NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
braxa88
12 534
SportTv első 2 heti közvetítései.6 meccs nyitóhéten, aztán 5 végig (kivéve mikor vmi közbejön max 2-3 alkalommal). ezigen!
twitter.com/galuskahulud/status/1032179953889148928
twitter.com/galuskahulud/status/1032180260996087809
xrace77
nagyon jó helyen van a sport-tv-nél az NFL, ha elvenné a spílerfaszom, mi lenne belőle? max 3 meccs, fele spíler2-n, amit senkisem tud fogni...
több mint 6 éve
xrace77
4 515
SportTv első 2 heti közvetítései. twitter.com/galuskahulud/status/1032179953889148928
twitter.com/galuskahulud/status/1032180260996087809
Szerkesztette: xrace77
több mint 6 éve
katonadani
453
Én alapvetően a nyílt kommunikáció híve vagyok, főleg ha kérdeznek, szóval...A mi részünkről annyit tudok mondani, hogy nagyjából másfél hónapja leültünk a megvétel után az új tulajdonossal (ezt most pontosan nem is tudom hogy publikus-e, talán nem, szóval inkább nem nevesítek vagy bármi), hogy akkor mik a következő teendők, fejlesztő, szerkesztői jogok, esetleg költözés, utána crowdfunding stb.
Ezután én hetente-kéthetente érdeklődtem, hogy mi a helyzet, mikor tudunk előre lépni, névleg átvinni a fórumot FK-ra, fejleszteni a fejleszteni-valókat és szerkeszteni a szerkeszteni-valókat. Utoljára egy hónapja kaptam választ, hogy egyelőre nem találtunk fejlesztőt és jó opciót, de keresünk, illetve van valaki, aki talán, de meglátjuk.
És még mielőtt félreért bárki is, egyáltalán nem akarok mutogatni senkire vagy mittudomén, mert sok pénz lett beleölve a megvételbe és nem tudom mi van a háttérben, miért nem tudtunk pontosan előre lépni, sok minden lehet, amiről én nem tudok,de egyelőre ez van. Plusz én sem pusholtam eléggé, biztos tudtam volna én is többet tenni valahogy. A fórum továbbra is működik, legrosszabb esetben ugyanebben a formában marad ugyanitt, de azért nagyon reméljük, hogy nem így lesz és jobbá tudjuk tenni.
Az FK-Bowl szerkesztői együttműködésből láthattatok pár dolgot, leginkább közös cikkek/játékok/erősorrendek formájában, de hogy őszinte legyek, a holtszezonra nem is vártam feltétlenül többet, nyilván mindenki elfoglalt, nyaral, stb. Remélem, hogy a szezonban mindenki aktívabb tud lenni, legyen az Bowlos vagy FKs szerkesztő, de ez nyilván ismét szabadidő kérdése.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
-"Továbbra is tartjuk, hogy szeretnénk a Fűzővel kifelé csapatával dolgozni a jövőben. " "A FK és bowl.hu közötti együttműködés technikai részletei jelenleg kidolgozás alatt vannak, ezek után fog kikristályosodni, hogy pontosan milyen formában is megy tovább az együttműködés, számos jobbnál jobb lehetőség van a fejünkben erre vonatkozóan."-"Szeretnénk formailag is megújulni, nem csak szöveges cikkeket és időnként podcast-eket produkálva, hanem akár rövid videós elemzéseket, bejelentkezéseket, stb."
ezekből mennyi fog megvalósulni?
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Mondanám azt, hogy túl szép volt, hogy igaz legyen, de...Egyébként nem bántásból, sürgetésből, csak kiváncsiságból kérdem, lesz az oldalból vmi a fórumon túl? Vagy marad így, s a Sok hűhó semmiért című Kenneth Branagh filmet láttuk. Amivel nincsen baj, nagyon szeretem az a változatot 😉 😛 Ha nem, nem gond, csak akkor nem számítok másra.beírom én a fájdalmas igazságot: semmi előrelépés nem történt
dande
Igor próbált fejlesztőt találni, nem sikerült, jómagam pl máig nem kaptam vissza még a szerkesztői jogaimat se
így megy ez
r.baggio
Ez most így hogy? Se a te részetekről, se az FK! részéről nem történt semmilyen előrelépés az elmúlt hónapokban?
Illetve megvettétek a cuccost, de a jogokat meg nem kaptátok vissza? Wtf? A somoskovig által írt posztban az volt, hogy minden, a működéshez szükséges dolog a kezetekben van.
Azért jó lett volna, ha az elmúlt két hónap alatt legalább annyit mondtatok volna, hogy srácok, nem leszünk kész szezonkezdetre, csúszunk...
Ne essetek bele megint ugyanabba a hibába ami az előző hajcihő során kialakult...
több mint 6 éve
És a bow.hu - fk közösüléssel mi lesz?Abból született a first down.
braxa88
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
braxa88
12 534
És a bow.hu - fk közösüléssel mi lesz?
több mint 6 éve
Nekem van sok.Akkor basszatok meg, mindjart csinalok egy nyolcadik forumot! <3Egyébként nem bántásból, sürgetésből, csak kiváncsiságból kérdem, lesz az oldalból vmi a fórumon túl? Vagy marad így, s a Sok hűhó semmiért című Kenneth Branagh filmet láttuk. Amivel nincsen baj, nagyon szeretem az a változatot 😉 😛 Ha nem, nem gond, csak akkor nem számítok másra.beírom én a fájdalmas igazságot: semmi előrelépés nem történt
dande
Igor próbált fejlesztőt találni, nem sikerült, jómagam pl máig nem kaptam vissza még a szerkesztői jogaimat se
így megy ez
r.baggio
Stez
Olcsóért neked adom az egyiket.
