NFL csevegő
82 feliratkozó
24 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 6 éve
Vinának meg lesz a 60 XP ?Kihagyott XP? Talán.
Tony Adams

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Bekapott TD? Simán.Mahomesnak meg lesz a 60 TD?😊meglesz-e a Dolphinsnak a 60 TD ?
NB2
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Mahomesnak meg lesz a 60 TD?😊meglesz-e a Dolphinsnak a 60 TD ?
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Tudtam mi hiányzik az életemből - melyik pokemon lenne minden NFL csapat kezdő QB-jának* megfelelője.twitter.com/ellle_em/status/1173303852570992640
*Szegény Foles helyett megnéztem volna Minshew pokemon hasonmását. 😊
Mahomesnak meg lesz a 60 TD?😊Ha nem sérül meg a válaszom egy határozott talán.
NB2
több mint 6 éve
Mahomesnak meg lesz a 60 TD?😊
több mint 6 éve
egy jó kis videó az NFL csapatok hogyan változtak az évek során... azok a nevek az őskorban 😀😀www.youtube.com/watch?v=ovdbrdCIP7U

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Idei Hall of Fame jelölt bő lista immár Polamaluval, Reggie Waynenel, Patrick Willisszel és MJD-vel:Én kb ezeknél a srácoknál indítottam a foci igazi, rendszeres követését.
www.nfl.com/news/story/0ap3000001053757/article/reggie-wayne-troy-polamalu-lead-firsttime-hof-candidates
Ebből nálam csak Cher(Polamalu) biztos 1st ballot hall of famer,
iktriad
Nálam HOF-kaliberek: McNabb, Shaun Alexander, Isaac Bruce vagy Torry Holt (akár mindkettő, köztük nem tudok különbséget tenni), Reggie Wayne, Hines Ward, Jeff Saturday, Justin Smith, Richard Seymour, Tedy Bruschi, James Farrior, London Fletcher, Patrick Willis, Rodney Harrison, Troy Polamalu.
A QB-k közül Cunningham kiesik sztem McNabb és az Eagles párhuzam miatt, Garcia és Delhomme nálam kevesek.
A RB-k közül Tiki Barber, Corey Dillon, Edgerrin James, MJD, Clinton Portis, Fred Taylor, Priest Holmes (off field issue?), Ricky Watters nagyon hasonlóak, ez egy erős mezőny, bárki bemehet HOF-ba. Alexandernél volt öt rendkívül erős év, a 27 TD-s szezon pedig elég brutál.
WR-nél szerintem Driver, Mason, Rod Smith + az on/off fieldes, problémás arcok, mint Jimmy Smith és Ocho a többiek mögött vannak.
Kiemelkedő TE-t nem látok, ha kellene választani akkor Clark vs Shockey.
OL-ből Matt Birk és a többszörös kimaradó Boselli, Faneca páros, esetleg Hutchinson, bár körülöttük nincs hype.
Frontból még talán Casey Hampton (NT poszt akkor még értékmérő volt, de vannak nála nagyobb tiszta tehetségek és jobb karrierek), John Abraham és Lance Briggs jöhet, de a LB poszt iszonyatosan telített, korszakos csávókkal. Briggsnél nem tudom hogy szempont lesz-e bármelyik irányban Urlacher, mert egy korszakos páros voltak, viszont lehet, hogy BU volt a csodabogár. Willie McGinestet én egy rendes, jó arc csávónak gondolom, jó eredményei és szép pályafutása volt, de nekem abban a Pats def-ben csak sokadik ember volt.
DB-k közül szegény Steve Atwaternek már régen HOF-ban lenne a helye, ha eddig nem vitték be, akkor most Pola és RH mellett nem látom hogyan. John Lycnh is keresztbe játszik neki a Broncos múlttal, ő még valid lehet, de lehet, hogy a GM-kedése is szerepet játszik majd a megítélésében, és az nem biztos, hogy most lesz értékmérő a bizottságnál.
Ronde Barber nálam ilyen one trick pony volt, Leroy Butler-t bírtam, de ő egy tacklegyár volt, az nem biztos, hogy elég. Bob Sandersnek sztem a sérülések miatti sok kihagyás lehet ellenérv, de a pure tehetsége megvolt.
A többiek ezen a szinten "középszerek" - kérem nem félreérteni, mert Troy Vincent és Nick Collins is jók voltak, de a csapataikban is voltak jobbak náluk pl C. Woodson vagy Dawkins.
Spec teamhez nem értek karrierszinten, de nyilván szóba jöhet Elam, Akers vagy Feagles beválasztása.
több mint 6 éve
Zsír, pedig ezt az oldalt más miatt kb napi szinten használom 😊most akartam belinkelni wyattnek válaszként az ourlads oldalt, ahol egyetemenként végig lehet futni a játékoslistán, de Finley ott is hiányzik 😊twitter.com/Gil_Brandt/status/1172207159146246149Én azt nem értem, hogy az NC State Wolfpack miért 4 QB?
r.baggio
Rivers, Russel Wilson, Glennon, Brissett, Finley.
Lehet a többiben is van hiba, csak ez kevésnek tűnt, mert Finley miatt nemrég néztem meg az NC irányítókat és megmaradt, hogy 5 az a 4.
Sobri Jóska
www.ourlads.com/ncaa-football-depth-charts/active-nfl-players-by-college/nc-state/91280
Wilsont meg wisconsiniként draftolták
r.baggio

több mint 6 éve
most akartam belinkelni wyattnek válaszként az ourlads oldalt, ahol egyetemenként végig lehet futni a játékoslistán, de Finley ott is hiányzik 😊twitter.com/Gil_Brandt/status/1172207159146246149Én azt nem értem, hogy az NC State Wolfpack miért 4 QB?
r.baggio
Lehet a többiben is van hiba, csak ez kevésnek tűnt, mert Finley miatt nemrég néztem meg az NC irányítókat és megmaradt, hogy 5 az a 4.
Sobri Jóska
www.ourlads.com/ncaa-football-depth-charts/active-nfl-players-by-college/nc-state/91280
Wilsont meg wisconsiniként draftolták

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Idei Hall of Fame jelölt bő lista immár Polamaluval, Reggie Waynenel, Patrick Willisszel és MJD-vel:www.nfl.com/news/story/0ap3000001053757/article/reggie-wayne-troy-polamalu-lead-firsttime-hof-candidates
Ebből nálam csak Cher(Polamalu) biztos 1st ballot hall of famer,
Mert bár Wilson járt az NC Statere, az utolsó állomáshelye a Wisconsin volt, és így oda számolják.twitter.com/Gil_Brandt/status/1172207159146246149Én azt nem értem, hogy az NC State Wolfpack miért 4 QB?
r.baggio
Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
twitter.com/Gil_Brandt/status/1172207159146246149Én azt nem értem, hogy az NC State Wolfpack miért 4 QB?
r.baggio
több mint 6 éve
twitter.com/Gil_Brandt/status/1172207159146246149Ez nem rossz gondolat, de engem inkább az effektív kezdőknél érdekelne egy ilyen arány (aztán persze akkor meg lehet, hogy a minőségi kezdő, majd elit szint érdekelne jobban, de jelenleg ha 5-6 rostertölteléke van valamelyik egyetemnek, akkor jobbnak tűnhet, mint egy 3-4 elitet adó)
r.baggio

több mint 6 éve
twitter.com/Gil_Brandt/status/1172207159146246149

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
10-7-1. Tíz nyert, 7 kikapott, 1 döntetlen. (Közben 18-an lettek, bekerültek a hétfő esti eredmények is.)A hétvégén 16 QB-nak volt 100-as fölött a klasszikus QB passer ratingje. Ebből 15-nek 110 fölött, 13-nak 120 fölött volt a ratigje. A sort Keenum, Stafford és Dalton zárják.A 16-ból mennyi nyert meccset is?
Itt az ideje ünnepélyesen eltemetni ezt a statisztikát. Szép, hosszú életet megélt, jár neki a hangulatos jazz a temetési meneten. Az utódot egyelőre még nem látni, a következő statisztikai draftra nem látok megfelelő jelöltet érkezni. Amíg nem jön, addig a legvalószínűbb megoldás az lehet, hogy NFL áttér stats by committe-ra.
peterk2005
🤘gaben🤘

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
A hétvégén 16 QB-nak volt 100-as fölött a klasszikus QB passer ratingje. Ebből 15-nek 110 fölött, 13-nak 120 fölött volt a ratigje. A sort Keenum, Stafford és Dalton zárják.A 16-ból mennyi nyert meccset is?
Itt az ideje ünnepélyesen eltemetni ezt a statisztikát. Szép, hosszú életet megélt, jár neki a hangulatos jazz a temetési meneten. Az utódot egyelőre még nem látni, a következő statisztikai draftra nem látok megfelelő jelöltet érkezni. Amíg nem jön, addig a legvalószínűbb megoldás az lehet, hogy NFL áttér stats by committe-ra.
peterk2005
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
szabadon lehet amúgy az fk-ra jelentkezni cikkírónak, és szerintem azt is le lehet velük beszélni, hogy patreonos blokk mögé kerüljön az adott írásmondom mindezt annak tudatában, hogy én is úgy vélem, kezdenek ingoványos talajon járni pl. nyilvánvalóan olyan playelemzések fizetőssé tételével, melyek alapvetően nem saját kútfőből jönnek

---
több mint 6 éve
Most jöttem rá, hogy nekem is pénzt kellett volna régen kérnem az írásaimért itt az oldalon.Viccnek szántad, de valóban. Szerintem igény is lenne rá. Komolyan mondom.
Fiatal voltam és balga.
(Ritkán akarok elolvasni FK-s cikket, erre pénzt kérnek érte.)
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
De. Jött. 😊Mert már egy hete nem jöttél semelyik topicba lángpallosú lovagként megvédeni a Pats-et valami tök indifferens témában. Már én is aggódtam érted. 😊Már hiányoltalak, hiszen vagy egy hete nem szóltál be. Minden rendben? 😊Szerencsére nem kellett szóba hoznunk, itt vagy nekünk erre Te. 😊Kíváncsi voltam amúgy, valaki szóba hozza-e, hogy egy 52–10-es állásnál mi indokolja, hogy neki kell menni negyedik kísérletre, hogy meglegyen az 59–10, de szerencsére már senki sem zavar 😊Gyalázatos ? Szerinted az ő szemszögéből az volt?Nekem nagyon tetszik az-az alázata, ahogy hozzá áll a dologhoz. Pedig ha valaki sztár volt az NCAAben akkor ő igen. De ezzel nem törődik és lépésről lépésre ugorja át a korlâtait. Ehhez képest mondjuk az 1/1 Winston.......Ha innentől semmi jót nem csinál, akkor is sokat ért el.Ennek a ravensnek nem a Miami az ellenfél, majd kielemzik azt az 5 féle dobást amit tud és kész.. 😊
dande
Btw alázat... számomra az nem az mikor visszakérdezel egy gyalázatos meccs után az újságírónak, hogy " szép teljesítmény egy futótól , nem? " 😊
gordon
Mit kellett volna csinálnia ? Elnézést kérni ?
Toca
Remélem, ez így is marad, ha esetleg egy másik csapat csinál ilyet megint :d
Wyatt
somoskovig
Wyatt
somoskovig
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Én azt honnan tudhatnám?Most jöttem rá, hogy nekem is pénzt kellett volna régen kérnem az írásaimért itt az oldalon.Vajon minden fizetős cikknél megbotránkozik valaki, hogy vannak nem ingyenes tartalmak az interneten?
Fiatal voltam és balga.
Bazzani
Toca
több mint 6 éve
Most jöttem rá, hogy nekem is pénzt kellett volna régen kérnem az írásaimért itt az oldalon.Vajon minden fizetős cikknél megbotránkozik valaki, hogy vannak nem ingyenes tartalmak az interneten?
Fiatal voltam és balga.
Bazzani
Szerkesztette: Toca
több mint 6 éve
Azt se gondoltuk, hogy az OPoW 1.héten Dakota meg Lamar lesz...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Most jöttem rá, hogy nekem is pénzt kellett volna régen kérnem az írásaimért itt az oldalon.Fiatal voltam és balga.