le a villanyt??????Az utolsó, aki kiment?
dande
több mint 6 éve
Ki kapcsolta le a villanyt??????
több mint 6 éve
ez igen"two GOATs"
www.espn.com/espn/feature/story/_/id/24375190/2018-nflrank-predicting-ranking-best-100-players-season#
braxa88
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ezt most hadd reklámozzam én, különös tekintettel a cikk alatt lévő kommentre, amit csak a cikk elolvasása után ér megnézni 😛 😉fuzovelkifele.com/2018/08/a-legtobbet-szenvedett-nfl-szurkolok-iii-resz/
több mint 6 éve
twitter.com/BobMenery/status/1034274304702078976😀 barcsak Pat-ek kozvetitenek a Colts meccseket
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
ez igenfelüdülés a 2019-es mock draftok mellett ilyet is olvasni végre!
braxa88
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Sztem ez amúgy nem gáz, ellenben a madden kamerával.Sőt, szerintem marha hasznos, így sokkal jobban látszik, hogy meddig kell elérnie a csapatnak, nem pedig azt kuksolni, hogy hol a nyalóka és melyik nyalókánál vannak. Ez egy nagyon jó újítás, a hátsó kamera pedig valóban botrányos volt
gabokocka
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
26 ACL sérülés volt eddig idén. Ez bizony elég sokkoló szám!
több mint 6 éve
NBCnek nem elég a sárga vonal, ílyen ocsmány zöld boxot is ráerőltetnek a képre, remélem lesz még Madden kamera is, hogy még nézhetetlenebb legyenbraxa88Vagy a
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Feltetelezem, hogy maga az uzlet sem jott egyelore letre, nem fizetett a vevo fel. Azert az kemeny lenne, ha mar az is meglett volna, aztan valentinx meg semmit sem csinalna. Inkabb gondolnam, hogy egyszeruen csak „eltunt” ismet, ahogy az elmondottak szerint az elmult evekben tette mar tobbszor is.de az admin jogok még sincsenek a megfelelő kezekben... akkor most meg lett vásárolva egy fórum, amiben mindenki csak mezei user? wtf?Tehát akkor sok hűhó semmiért, minden változatlan, a fórum előbbutóbb pedig elhalAzért ez így nem igaz.
Fasza.
braxa88
A sértettek odébbálltak, nincs outsider tulaj, a FK-vel az együttműködés létezik, a lehetőség adott, hogy bármi legyen. Mégha egyelőre még csak valami van.
Sobri Jóska
ZERO_L
több mint 6 éve
de az admin jogok még sincsenek a megfelelő kezekben... akkor most meg lett vásárolva egy fórum, amiben mindenki csak mezei user? wtf?Tehát akkor sok hűhó semmiért, minden változatlan, a fórum előbbutóbb pedig elhalAzért ez így nem igaz.
Fasza.
braxa88
A sértettek odébbálltak, nincs outsider tulaj, a FK-vel az együttműködés létezik, a lehetőség adott, hogy bármi legyen. Mégha egyelőre még csak valami van.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Ez az egész pedig annak fényében még szomorúbb, hogy ahogy át-át nézek a FDra, nem úgy túnik hogy ott olyan nagyon pezsegne a történet. Jól el vannak páran, egy-két csapat topic komplett, de innen meg azért hiányoznak. Same old hungarian story. Azért én még remélek 😉A legszomorubb ebben a tortenetben az, hogy en mindvegig valentinx mellett alltam, aztan meg most sem vagyok admin, hogy bannolhassak mindenkit.
dande
több mint 6 éve
Sztem ez amúgy nem gáz, ellenben a madden kamerával.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
NBCnek nem elég a sárga vonal, ílyen ocsmány zöld boxot is ráerőltetnek a képre, remélem lesz még Madden kamera is, hogy még nézhetetlenebb legyenAzért a green box technológia egy ideje már műxik a filmiparban, csak nem így 😀
pbs.twimg.com/media/DlksasxUcAAhJKj.jpg:large
braxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Ez az egész pedig annak fényében még szomorúbb, hogy ahogy át-át nézek a FDra, nem úgy túnik hogy ott olyan nagyon pezsegne a történet. Jól el vannak páran, egy-két csapat topic komplett, de innen meg azért hiányoznak. Same old hungarian story. Azért én még remélek 😉