több mint 6 éve
Akkor basszatok meg, mindjart csinalok egy nyolcadik forumot! <3Egyébként nem bántásból, sürgetésből, csak kiváncsiságból kérdem, lesz az oldalból vmi a fórumon túl? Vagy marad így, s a Sok hűhó semmiért című Kenneth Branagh filmet láttuk. Amivel nincsen baj, nagyon szeretem az a változatot 😉 😛 Ha nem, nem gond, csak akkor nem számítok másra.beírom én a fájdalmas igazságot: semmi előrelépés nem történt
dande
így megy ez
r.baggio
több mint 6 éve
Egyébként nem bántásból, sürgetésből, csak kiváncsiságból kérdem, lesz az oldalból vmi a fórumon túl? Vagy marad így, s a Sok hűhó semmiért című Kenneth Branagh filmet láttuk. Amivel nincsen baj, nagyon szeretem az a változatot 😉 😛 Ha nem, nem gond, csak akkor nem számítok másra.beírom én a fájdalmas igazságot: semmi előrelépés nem történt
dande
így megy ez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Egyébként nem bántásból, sürgetésből, csak kiváncsiságból kérdem, lesz az oldalból vmi a fórumon túl? Vagy marad így, s a Sok hűhó semmiért című Kenneth Branagh filmet láttuk. Amivel nincsen baj, nagyon szeretem az a változatot 😉 😛 Ha nem, nem gond, csak akkor nem számítok másra.
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ha már megjavult a levevőfunkció, akkor az én Pats-topicos rögzített (és 50-szer átszerkesztett :d ) posztomat is le lehetne kapni, köszi 😊Valaki levehetné már azt a rögzített bejegyzést mert ha telóról nézek fel 354564km-t kell tekerni mire leérek az első kommentig.illetve a csapattopikoknál ezeket a draft tippeldéket, játékosmozgásokat is szerintem..
samu09
gordon
Szerkesztette: Wyatt
több mint 6 éve
Valaki levehetné már azt a rögzített bejegyzést mert ha telóról nézek fel 354564km-t kell tekerni mire leérek az első kommentig.illetve a csapattopikoknál ezeket a draft tippeldéket, játékosmozgásokat is szerintem..
samu09
több mint 6 éve
Valaki levehetné már azt a rögzített bejegyzést mert ha telóról nézek fel 354564km-t kell tekerni mire leérek az első kommentig.Köszcsi
samu09
több mint 6 éve
Valaki levehetné már azt a rögzített bejegyzést mert ha telóról nézek fel 354564km-t kell tekerni mire leérek az első kommentig.
több mint 6 éve
twitter.com/NFL/status/1031612351613681666
Viselkedj felnőtt módjára, és gyere TV-t nézni a várba!
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ó, jogos.Sokkal hamarabb fenn vannak a meccsek, alapszakaszban már másnap reggel.Nemtom, nekem az NFL visszajátszós nem tűnt jobbnak minőségre.Szerintem itt sokaknak megvan, de bedobom ide is, úgyis vannak olyanok akik nem maradnak fent hajnalban vagy meg akarnak nézni más meccseket is később.Jobbak:
sport-video.org.ua/americanfootball.html
Solymi
nbahd.net
nflreplays.net
braxa88
Meg nekem pikkpakk lejön a 100/50-es DIGI nettel és se regelni, se visszaosztani se kell.
De ha valaki jobban szereti online nézni, nekem jó az is.
Solymi
Éjjeli meccsel közül is már fenn van mind. A te letöltősödön egyikse, tegnap előtti 3meccsből is csak 2
braxa88
Azt pont nem néztem, ha jól emlékszem eddig mindegyik meccs fent volt másnap, de lehet nem mindig.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Sokkal hamarabb fenn vannak a meccsek, alapszakaszban már másnap reggel.Nemtom, nekem az NFL visszajátszós nem tűnt jobbnak minőségre.Szerintem itt sokaknak megvan, de bedobom ide is, úgyis vannak olyanok akik nem maradnak fent hajnalban vagy meg akarnak nézni más meccseket is később.Jobbak:
Solymi
nbahd.net
nflreplays.net
braxa88
Meg nekem pikkpakk lejön a 100/50-es DIGI nettel és se regelni, se visszaosztani se kell.
Solymi
Éjjeli meccsel közül is már fenn van mind. A te letöltősödön egyikse, tegnap előtti 3meccsből is csak 2
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nemtom, nekem az NFL visszajátszós nem tűnt jobbnak minőségre.Szerintem itt sokaknak megvan, de bedobom ide is, úgyis vannak olyanok akik nem maradnak fent hajnalban vagy meg akarnak nézni más meccseket is később.Jobbak:
Solymi
nbahd.net
nflreplays.net
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Szerintem itt sokaknak megvan, de bedobom ide is, úgyis vannak olyanok akik nem maradnak fent hajnalban vagy meg akarnak nézni más meccseket is később.Jobbak:
Solymi
nbahd.net
nflreplays.net
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Szerintem itt sokaknak megvan, de bedobom ide is, úgyis vannak olyanok akik nem maradnak fent hajnalban vagy meg akarnak nézni más meccseket is később.sport-video.org.ua/americanfootball.html
több mint 6 éve
www.theringer.com/2018/8/14/17687380/college-offense-nfl-pro-system-college-effect-day
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal